Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunlardan ilginç anlar..

Maxen

Öne çıkan mesajlar

said:
Gothic_Angel, 20 Eylül 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
krmz

PUAHAHAHAAAAAAAAAaa :))))))))))))))))))))

RANGER : ormanı yakalım ?
puahahaaaaahaaaa eminmisin ranger olduğuna bunun uahaha

Sen bir vampirin, bir oyunda Sabah ola hayrola dediğini de bilmiyorsundur :)[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Sosyal ağlarda paylaş

evet evet.. vampir oynayan bir grup zindana kapatılıyor.. vampirlerden biri çalışıp debelenip çıkmaya uğraşıyor.. diğeri ise ona dönüp..
-Boşver ya biraz uyuyalım.. Sabah ola hayrola.. diyor!!?!?[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bu efsaneyi bilmeyen var mı :

gm: "ve iste size bu kutsal kilici veriyorum.. isa'nin en son yemek yedigi kaptan yapilmistir.."
player: "e iyi de biraz buyuk diil mi?" (boru degil kardesim, bildigimiz long sword iste)
gm (istifini bozmadan) "isa cok yerdi."

Ek$isozluk'den c/p[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

bunu yazmıştım patiye
Paladin var arkadaş,
int 12 felan akıllı yanı.
neyse gemide gidiyoruz,bu terledim diyip beline ip bağlayım zırhı felan çıkarmadan denize atladı salak.Bide gemi ilerliyodu.Zor kurtardık
Sonra aynı adam başka bi oyunda,dağılmış yorgun grubumuz dınlenırken kılıcını gole dusurdugu ıcın daldı almak ıcın.Kı grup yarım saattir goldekı yaratıgıkla uğraşıyordu.Neyse daldı aldı suda onunla yuzemeyecegını anlayınca "ben bunu kampımızın oraya atıyorum tum gucumle " dedı.Dm tamam dedi.Zar atıp salladı kılıcı.Kılıç gidip bizim buyucuye girmişti ne gulmuştuk.
Adamın her anı bır komedı ya[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

buda bir efsanedir :P

werewolf oynanmaktadir. roleplaye abanilmistir. herkes gecmisini anlatmakta ve de icini dokmekterdir, parti ici yakinlasmalar baslamistir. sira karakterimize geldiginde anlatmaya baslar:
- annem, ben dogmadan 6 ay once olmus.
bi an herkes susar ve hemen akabinde butun oyuncular gulmekten yarilirlar. insanlarin niye guldugunu anlamayan oyuncu sorar:
- ya noldu niye guluyosunuz, komik bisi mi anlatiyoruz burda?

kaynak : ek$i sözlük :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 22 Eylül 2005 11:49 tarihinde demiş ki:
- annem, ben dogmadan 6 ay once olmus.

nasıl bi destan cümleymiş o ya!!! hehehe

10 saat oyun oynadıktan sonra bizim yaşadığımız dumur verici olay da şudur

Dm(BEn):ileriden garip sesler geliyor
Rogue: Yanımdaki ağaca tırmanıyorum
Dm(ben): neyle?
Grup:??!!!?!?![signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

planescape
sensate oyuncu civic festhall'a girer. kafasını dağıtmak için bikaç bişeyler içmek istemektedir. bi bar bulup oturur. barmen ne istersin diye sorar. yorgun sensate'in "herzamankinden" cevabı üzerine barmen tek kaşını kaldırıp dik dik sensate'e bakar...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

d&d de grup bi depo gibi biyere girer geceyi geçirmek için paladinlerden kacmışlardır içeri girerler
Dm:
-Karsıda pelerinli bi adam var
düzenbaz:
-ee
Dm:
-Adamın sadece gözleri görünüo
Düzenbaz:
-özelliği ne
Dm:(gayet hissiz bi şekilde)
-Menekşe rengi ve parlıo ellerinde birer tane pala beli...
düzenbaz sözü keser
-Si.tir lan koduğun dm i o unutulmuş diyarlarda olur[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Sosyal ağlarda paylaş

ITUde nefesini tutmaya çalışan vampirler var:) e arada sırada ölümsüz olduğun aklından çıkıveriyor tabii:)

bir de başka bir oyunda Orcus(hani demon prince of undead, büyük öcüüüüü) tarafından biçilmemek için ortamdaki portala koşarken orcustan gelişine bir kılıç darbesi yiyip, uçup, cumburlop portala giren ve buna rağmen hayatta kalan bir cleric tanıdık vardı. işin ilginç yanı adam 3d12+bilmemkaçtan sadece 30 damage almış, 3 te yere kapaklanıınca yemişti. 2-3 hp ile bu tecrübeden yaşayarak çıkmayı başardı:)
sonra meğer portal lady of pain'e gidiyormuş ınu öğrendik "acılı" bir şekilde ve oyun bitti, orası ayrı..[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Bi oyunda halfling vampir bard oynatıyorum, oyunun suyu çıkmış durumda zati..

BEN:abi bana bi sandıktan +2 altın takma diş çıkarsana
DM:abi gold dragon çıkardım bak onun yerine
HERKEZ:????
DM:napıyon
BEN:ama abi sen ne...
DM:öldünüz![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeathLord, 29 Eylül 2005 09:56 tarihinde demiş ki:
d&d de grup bi depo gibi biyere girer geceyi geçirmek için paladinlerden kacmışlardır içeri girerler
Dm:
-Karsıda pelerinli bi adam var
düzenbaz:
-ee
Dm:
-Adamın sadece gözleri görünüo
Düzenbaz:
-özelliği ne
Dm:(gayet hissiz bi şekilde)
-Menekşe rengi ve parlıo ellerinde birer tane pala beli...
düzenbaz sözü keser
-Si.tir lan koduğun dm i o unutulmuş diyarlarda olur

eheheh bu dm bendim sırf itlik olun diye ettiydim
eheheheh oun bööle devam etmedi tabiki saat 4 ten soora oluyor bööle şeyler... [signature][hline] yorgun bitkin :down: ufff

[Bu mesaj turambarturin tarafından 02 Ekim 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Son oyunumuz ;
Druid ; Off başım çatlıyo.(gözlerini kapatır elini başına götürür hafifçe inler.Kafasını üstünde oynadığımız masaya koyar.)

Ben de şaşırdım bu kadar mı kaptırdı bu adamlar derken..."Ya Semih bana bi aspirin getirsene" dedi adam ve ben öldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...