Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Priest mi mage mi

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

flash heal :P 1.5 snye oldukca kisa bir cast time. shieldi atiosun kendine sonra flash atiyorsun. veya heal etmek istedigin adama renew + shield kombosu cekiyorsun sana cast icin zaman veriyor.

Priest primary healerdir, ha kimseyi takip takmamak sana kalmistir ama heal etmeyen bir heal class ile karsilasirsam o insan kara listeye girer heh.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 02 Ekim 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
flash heal :P 1.5 snye oldukca kisa bir cast time. shieldi atiosun kendine sonra flash atiyorsun. veya heal etmek istedigin adama renew + shield kombosu cekiyorsun sana cast icin zaman veriyor.

Priest primary healerdir, ha kimseyi takip takmamak sana kalmistir ama heal etmeyen bir heal class ile karsilasirsam o insan kara listeye girer heh.

tamam o kadr boş zamanı varsa capm fire yaksın balıkta tutsun.. walla mage nin primary target i dir priest ... cs + pom + pyro yu yedimi.. kendine bile heal atmayı unutur..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya valla ben feral druidim.En azından eşyalarım tamamen agility-sta-str uzerıne.Eger bi priest shadow uzerıne ıse onun dalmasına bişey demem sonucta mageden farklı olarak daha degısık veya etkılı olabilecek buyulerı var.Sonuçta ben druıd olarak kedi olup direk 3-4 vurusta holy i alıyorum gordummu.Adam arkadaşlarnın canına bakmaktan kendine shield bile atamıyor,şimdi hal böyle olunca adamın shadow gitmesine hiç bişi demem.
Bu arada feralım ama heal atarım,hele tranq. favorı buyumdur =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 03 Ekim 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
Ya valla ben feral druidim.En azından eşyalarım tamamen agility-sta-str uzerıne.Eger bi priest shadow uzerıne ıse onun dalmasına bişey demem sonucta mageden farklı olarak daha degısık veya etkılı olabilecek buyulerı var.Sonuçta ben druıd olarak kedi olup direk 3-4 vurusta holy i alıyorum gordummu.Adam arkadaşlarnın canına bakmaktan kendine shield bile atamıyor,şimdi hal böyle olunca adamın shadow gitmesine hiç bişi demem.
Bu arada feralım ama heal atarım,hele tranq. favorı buyumdur =)

orası oyle bi ara druid aldım lvl 60.. sırf rest e verdim crit heal basıorum millete .. bakıom party sapa saglam..hadi cocuklar saldırın derken bi anda olmusum.. ( insan bi bakar kendine bea )[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 02 Ekim 2005 20:38 tarihinde demiş ki:

Burada "gruba yararlı priest" tartışılıyor. Yoksa bende warrior olarak instance'ta çiçek toplayabilir, yada BG'a girip oturup manzaranın tadını çıkarabilirim. Kızanlarada nanik yaparım kimse bişey diyemez.

kuskusuz ki haklisin rastgele grupla girmediysen ve hatta priest iyilestirmeli ona da bir sey dedigim yok dogal olarak ama oylesine girdigim bir bg de kimse beni neden iyilestirmiyorsun diye bana cikisamaz .

iyilestirmeyen priestlara karsi alakasiz tavirlar zaten oyunda goruyoruz ama bari burda olmasin . nihayetinde oyundur ve isteyen istedigini yapar .

bg icin gecerli bu bence . zindanda yaparsam oyle bir sey ellerimi kirmakta hakli olurlar bunu da bastan kabul ederim .
Sosyal ağlarda paylaş

Priestsiz yapılabilen bir sürü end game instance var yani strat scholo lbrs ubrs bunların hepsini priestsiz bitirdim ama fazladan druid olması gerekiyor teamde. Ama daha ileri instancelar için priest şart yani ragnaross veya onyxia gibilerin priestsiz yapılabilmesi mümkün mü bilmiyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

bende priestsız birsürü ınstance yaptım,strat scarlet side haric heryer bence priestsız biter(mc vs hariç),hatta birkeresinde hem pri hemde druid vardı ve druid heal sıralamasında bırıncıydı,ınstancın yarısında grupça priestı attık gruptan[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiye kadar 1 kez priesti yolladık teamden o da kendi shackle ettiği mobu kendi bozup herkese bağıran biriydi. Bizde dedikki birader bak kendin shackle ediyorsun iyi güzel ama gene kendin bozuyorsun biraz dikkatli ol. Adam hede höö ben olmasam nihaaa falan dedi yolladık adamı tek druidle devam ettik hayatımıza scholoda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Sosyal ağlarda paylaş

herkes guzel tatli anatiyoda
gorevi heal olan bir priestin oldugu bi grupta kac tane diger class gorevini yapiyo ki
mage ployliyo mu
warrior dusmanlari uzak tutuyo mu
rogue karsi grubun casterlarini kesiyo mu
eee yoo
o zaman bende shamanim 1.5 sec cast chain lightnininim war
ona abanirim[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Priestsiz instance a girilir ki zaten.
Druid gayet primary healerlik yapabilir, tek sorun aoe yapan mage falan heallemesinde olur onun icin de 1-2 tane holy pala varsa tadindan yenmez.
Druid + Priest überdir tabi 10 men raidde[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden rogue'lara kizardim. bi ara sword kullanmak modaydi herkes bunu tartisirdi. combat rogue'lar uber olurdu. sonra degistirdiler tabi bi seyleri. her neyse o zaman rogue'un teki cikip demistiki "bizim asil gorevimiz karsi tarafin caster'larina maksimum dmg'i vermek. gerekirse sonrasinda oluruz ama oldurecek kadar ya da taktikten dusmesini saglayacak kadar dmg vermemiz gerekiyo, onun icin ambush+backstab kullanmak bizim birinci gorevimiz. ha bunlari yaptiktan sonra yok stun'mis bilmem neymis naparsaniz yapin" demisti. gecen gun dusundumde o kadar druid shaman falan heallari iyi diyip duruyoruz. o zaman priest'in birinci gorevi heal ise, tamam dmg vermesi super bi is ama once bu gorevini yerine getirmeli ve denmeliki evet priest druid'den daha iyi heal'liyo. bunu dedirttikten sonra istedigin kadar dmg ver, kimsenin umrunda da olmaz.

bone, eger duzgun gurupla oynuyosan, 15 kisilik raid, insanlar ne yaptigini biliyosa, heal cok ise yariyo. onu birak herkes gorevini yapiyo ki asil o zaman eglenceli oluyo oyun. karsi tarafin priest'i dmg vermeye ugrasirken bi warr. bi priest 3 kisi kesince benim warr.'im beni goklere cikarirken karsi priest'in yerin dibine girdigine adim gibi eminim.

yanniz daha onceden soylenen bazi kistaslar var. warrior kopup en arkadakine saldiriyosa, priest'in basina rogue geldigi zaman banane diyosa priest hicbi sey yapamaz haliyle.[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 03 Ekim 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...