Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buraya açılmak doğrumu?

dalamardl

Öne çıkan mesajlar

Buraya ilk defa yazıyorum...
Yani ben içimde sakladıgım bir duyguyu buraya açılsam mutlu mu olacagım merak ediyorum,ilk başta paylaştım diye sevinirim belki ama sonrasında unutulup gidecek yazdıgım yani ben buraya duygularmı dökecegim ama degersiz miş gibi bir süre sonra sayfada yerini almıyacak bu benim sinirimi bozuyor sanki çöp gibi atılıyor,unutuluyor...Şöyle diyim mesela şu an sonbahar ile ilgili düşünceler yazılmış belki küçükte olsa inasnın içinde bazı noktaları alevleyen bu mevsim hakında insanların yorumları yapılmış ben bunlara duygu demiyorum burada bahsettiğim duygu bu deil...
Yaşadıgın içini kavuran bir zaman yer almış insanın hayatında ve sen bunun buraya döktükten daha dogrusu dükemiyorum da,sonrasında bir kenara atılıyor...

YAnlışta olabilirim!!ama gerçekten hayatmıda ender olarak hemde zihnimde bu kadar yer kaplayan bir olayı yazmak zor geliyor ama bir kenara atılması daha da bi zor geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünya'da yokolmayan şey yoktur. İnsan için de geçerlidir bu.
Sen "o çok özel" kişiyi hatırlamayacaksın hayatının bir evresi gelince.. O zaman yaşama istersen, nasılsa unutulacak?

"Hayır, asla unutmayacağım, sen kimsin" diyeceksen de kolay gelsin...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

""Dünya'da yokolmayan şey yoktur. İnsan için de geçerlidir bu.""
bu söylediğin dogru insan da yok olucak ama bazı şeylerde insanlan beraber yok olucak bazı şeyler ise bir kenarda o insan unutmadan unutulucak,degersiz kalıcak(?)
""Sen "o çok özel" kişiyi hatırlamayacaksın hayatının bir evresi gelince..""
Bunun hakkında şu an kesin bir yargıya varamam çünkü 3 sene geçti ve bir kaç şey daha var ama sorun onu hatırlayıp hatırlamamam deil onu bende unutulmaz kılan zamanın bende yer etmesi belki kişi belli bir seviyeye geldikten sonra unutulur ama yaşanan zaman...
""O zaman yaşama istersen, nasılsa unutulacak?""
Bu dediğin ise çok komiğime gitti
""Hayır, asla unutmayacağım, sen kimsin" diyeceksen de kolay gelsin...""
Asla sen kimsin demem,öyle olsaydı buraya yazmadım biraz mantıklı olalım ltf.
Sosyal ağlarda paylaş

Mantık sende işlemiyor.
Komik savunuyorsun çünkü...
"O kişi" hakkında birşey söyledim, "yok öyle değil tabi ki ama 3 sene oldu, zaman vesaire" diye diretiyorsun.

Herneyse, boşa konuştuğumu farkediyorum zaten. Yorum yapma isteğim yok.

"Sizinle paylaşsam ne olur ki?" diye yorum yapacaksan gelip boşa yer kaplamaman gerekirdi. Burası sadece birşeyler paylaşmak için. Sen yazdıklarının daimi olmasını istiyorsan "yapılan yorumlara çok gülerek" devam etme...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

Sana söylediğim mantıklı olalım biraz lafına sende bana mantıklı ol demişsin o yüzden bende o konu üzerinde konuşma isteği duymuyorum ve bir daha "" lol ""
""""Sizinle paylaşsam ne olur ki?" diye yorum yapacaksan gelip boşa yer kaplamaman gerekirdi. Burası sadece birşeyler paylaşmak için. Sen yazdıklarının daimi olmasını istiyorsan "yapılan yorumlara çok gülerek" devam etme..."""
Birinci ben zaten bişeyler paylaştım sen bunu görememişsin sanırım.Diger bir şey ise eger yanlış bir şekılde yer kapladıgım düşünüldüyse sanırım silinirdi veya kilitlenirdi!!
Sanırım bu kadrı yeterlıdır buyutmek istemiyorum bu olayı ltf konuya cevabınız varsa yazın...!
Sosyal ağlarda paylaş

önce biraz seviyeli olun, futbol maçı tartışmıyorsunuz.
ayrıca, toplamda açtığım topiclerin yarısı filan karalama defteri'ndedir. arada bir bakıyorum 1 yıl önce filan yazdığım yazılara, hepsi acı/tatlı anılar benim için. hiçbir şeyin kaybolduğu yok, hepsi orada, bizim onları tekrar hissetmemizi bekliyorlar.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

"önce biraz seviyeli olun, futbol maçı tartışmıyorsunuz."
Üsteki yazdıgımı ortamı uymuşatmak için yazdım...
EWet güzel bir şekilde yaptıgını yazmışsın o yüzden sevindim yaptıgında güzel ayrıca burası benım aklıma gelmemişti.
fakat ben yinede hani benım deger verdıgım bu olayın gerçekten büyük deger verıgım bu olayın 2 gün sonra arka sayfalara düşmesine yanı unutulmasına bozulurum.Sizde de oluyormu bun dediğim onu soruyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ama bu zaten ömür boyu kendini iyi hissetmeni sağlayacak bir yol değil en azından yazı burada kaldığı sürece ve onu okuyanların varlığını hissettiğin sürece kendini mutlu hissetmende bir şeydir.
bence unutulacak yada yazı buradan silinecek düşüncesiyle hareket edip yazmak istediklerini yazmamak yanlış
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dalamardl, 24 Eylül 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Buraya ilk defa yazıyorum...
Yani ben içimde sakladıgım bir duyguyu buraya açılsam mutlu mu olacagım merak ediyorum,ilk başta paylaştım diye sevinirim belki ama sonrasında unutulup gidecek yazdıgım yani ben buraya duygularmı dökecegim ama degersiz miş gibi bir süre sonra sayfada yerini almıyacak bu benim sinirimi bozuyor sanki çöp gibi atılıyor,unutuluyor...Şöyle diyim mesela şu an sonbahar ile ilgili düşünceler yazılmış belki küçükte olsa inasnın içinde bazı noktaları alevleyen bu mevsim hakında insanların yorumları yapılmış ben bunlara duygu demiyorum burada bahsettiğim duygu bu deil...
Yaşadıgın içini kavuran bir zaman yer almış insanın hayatında ve sen bunun buraya döktükten daha dogrusu dükemiyorum da,sonrasında bir kenara atılıyor...

YAnlışta olabilirim!!ama gerçekten hayatmıda ender olarak hemde zihnimde bu kadar yer kaplayan bir olayı yazmak zor geliyor ama bir kenara atılması daha da bi zor geliyor.

Unutulup gidecek yazdıklarım demişsin.. Elbette unutulup gidecek, herşey unutulur... Unutmak isteyen unutur, sen önemsediğin unutmadığın, unutamadığın için yazacaksın zaten, asıl nokta burada. İnsanlar unutamadıkları, etkilendikleri şeyleri yazıyorlar buraya, birinin okuması, anlaması, unutup unutmaması önemli değil aslında... Önemli olan paylaşmak... Ne fark eder unutulsa? Sen unutmadıktan sonra, başkası unutsa ne olur? Sana ait değil mi zaten? Senin değil mi hislerin, düşüncelerin? Öyleyse bir başkasının unutması neden seni korkutsun, neden bozsun bütün büyüyü? Başkasının senin hislerine, düşüncelerine, anılarına beslediği duygular, eleştiriler; onlar tarafından unutulması ya da unutulmaması neden önemli bu kadar? Neden? Ah bunu bir anlasam, anlatsan... Unutmazdım belki...
Sosyal ağlarda paylaş

duyguları güzel bir yiyecek olarak düşünelim ve bu duyguları yaşadıınızda paylaşmak istemeniz "pasta çok güzeldi bende şimdi kendi ellerimle size pasta yapıyorum umarım lezzeti aklınızda kalır" demek gibi birşey bu yüzden önemli olan kireii'ninde dedii gibi pastayı paylaşmak ilk önce pastayı paylaş belki bu pastanın tadı aklımızda kalmıcak ama neyin eksik olduunu anlıcaksın ve o sosu kattıığında belki pasta aklımızda kalır.Bu yüzden aynı pastayı 10 kez hatta 100 kez yapmaktan usanma her seferinde eminim daha iiyisini yapıcaksın.[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KireiMerodii, 26 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Başkasının senin hislerine, düşüncelerine, anılarına beslediği duygular, eleştiriler; onlar tarafından unutulması ya da unutulmaması neden önemli bu kadar? Neden? Ah bunu bir anlasam, anlatsan... Unutmazdım belki...

6 gündür girmiyordum siteye...
Gerçekten duygu yogunluğumu şu an kaybettim o zaman olsa açıklayabilirdim :(
İnsanlar benim yazdıklarıma eleştiri yapmaları veya yapmamaları gerçekten umrumda deil ama benim buraya bıraktığım cümleler kişiler tarafından o kadar önem duyulmayacagı için en çok degeri verebilen insanda kalması gerektiğini düşünüyorum çünkü sonuçta bu bir kitap deil duygularını uzun zaman saklayamayacaksın uffff saçmalamaya başladım kendi içimde ikileme düşüyürum şu an bi yandan hiç anlatılmaması gerekir diyorum diger yandan buraya yazılmamalırdır diyorum :((((Yoğunluk saglayamıyorum tam olarak ifade edemiyorum...SIKILDIM
Bu konuyu açmamış olmak istiyorum...Arkadaşlar daha önce bu şekilde hissetmemiş veya düşünmemiş benim kimsenin aklına sokmak istediğim bunun gibi bir düşünce olmasını istemiyorum o yüzden açıklamaya devam etmeyeceğim bende herkes gibi düşünebilirim belki o yüzden bende bir yazı yazacağım ve sanırsam ilk ve son olacaktır.Sadece son bir cümle daha yazacagım...;
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım ne demek istediğini... Şimdi daha da netleşti herşey... İnsanların özel duygularını buraya açmaları, o duyguların özelliğini kaybetmesini sağlıyor sana göre... Haklısın elbette... En özel şeylerini açmamalı insan ulu orta yere ama... Burası karalama defteri... Ki zaten çoğu kişi içini dökmeye, anlaşılmaya çalışmaktan öte sanatsal kaygılarından dolayı açılıyor buraya... İnsanlara neler hissettirebildim, yazım başarılı oldu mu, anlatımım nasıl gibi... O en özel şeyler kişisele açılıyor... Salakça savrulup duruyor... Hak ettiği gibi de unutuluyor. (Burada biri yazını beğenir, etkilenirse kaydeder bilgisayarına okur, başkalarına okutur, yani kim bilebilir?) Üstelik insanlar senin duygusal, düşünsel hayatına yorumlarda bulunmazlar burada... Anlatımına, seçtiğin konuya, ne bileyim, neler hissettirdin okuyana.. Bu tip eleştiriler alırsın... Hem madem anlatacağın şey bu kadar özel, onu zaten buraya yazmazsın, eminim buradaki hiç kimse de yazmıyordur... Bana göre de en en en özel şeyler, en özel yerlerde en özel insanlarla paylaşılmalı elbette...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...