Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz olsanız ne konusurdunuz?

dynasty

Öne çıkan mesajlar

müzik, grafik, bilgisayar, siyaset, sinema, nargile, (:D) okul, meslek, iş, ünvan, sanatlar, dünya, doğa , amerika emperyalizmi, sağlık, kitaplar ve daha nice pek çok şey..:)

biz susmuyoruz diyebilirim sana:)

(edit:unuttuğum bişiy vardı onu ekledim)[signature][hline]-can i be a vampire?
-come with me...
-where?
-here...hrgttt(ısırma efekti)

[Bu mesaj queen_of_blood tarafından 02 Ekim 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Pati üyelerinin hepsi birbirinden yardımseverdir :)
Valla güncel konulardan konuşun. Paticikte takılan adam bol bol güncel konu bulabilir bence. Onun dışında derin konulara girebilirsiniz. Sorunlarınızı paylaşıp çözüm ararsınız.

Ya da siz susun gözleriniz konuşsun romantik olur :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

ya allahını seversen hic mi arkadasın yoktur? yoksa şov için mi yazıyorsun.

-ayy bilal seninle olan ortak yönlerimi,evliliğimizi,cocuklarımızı paticikti actıgım topice borcluyum böhöhü[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü

[Bu mesaj Olivies tarafından 02 Ekim 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ok haklısın ilgilenmemem gerekiyor,cünkü bana baya bi sacma geliyor bu tarz topicler.belki yaş farkı belki bilmem ne.
bozulmasın topic[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü

[Bu mesaj Olivies tarafından 02 Ekim 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 02 Ekim 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
sly bi git ya, 11191 postun var ayar veriyon
:p

AHAHAHHAHAHAH :D:D:D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

hepiniz bi gidin laayynn!!! :D

konuyu dagıtmayalım..
bazen olur oyle seyler konusacak sey bulamassın.. ben eski sevgilimle çıkmadan once gayet iyi konuşuyok falan.. ama çıkmaya başladıktan sonra suspus oldum ne olduysa.. sonra da ayrıldık zaten :) dikkat et ona göre ;)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

ya olmadı gecmısnzle ılgılı konusabılrsınz.tabı onn ıcn bı gecmısnz olması lazm(2 3 ay en az)ıste nasl tanıstıınızı,nerde karsılastıınızı fln fılan.en samıt we sessiz kaldıımız durmlarda biz oole yapıos yanıı:D[signature][hline]Dünya bir kerhane we hiçbirimz bu dünya denilen kerhanede bakire değilz!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 02 Ekim 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
olivies bi defol ya 120 postu war gelmis akil verio

Aklı boyla/yaşla/cinsiyetle/saç rengiyle ve bi sürü abuk şeyle ölçen adam görmüştüm de postla kıyaslayanı görmemiştim.

Alakayı açıklayana tam 100bin lira veriyorum.[signature][hline]Ethernass
Sosyal ağlarda paylaş

gözleriniz konuşsun,baktığınız seyler konuşsun. ne bileyim romantizm yapın. illaki konuşulacak diye birsey yok . o kız eğer konuşkansa bir konuşmaya başlarsa görürsün nasıl konu yok.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
emin değilim..." (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 02 Ekim 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
olivies bi defol ya 120 postu war gelmis akil verio
Konuyu dağıtmiyim dedim ama dayanamadım:Bir insanın akıl vermesi için belirli bir post sayısını geçme standartı mı var? Bu forum da gördüğüm en mantıksız düşüncelerden biri senin ki[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...