Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz olsanız ne konusurdunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaa ben svgilimle konusucak bi konu bulamıorum.( hoş oda bulamıyor ama neyse) merk ediyorum sizler ne konusuyorsunuz.banada su konu ile ilgili konusabilrsiniz diyebilecek bir yardımsever pati üyesi varmı acaba?!? :D
Mesaj tarihi:
müzik, grafik, bilgisayar, siyaset, sinema, nargile, (:D) okul, meslek, iş, ünvan, sanatlar, dünya, doğa , amerika emperyalizmi, sağlık, kitaplar ve daha nice pek çok şey..:)

biz susmuyoruz diyebilirim sana:)

(edit:unuttuğum bişiy vardı onu ekledim)[signature][hline]-can i be a vampire?
-come with me...
-where?
-here...hrgttt(ısırma efekti)

[Bu mesaj queen_of_blood tarafından 02 Ekim 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Pati üyelerinin hepsi birbirinden yardımseverdir :)
Valla güncel konulardan konuşun. Paticikte takılan adam bol bol güncel konu bulabilir bence. Onun dışında derin konulara girebilirsiniz. Sorunlarınızı paylaşıp çözüm ararsınız.

Ya da siz susun gözleriniz konuşsun romantik olur :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
ya allahını seversen hic mi arkadasın yoktur? yoksa şov için mi yazıyorsun.

-ayy bilal seninle olan ortak yönlerimi,evliliğimizi,cocuklarımızı paticikti actıgım topice borcluyum böhöhü[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü

[Bu mesaj Olivies tarafından 02 Ekim 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ok haklısın ilgilenmemem gerekiyor,cünkü bana baya bi sacma geliyor bu tarz topicler.belki yaş farkı belki bilmem ne.
bozulmasın topic[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü

[Bu mesaj Olivies tarafından 02 Ekim 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaş farkı yada baska bişey ilgilenmiosan yazma.bn burda gösteriş yapmak için yada kavga etmk için bu topici açmadım. ilgilenenlerde fikir almak için açtım

!
Mesaj tarihi:
olivies bi defol ya 120 postu war gelmis akil verio[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 02 Ekim 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
sly bi git ya, 11191 postun var ayar veriyon
:p

AHAHAHHAHAHAH :D:D:D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
hepiniz bi gidin laayynn!!! :D

konuyu dagıtmayalım..
bazen olur oyle seyler konusacak sey bulamassın.. ben eski sevgilimle çıkmadan once gayet iyi konuşuyok falan.. ama çıkmaya başladıktan sonra suspus oldum ne olduysa.. sonra da ayrıldık zaten :) dikkat et ona göre ;)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
ya olmadı gecmısnzle ılgılı konusabılrsınz.tabı onn ıcn bı gecmısnz olması lazm(2 3 ay en az)ıste nasl tanıstıınızı,nerde karsılastıınızı fln fılan.en samıt we sessiz kaldıımız durmlarda biz oole yapıos yanıı:D[signature][hline]Dünya bir kerhane we hiçbirimz bu dünya denilen kerhanede bakire değilz!!!!!
Mesaj tarihi:
said:
Anelor, 02 Ekim 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
olivies bi defol ya 120 postu war gelmis akil verio

Aklı boyla/yaşla/cinsiyetle/saç rengiyle ve bi sürü abuk şeyle ölçen adam görmüştüm de postla kıyaslayanı görmemiştim.

Alakayı açıklayana tam 100bin lira veriyorum.[signature][hline]Ethernass
Mesaj tarihi:
bunalım mısınız kardeşim hepiniz =) bunalımsıınz[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek...
Mesaj tarihi:
gözleriniz konuşsun,baktığınız seyler konuşsun. ne bileyim romantizm yapın. illaki konuşulacak diye birsey yok . o kız eğer konuşkansa bir konuşmaya başlarsa görürsün nasıl konu yok.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
emin değilim..." (einstein)
Mesaj tarihi:
said:
Anelor, 02 Ekim 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
olivies bi defol ya 120 postu war gelmis akil verio
Konuyu dağıtmiyim dedim ama dayanamadım:Bir insanın akıl vermesi için belirli bir post sayısını geçme standartı mı var? Bu forum da gördüğüm en mantıksız düşüncelerden biri senin ki[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
  • Yeni Oluştur...