PZero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 www.rojaciwan.com/ görevin adı : Paticik terörist avı bu yukardaki pkk lı şerefsizlerin sitesi . konu: bu sitede forum var ilk önce sahte acc açıp forumlara sızacaz daha sonra herkes dağılıp foumlarada küfür edip türkiye bayrakları ekleyeceğiz ama hemen değil ilk önce toplanacağız ve daha sonra toplu halde saldırıya geceez katılanlar kimler[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 YA ALLAH HÜCUM ASD=?ASD)DSA[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ne tesadüfdür ki bugün StarCraft oynamak için Battle.Net Europe serverına girdiğimde gördüğüm P.K.K nickli bir kullanıcının infosunda da bu site görünüyordu.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bu siteyi uzun zamandır biliyoruz arkadaşlarla hackletmeye çalıştık ama .bneler öyle bir sistemdeki hacklenmiyor. Abi istediğin kadar varım istediğin kadar küfrederim[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 DarKRideR ben 2[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Şimdi bu siteye linki vermişsin. Buradan tıklayınca Kontrol Paneldeki stats dan izleyerek siteye hangi sayfadan giriş yapıldığını görmesi çok kolay. E madem bu sayfadan giriş yapıldığını görecek o halde buraya yazdıklarınızı da okuyacaktır. Dikkat edin elinizde patlamasın. Linki kaldırın bari. Bu şekilde linkler vererek bu şerefsizlerin sitelerine hit kazandırmamaktan yanayım. Zaten kaçtane ziyaretçisi vardırki acizlerin. Ancak sizin gibi birşeyler yapma çabasındaki insanlar aslında amaçları o olmasada bu sitelere farkında olmadan hit kazandırıyorsunuz. Lütfen link vermeyin bu şekilde forumlarımızda onların gıyabında konuşmazsak zaten siteleri yok olmaya mahkum.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yapıcağınız şeyin caydırıcı bi özelliği var mı ki? ülkeyi savunmak önemli bişey ama gidip o forumu göçertirsen eline hiçbişey geçmez. adamlar "oha hacklediler türklere karışmayalım" mı diyecekler? en fazla haberleşmelerinin ufacık bi bölümünü geçici olarak azaltırsınız.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 1 adamların 10 binin üstünde kayıtlı kullanıcı sı var 2 bizim yaptığımz dalga amaclı millet burda sahte acc acıp sağa sola küfür ediyo bizde öle eğlencesine girp aynı şeyi yapcaz olup bitecek yapmak istemeyin zorlamıyoruz ayreyetten ben hesap actım imzama türkiye yazcam büyükce forumma girip küfürü bascam ben rahatlayacam onlardan 1 kişi benim yazdığımı görsün o bana yeter[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ha tamam ona hak veririm. ufak ufak şeylerle bu ülkenin asla bu tür şeylere teslim olmayacağını anlatabilirsin ama caydıramazsın. oydu demek istediğim...[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=147332 her yere acmassan,"hacker kaldi mi bakkal amca"gibisinden muhabbetlere girmessen seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ya herhalde caymazlar ama öle toplu halde eğlenmek için bi saldırsak iyi olur hatırlarsan burda bi reklam yapmıştı biri forum sitesi mi ne varmış her konu da bi topic açmıştı herkes deli olmuştu düşün biz onlara öle bişey yaptığımıda onlar nasıl çıldırcak[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 caymayız. cnm[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: GEd, 02 Ekim 2005 02:52 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=147332 her yere acmassan,"hacker kaldi mi bakkal amca"gibisinden muhabbetlere girmessen seviniriz. ilk onu açtım daha sonra sitede forum olduğunu görünce bunu yapmak için buraya açtım bölece daha cok kişi okur ve katılır diye[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 gereksiz bir olay bence[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Helal olsun aslanlar devam edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Çok fazla site var.. siteye girdiyseniz altta linkler var.Hepsi birbirinden zarar birinin ilgilenmesi lazım[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 valla siteye girmeye üsendim de www.mucadele.com mu ömyle manyak bi site var o dasüper neyes, ben december flower dinliom gayet bozamam dimdsi[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 oley!Başlayalımm!!biz komando gençleriiz..gençleriz gençleriiz..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben varım abi girip biraz küfür edelim en azından türkiye bu kadar kolay teslim olmaz diye belli edelim kendimizi siteyi ilk açtım karşıma çıkan şey aponun kurtulması için imza kampanyasıydı ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bu siteyi yapanlar aramızda yaşıyor. Ne güzel bi durum. Irkçı kesinlikle değilim ama kendileri de ülkemizi bölmeye çalışıyolar.Bu yüzden; *!En iyi kürt ölü kürt.*[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sevgili caNNİ yazmayayim dedim ama sence de biraz tutarsizlik yokmu Irkçı kesinlikle değilim ama kendileri de ülkemizi bölmeye çalışıyolar.Bu yüzden; * En iyi kürt ölü kürt. *[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 şunları boşverin[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 @streamin Uzun bi yazı yazmıştım cevap olarak ama sayfa görüntülenemiyo dedi. Bidaha uğraşamıcam :/ Ama demek istediğim bunların ülkemize karşı bi bölücüklük hareketleri var ve bu yüzden en iyi kürt ölü kürttür.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Biri hacklesin o siteleri ya.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: nileppezdel, 02 Ekim 2005 11:38 tarihinde demiş ki: Biri hacklesin o siteleri ya. cidden jackerlik yapabilen veya hacker arkadaşları olanalr varsa siteyi hackleyin . lütfen[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar