Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Cuce, 01 Ekim 2005 23:41 tarihinde demiş ki: yok ya bencillikde baya baya karakter işte hemde olducka güçlü bi karakter özlliği Bencillikle sınırlı kalsa haklısın, ama bence sadece bencillik değil bu.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Nietzsche'nin kız kardeşleri ve annesi tarafından büyütüldüğünü, onlarla hiç bir zaman anlaşamadığını, hayatının tek aşkını da başka birine kaptırdığını, bu yüzden de tüm kadınlara karşı nefret beslediğini de biliyor muydunuz? Nietzsche'nin yazdığı onca kitap ve metin içinden şu cümleyi çıkarıp sağa sola afişe eden insanlar kim bilir kadınlarla ne tür sorunlar yaşıyor... Yazık.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: zeynepp, 02 Ekim 2005 12:08 tarihinde demiş ki: ne alaka??? iiliğe iilik ihanete ihanet budur bence!!! benim yazdığım yazıda demek istediim herkesde var bu elde tutma sırf kızlar deil... kızlar da erkeklrde bence belli bi yaşa kadar elde tutmak ister hep başka birini daha ... +1 sadece kızlar dııl erkeklerde de vardır bu[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kızları anlayabilmek imkansız derin konular bunlar ama helal olsun harbiden ben 4 taneyi bi arada hiç çaktırmadan idare eden gördüm demekki ya onlar çok yetenekli(yok canım bu imkansız) yada biz çok körüz,ben hep erkeklerin daha duygusal olduğunu savunurum taş yürekli kadınlardır aslında !!![signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar