Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manga

Famy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk albümleri olmasına rağmen çok iyi sattılar , büyük bir hayran kitlesine ulaştılar , 2 videosuda süper 3.yü bekliyoruz , kıskananlar çatlasın...
Mesaj tarihi:
Ankarada vasat barlarda çalan vasat bi grupta , hatta o dönemde Ankara Metropolis , Pilli Bebek vs gibi çok çok kaliteli bar gruplarına sahip oldugu için açıcakası mangayı sadece limona takılan çoluk cocuk gider dinlerdi.. Bana göre katettikleri yol ve müzikalite ele alınırsa hala vasat bi grup manga hele o kliplerinde kullandıkları salak maskot ve dört göz gitaristlerine (özgürdü sanırım) extra bi antipati besliyorum..
Bi Climb vardı dinleyen albumunu alan var mıdır bilmiyorum ama adamlar bilmem kaç sene önce nerdeymiş simdi manga nerde tartmakta baya faydalı oluyor bnm açımdan ^^
Mesaj tarihi:
manga gayet ii muzik yapıo onların yaptıgı muzik linkin parkla aynı yane rapcore yapıolar ve alternatif bi muzik turu oldugu için cok tutuluo bence..[signature][hline]...We Be Burnin...
Mesaj tarihi:
bence tamamen linkin park ozentisi bi grup[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 25 Eylül 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
ASIIIIIIIIIT!!!

Mangami? ben sevmiyorum bence muzikleri pek bişeye benzemiyo, bana zevk vermiyo, ha tercih cart curt falan filan.

Boktanlar işte

+1

ankarada vokalist sarhoş olup şarkı söylediğini sanarak anırırdı zamanında o zamandan beri uyuz oluyorum salaklara
[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)

[Bu mesaj cenx tarafından 30 Eylül 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi manga nedir allah askına yapmayınya Direk Lq (linkin park) özentisi ya bunu kendileride sölüyo yapamyın ya özenti işte Clipleri sarkıları direl Lq.

kendi standart larına bak sen tab zevksenin yanlıs anlama by.[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı..
anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..

Mesaj tarihi:
ya abi oda başka bi muhabbete girio, şimdi adamların özenti olmaları başka bi konu. sonuçta lp özentisi olur iyi müzik yapar tamam deriz. ama bunlar kötü müzik yapıyo diyorum ben :D ya bilmiyorum gerçi ben bir şey iyi yapılmışsa dinlerim abi. ne tür olursa olsun.geniş bi insanım belki pek çok kişi tasvip etmez bu tutumu ama böle napim :D[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mesaj tarihi:
ya bi ara( son albümleri çıktıktan 1 ay falan sonra gibiydi galba) bi kızdan almıştım cd sini. 1 hafta falan dinledim. iyimiş falan dedim 1 ay falan. sonra iyi olmadığını anladım. red hot chilli pappers ve çilekeş gibi grupları dinlerken "çok kalitesiz bir şey dinlemişim ben yaa.." dedim kendi kendime.
Mesaj tarihi:
bu adamların iron maiden gibi şeyler dinlediklerini duymuştum ben. bu tür müzikler dinliyorlarsa yaptıkları işi müzik için değil de piyasa olmak için yaptıkları ortada zaten.

ha dinlemiyorlarsa da ortada.[signature][hline]Biziz | Değiliz
Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele
Mesaj tarihi:
Ben bu gurubu hiç sevmiyorum. Parcalarında kendilerinden hiçbir şey yok bence. Özelliklede grup ismi nedir ya böyle. Bence grubun ismi syle olmustur sormuslardır abi bu aralar ne moda? - cevap manga ohaa süpermiş falan eheh. Tabi abartı payı var burda ama bir grup ismine nedir bu manga yani. Yok spiderman episode 1 . Yaptıkları müzik te LP özentisidir bence kendileride kabul etttiler zaten bunu. Rockncoke da istemeden langırt oynarken dinlemiştim. Resmen cızırtı yani. Bazı insanlar metal müzik yapıyorlar diyor ama alakası bile yok yani süpesiz. Şimdi burda manga hayranları cıgırmasınlar ben dusunduklerimi yazdım...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Anelor, 30 Eylül 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
bence tamamen linkin park ozentisi bi grup

linkin park yaptığı müzik türünün patentini mi almış ? bu türü kimse yapamaz diye bişey var mı ? müzik evrenseldir o halde özenti olunmuyor.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
Nedendir bilemiyorum ozel bi antipatim var bu guruba karsi hem yaptiklari muzik kotu hem grubun adi kotu ,Klipler desen ziyan,rezalet felaket vs.

ps:oh be icimi doktum rahatladim hani[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
Mesaj tarihi:
@kingpin kastettigim sadece muzik diyil giyim tarzlari kliplerdeki hareketler falan tam linkin park ozentisi bence[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
Mesaj tarihi:
2 grubuda dinlerim bir benzerlik göremedim şahsen :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
walla ne bileyim ben benzettim[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
Mesaj tarihi:
walla bilmiyorum ama dün izmir konserlerini izleme fırsatım oldu sevmezdim beğenir oldum.[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
  • Yeni Oluştur...