Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye için hep beraber

PZero

Öne çıkan mesajlar

www.rojaciwan.com/
görevin adı : Paticik terörist avı
bu yukardaki pkk lı şerefsizlerin sitesi .
konu:
bu sitede forum var ilk önce sahte acc açıp forumlara sızacaz daha sonra herkes dağılıp foumlarada küfür edip türkiye bayrakları ekleyeceğiz ama hemen değil ilk önce toplanacağız ve daha sonra toplu halde saldırıya geceez katılanlar kimler[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!**
www.edepom.com
www.temizmutfak.com
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu siteye linki vermişsin. Buradan tıklayınca Kontrol Paneldeki stats dan izleyerek siteye hangi sayfadan giriş yapıldığını görmesi çok kolay. E madem bu sayfadan giriş yapıldığını görecek o halde buraya yazdıklarınızı da okuyacaktır. Dikkat edin elinizde patlamasın. Linki kaldırın bari.

Bu şekilde linkler vererek bu şerefsizlerin sitelerine hit kazandırmamaktan yanayım. Zaten kaçtane ziyaretçisi vardırki acizlerin. Ancak sizin gibi birşeyler yapma çabasındaki insanlar aslında amaçları o olmasada bu sitelere farkında olmadan hit kazandırıyorsunuz. Lütfen link vermeyin bu şekilde forumlarımızda onların gıyabında konuşmazsak zaten siteleri yok olmaya mahkum.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

yapıcağınız şeyin caydırıcı bi özelliği var mı ki?
ülkeyi savunmak önemli bişey ama gidip o forumu göçertirsen eline hiçbişey geçmez. adamlar "oha hacklediler türklere karışmayalım" mı diyecekler? en fazla haberleşmelerinin ufacık bi bölümünü geçici olarak azaltırsınız.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Sosyal ağlarda paylaş

1 adamların 10 binin üstünde kayıtlı kullanıcı sı var
2 bizim yaptığımz dalga amaclı millet burda sahte acc acıp sağa sola küfür ediyo bizde öle eğlencesine girp aynı şeyi yapcaz olup bitecek yapmak istemeyin zorlamıyoruz ayreyetten ben hesap actım imzama türkiye yazcam büyükce forumma girip küfürü bascam ben rahatlayacam onlardan 1 kişi benim yazdığımı görsün o bana yeter[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!**
www.edepom.com
www.temizmutfak.com
Sosyal ağlarda paylaş

ya herhalde caymazlar ama öle toplu halde eğlenmek için bi saldırsak iyi olur hatırlarsan burda bi reklam yapmıştı biri forum sitesi mi ne varmış her konu da bi topic açmıştı herkes deli olmuştu düşün biz onlara öle bişey yaptığımıda onlar nasıl çıldırcak[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!**
www.edepom.com
www.temizmutfak.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GEd, 02 Ekim 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
http://forum.paticik.com/view.php?id=147332

her yere acmassan,"hacker kaldi mi bakkal amca"gibisinden muhabbetlere girmessen seviniriz.

ilk onu açtım daha sonra sitede forum olduğunu görünce bunu yapmak için buraya açtım bölece daha cok kişi okur ve katılır diye[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!**
www.edepom.com
www.temizmutfak.com
Sosyal ağlarda paylaş

Bu siteyi yapanlar aramızda yaşıyor. Ne güzel bi durum.
Irkçı kesinlikle değilim ama kendileri de ülkemizi bölmeye çalışıyolar.Bu yüzden;
*!En iyi kürt ölü kürt.*[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

@streamin

Uzun bi yazı yazmıştım cevap olarak ama sayfa görüntülenemiyo dedi. Bidaha uğraşamıcam :/

Ama demek istediğim bunların ülkemize karşı bi bölücüklük hareketleri var ve bu yüzden en iyi kürt ölü kürttür.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 02 Ekim 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
Biri hacklesin o siteleri ya.

cidden jackerlik yapabilen veya hacker arkadaşları olanalr varsa siteyi hackleyin . lütfen[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
emin değilim..." (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...