ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Ölümsüzlük ...ve Sevgi / Hanri Benazus[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 ghaldszar kaptırdı gidiyo... bi de kediden gazı aldın, aynı anda üç dört yazı oha be.[hline]change....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 *! ınn ınn *[hline]aglink:Hymn of Silence: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2002 lol hakkaten arka arkaya iyi gidiyor. Yalnız cidden iyi oldu bu, ben '"aa açılsın süper olur, şöyle ekleme yaparız, böyle güzelleştiririz, şunu da hede bunu da hödö" diye gaza gelip sonra da hiçbirşey yapamayan kullanıcılar' grubuna dahilim, -ki korkarım fazlaca kalabalık bu grup- ama son zamanlarda pek keyifle ziyaret ediyorum bu bölgeyi. said: Zed, 30 Haziran 2002 02:49 tarihinde demiş ki: ...bi de kediden gazı aldın, aynı anda üç dört yazı oha be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2002 başka yazı isteriz isteriz isteriz.[hline]aglink:Hymn of Silence: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2002 Arada Edebiyat Bölümümüz' e bakmanızı tavsiye ederim cunku edebiyat bolumune her eklenen yazı buraya link edilmiyor. HAni bazı yazıları kaçırmayın diye dedim. :) [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 up! ;) edebiyat bölümümüzü şiddetle yeni user'lara tavsye ediyorum. Birbirinden güzel şiirler, yazılar sizleri bekliyor. ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar