Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 http://www.nethaber.com/haber/haberler/0,1082,92701_3,00.html Yandım yandım kime yandım bana yeniden şarkılar söyleten kadııın. ehliyeti aldıktan sonraki 2 sene kabus gibi bakın derim ağlayın derim bizim için üzülün derim [Bu mesaj Angelfire tarafından 25 July 2003 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ana bi benimi ilgilendirio bu konu alala[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 abi ne varki sende kurallara uy olsun bitsin[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 nesi müjdeli bir haber[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 yyuh be bende seneye alırım diye seviniyodum pejh[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 gül sen sana bişi yok nede olsa senin var ehliyetin :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ama bi sorun olmaz hralde bence alkol almazsın kırmızı ışıkta geçmezsin olur biter iyi de olmuş bence[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Bence de iyi olmuş da, ne zaman başlıyor bu olay? Başladı mı? Ben bu ay kursa başlicaktım. Önümüzdeki sınavda ehliyet alsam, stajyer belgesi mi alcam şimdi?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 daha cıkmamıstır kanun, alabiliosanız hemen alın bence.. heşeyi sallayın da tekbasına trafige cıkamamak nedir yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Peki adam 2 sene hiç araba kullanmazsa ne olacak? Eğer 2 yıl hiç trafiğe çıkmayıp, 2 yıl sonra normal ehliyet belgesi alabilecekse... Yani trafik canavarlarını yeteri kadar arındıramayabilir. Boş yere kasım kasım kasılcaz ehliyeti kaptırmicaz diye. Direk gidip yazılayım bari kursa.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ya nesi ii bea. okumadınız mı yazıyı neler dio! 2 senedir alrım nasılsa diye erteletip duruyordum. şimdi uğraş dur işin yoksa![hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 :( off işin yoksa uğraş[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ehehe yaw kendime üzülmüyom şu Prawler'a üzülüyom yaw zavallı çocuk[hline]]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki: My head enter![ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 off off :([hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 praw korkmana gerek yok eğer bi hatan olmazsa normal ehliyetten birazcık farklı 2 sene içinde hata yapmıycan o kadar :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 zaten temiz kullanıyorum ehliyetsiz sorun olmaz[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 hadi bee ulan bu atalarımıza bazen uyuz oluyorum hep haklı çıkıyorlar bugünün işini yarına bırakma ne vardı sanki alsaydım geçen yıl peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ben anca zaten bu sene alabiliyordum[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ben herhangi bir sorun göremiyorum yeni ehliyet alacaklar için? eheh tabi arabayı alınca ilk yapacağınız alkollü kullanıp, hız yapıp, kırmızı ışıkta geçmek değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 alkollu arac kullanmak ve a$iri hiz kac ceza puani bilen warmi? sictik ki ne sictik :D[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Olması gereken birşeydi :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bende 2004'un basinda alabilicem. insan yinede tedirgin oluyor ama bu yeni sistem ii olur bence de..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 lol ben amerikadan alip burda degistirtcem. hatta haftaya aliyorum aha haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Neden uzuluyorsunuzki? Ne guzel duzen gelicek, burda biraz kendinizi deil belki de bu yolla kurtarialcak bir kac fazla hayati dusunun. Bence super bir uygulama, boyle uygulamalar kucuk kucuk herseyin onune geciyorlar. Sanki ehliyet aldiginiz anda kirmizi isikta geciceksiniz ya da aracta iciceksiniz. Gerci bence o staj surucu olayindan sonra da boyle olaylara yakalanilirsa ehliyert hakki tamamen alinmali kisinin elinden. 10 cezali adam surecegine yollarda hic surmesin daha iyi, insan hayati araba kazalarindan kaybedilmeyecek kadar degerli birsey.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar