Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Besıktasın malmo macından sonra bır cıkısa gecmesı gerekıyor.Onumuzdekı haftalarda fıksturde kolay.Macın Inonude olmasıda Besıktasın sansını artırıyor. Bılet fıyatları: VIP B&E ÜST 200 YTL VIP A&F ÜST 150 YTL VIP A&F ALT 110 YTL VIP B&E ALT 135 YTL VIP C&D ALT 150 YTL NUMARALI ORTA 110 YTL NUMARALI KENAR 90 YTL KAPALI ÜST 70 YTL KAPALI ALT 50 YTL YENİ AÇIK 20 YTL ESKİ AÇIK 15 YTL RAKİP TAKIM TARAFTARI (ESKİ AÇIK) 15 YTL[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Malmo macının gazıyla rahat alır bence.Ama malmo macı kımseyı kandırmasın besıktasta hala cok cıddı sıkıntılar var.Duzelsın bence acılen besıktas bı tek gs ıle kapısırken lıgın tadı tuzu yok cıdden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Odim, 30 Eylül 2005 12:04 tarihinde demiş ki: Malmo macının gazıyla rahat alır bence.Ama malmo macı kımseyı kandırmasın besıktasta hala cok cıddı sıkıntılar var.Duzelsın bence acılen besıktas bı tek gs ıle kapısırken lıgın tadı tuzu yok cıdden yanılmayasın gs nin ligde 4 ata ata giderken 6 7 planları yaparken olanları gördük?[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 macın hakemı cuneyt cakırmıs.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Berabere Biter.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 alır bjk.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bu maç bizim şow maçımız olcak gerek türbünde gerekse sahata züper bi maç bekliyorum samsun çok kötü dönemlerini yaşıyor fark atarız[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Malmö maçının hiçbirşeyi degiştirmedigini düşünüyorum. Aynı tas aynı hamam devam ediliyo. Samsun 2 farkla alır. Rıza Çalımbay bu maç sonrası gider.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bence bjk alır ama unutmayın bazen hakem kazanıyor ??? süper bjk diilde süper bi hakem izlersek bjk alır ... [Bu mesaj lahoya tarafından 30 Eylül 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senddd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yenmesini çok isterim... bu maçın beşiktaş için bir dönüm noktası olması lazımm... artık kötü gidişe bir dur demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 beşiktaş malmo maçının moraliyle o maçtaki gibi tempolu ve hırslı oyunla ligin en çok gol yiyen takımı samsunu farklı yener.. bugünkü maçı gördükten sonra 10-0 yense ne olacak ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Aglicak konu bitmisti bunlarada malzeme cikti iyimi.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bjk malmo macınca yoruldu..1 yarı sahada olu bi bjk olabilir bu yuzden..2. yarı rıza C. takımı iyi motive ederse bjk yenebilir..ama bende berabare biter diye dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Sahsen ben malmo macinda super bir futbol gormedim ama millet gormus demekki. Malmo macindaki gibi oynarsak fark atariz fln diyorlar. Malmo macinda bir tane organize atak gol oldumu? 1. gol sergen gitti gecti top biryerlere gitti youlanin onune dustu 2.gol tamamen ali gunes in muthis hareketi ile dogdu 3. gol biraz takim havasi verdi sadece diger yerlerde hicbirsey yoktu bana gore besiktas boyle oynarsa sampiyonluk icin aday adayi bile olamaz malesef[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ne sampiyonu ne diyosun? O gecti saten. Ama ben sahsen Riza ile olcagini dusunmuyorum bu isin. Ilk kotu sonucta gene bole bozgun olur.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senddd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 aslında rıza hoca'nın üzerinde büyük baskılar var.bu durum oyuncularında üzerine yansıyo tabi.ne olur ne biter bu maçın sonucuna bağlı biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 samsun zorlar bi dkya kadar ama kaçıncı dakka bilmiorum. 90 da olabilir direnci erken de kırılabilir.[signature][hline]Anelka futbolu bıraksın; yoksa biz insanlığı bırakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bugunku maçı almamız lazım gerçekten zaten ara çok açıldı daha fazla açmamak gerek en azından fenerin ardından 2. olursak belki şl ye gideriz diycem o da zor gibi ama takım toparlanabilrise en kötü bir 3.lükle bitirelim bu seneyi de seneye bakarız artık şl ye... bu maç için de çok onemli hem rıza hem futbolcular için ama çok rahat alacağımızı sanmıyorum sorunlar aynen devam ediyor çünkü henüz birşey çözülmüş değil zaten bu sorunlar en azından devre arasına kadar devam eder daha adam gibi çözümler çünkü ancak o zaman üretilebilir...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: gellidus, 02 Ekim 2005 02:37 tarihinde demiş ki: Sahsen ben malmo macinda super bir futbol gormedim ama millet gormus demekki. Malmo macindaki gibi oynarsak fark atariz fln diyorlar. Malmo macinda bir tane organize atak gol oldumu? 1. gol sergen gitti gecti top biryerlere gitti youlanin onune dustu 2.gol tamamen ali gunes in muthis hareketi ile dogdu 3. gol biraz takim havasi verdi sadece diger yerlerde hicbirsey yoktu bana gore besiktas boyle oynarsa sampiyonluk icin aday adayi bile olamaz malesef said: Sie, 02 Ekim 2005 02:43 tarihinde demiş ki: Ne sampiyonu ne diyosun? O gecti saten. Ama ben sahsen Riza ile olcagini dusunmuyorum bu isin. Ilk kotu sonucta gene bole bozgun olur. Tamam, şampiyon olmayız, ya yüce devletlum![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " [Bu mesaj elektrot tarafından 02 Ekim 2005 10:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 az kaldı maça haydi hayırlısı İnşallah bunu da geçicez şu milli maç arasını da iyi değerelendirip lig arasını kazasız belasız getircez...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 3 ihtimalli bir maç bence.. samsun ne yapar bi fikrim yok.. beşiktaş yorgundur deli gibi oynadı malmö de.. bekleyip görücez.. bence maç 2-2 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 15' Besiktas 0 - 0 Samsunspor[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 golllllllllllll sergennnn işte [signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com www.temizmutfak.com [Bu mesaj thug_life tarafından 02 Ekim 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 goooooollllll[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Sergen serbest vuruştan 90 a taktı yine[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' [Bu mesaj Darksun tarafından 02 Ekim 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar