dynasty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yaa ben svgilimle konusucak bi konu bulamıorum.( hoş oda bulamıyor ama neyse) merk ediyorum sizler ne konusuyorsunuz.banada su konu ile ilgili konusabilrsiniz diyebilecek bir yardımsever pati üyesi varmı acaba?!? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 İlla konuşmaya gerek yok ki ... Rahat ol(un)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 müzik, grafik, bilgisayar, siyaset, sinema, nargile, (:D) okul, meslek, iş, ünvan, sanatlar, dünya, doğa , amerika emperyalizmi, sağlık, kitaplar ve daha nice pek çok şey..:) biz susmuyoruz diyebilirim sana:) (edit:unuttuğum bişiy vardı onu ekledim)[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) [Bu mesaj queen_of_blood tarafından 02 Ekim 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Pati üyelerinin hepsi birbirinden yardımseverdir :) Valla güncel konulardan konuşun. Paticikte takılan adam bol bol güncel konu bulabilir bence. Onun dışında derin konulara girebilirsiniz. Sorunlarınızı paylaşıp çözüm ararsınız. Ya da siz susun gözleriniz konuşsun romantik olur :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 nasıl gerek yok.bnce var.zaten gerek oldugu için böle bir topic açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ortak yanlarınız hakkında konuşun..?? hiçmi yok?[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya allahını seversen hic mi arkadasın yoktur? yoksa şov için mi yazıyorsun. -ayy bilal seninle olan ortak yönlerimi,evliliğimizi,cocuklarımızı paticikti actıgım topice borcluyum böhöhü[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü [Bu mesaj Olivies tarafından 02 Ekim 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 pek yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 arkadasım var yada yok bu seni ilgilendirmez!! eger sana saçma geliosa yazmak zorunda deilsin.kimse seni zorlamıyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ok haklısın ilgilenmemem gerekiyor,cünkü bana baya bi sacma geliyor bu tarz topicler.belki yaş farkı belki bilmem ne. bozulmasın topic[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü [Bu mesaj Olivies tarafından 02 Ekim 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yaş farkı yada baska bişey ilgilenmiosan yazma.bn burda gösteriş yapmak için yada kavga etmk için bu topici açmadım. ilgilenenlerde fikir almak için açtım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 olivies bi defol ya 120 postu war gelmis akil verio[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 harbi hee !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 tepişmeyin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sly bi git ya, 11191 postun var ayar veriyon :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Saeros, 02 Ekim 2005 19:14 tarihinde demiş ki: sly bi git ya, 11191 postun var ayar veriyon :p AHAHAHHAHAHAH :D:D:D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hepiniz bi gidin laayynn!!! :D konuyu dagıtmayalım.. bazen olur oyle seyler konusacak sey bulamassın.. ben eski sevgilimle çıkmadan once gayet iyi konuşuyok falan.. ama çıkmaya başladıktan sonra suspus oldum ne olduysa.. sonra da ayrıldık zaten :) dikkat et ona göre ;)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoOoMerAnG Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya olmadı gecmısnzle ılgılı konusabılrsınz.tabı onn ıcn bı gecmısnz olması lazm(2 3 ay en az)ıste nasl tanıstıınızı,nerde karsılastıınızı fln fılan.en samıt we sessiz kaldıımız durmlarda biz oole yapıos yanıı:D[signature][hline]Dünya bir kerhane we hiçbirimz bu dünya denilen kerhanede bakire değilz!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Anelor, 02 Ekim 2005 19:00 tarihinde demiş ki: olivies bi defol ya 120 postu war gelmis akil verio Aklı boyla/yaşla/cinsiyetle/saç rengiyle ve bi sürü abuk şeyle ölçen adam görmüştüm de postla kıyaslayanı görmemiştim. Alakayı açıklayana tam 100bin lira veriyorum.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bunalım mısınız kardeşim hepiniz =) bunalımsıınz[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 gözleriniz konuşsun,baktığınız seyler konuşsun. ne bileyim romantizm yapın. illaki konuşulacak diye birsey yok . o kız eğer konuşkansa bir konuşmaya başlarsa görürsün nasıl konu yok.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Saeros, 02 Ekim 2005 19:14 tarihinde demiş ki: sly bi git ya, 11191 postun var ayar veriyon :p aeuhea yarıldım ama yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Kusra bakmayın ama :) konuşcak konu bulamıyosanız ya birbirinizi tanımıyosunuz yada siz çok alakasız insanlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Anelor, 02 Ekim 2005 19:00 tarihinde demiş ki: olivies bi defol ya 120 postu war gelmis akil verio Konuyu dağıtmiyim dedim ama dayanamadım:Bir insanın akıl vermesi için belirli bir post sayısını geçme standartı mı var? Bu forum da gördüğüm en mantıksız düşüncelerden biri senin ki[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Valla sevgılınse nasıl konusucak konu bulamazsın ılgınc ..:=)..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar