Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gerçekten suç yönetimde mi?? (GS)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diil, hiçde alakası yok hatta. gs uzun zamandır ilk kez bu kadar iyi durumda. önemli bir maçdı ama futbol bu iyi oynayacagız kötü oynayacagız şans olacak bi ton şey olacak. bazı taraftarlarımızın fenerle dalga geçip, şimdi yenildiğimizde aynısının bize dahada beter yapılacağını bıldıklerı için takıma doğal olarak yönetime karşı protestosu. son derece saçma son derece gereksiz[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
said:
Voys, 29 Eylül 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
diil, hiçde alakası yok hatta. gs uzun zamandır ilk kez bu kadar iyi durumda. önemli bir maçdı ama futbol bu iyi oynayacagız kötü oynayacagız şans olacak bi ton şey olacak. bazı taraftarlarımızın fenerle dalga geçip, şimdi yenildiğimizde aynısının bize dahada beter yapılacağını bıldıklerı için takıma doğal olarak yönetime karşı protestosu. son derece saçma son derece gereksiz
Evet .. Galatasaray'ın bu iyi durumu beni kıskanclıktan çatır çatır çatlatıyor ..

Ah Fenerbahçe'm sen niye bukadar başarılı değilsin[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Mesaj tarihi:
beybin
- ? 29 Eylül 2005 22:13
--------------------------------------------------------------------------------
Uefa sıralamasında GS'nin 9. , tromso'nun 72. olduğunu .. biliyor muydunuz
-----------------------------------------------------------

yuh be bu kadar düşmanlık olmaz ne ya galatasaray yunan takımımı bu ne çekememezlik anlamıyorum.neden fb herseyş olduğu gibi kabullenmiyor. neden böle düşman taraftarlar var
Mesaj tarihi:
hahahha gs yönetimi ne demiş yahu..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Ya bu maçtan değilde Özhan Canaydın'ı zaten sevmiyordum. Hala da sevmiyorum. Sevinmeyi bilmeyen bir adamdan ne beklerler ki. İnsan bi tebessüm eder be gol atınca... Hiç tepki vermiyo. Yüz felci var sanıcam bilmesem. O gitsin yenisi gelsin. Yönetim kalsın. Ben Canaydın'a kılım.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
said:
Trasty, 29 Eylül 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
Evet .. Galatasaray'ın bu iyi durumu beni kıskanclıktan çatır çatır çatlatıyor ..

Ah Fenerbahçe'm sen niye bukadar başarılı değilsin

evet çatlıyorsun . bizde iki kupa var. avrupaya en çok gi,den takımız en çok tr kupası alan takımız.dört sene üstüste şampiyonluk.... evet çatlaman için neden çok birbirimizi kandırmayalım
Mesaj tarihi:
Abdulrahim albayrak kalp krizi geçirmiş. bu da son dakika haberi. O adam iyileşsin bize başkan olsun başka da bişey sölemiyorum artık..
Ne hakem... ne özhan canaydın,[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!

[Bu mesaj robinson tarafından 29 Eylül 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
GS de sorun bu zaten 4 sene şampiyon falan bir uefa kralız biz bitirdik bu işi.Bir zamanlar İstanbulu alan viyanayı kuşatmış olan çöküş dönemindeki osmanlıya benziyor.Geçmişiyle övünüyor ama elinden bir şey gelmiyor.Avrupanın elinde Sömürge olmuş iç isyanlarla boğuşuyor.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Mesaj tarihi:
Faruk Süren gelsin de geçen o kupaları alırken farketmeden takımın içini boşaltım yüzmilyon dolar taktığı borcu 2 katına çıkarsın di mi? Emre&Okan gibi adamları yine bedavaya yollasın...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma demiş atalarımız gs yönetimine iyi bir ders oldu ama ülkeyi terk edeceklerini sanmıyorum...
canaydın gene adaymış 23:30 da teke tek ' e çıkacak bakalım neler diyecek merakla bekliyorum :D[signature][hline]98>100
Mesaj tarihi:
En Cimbom'lu Abdurrahim Albayrak başkan olsun. Onun takım sevgisi ve inancı yeter.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 29 Eylül 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
Fenerbahçelilerde ne kıskançmış be, adamlar ülkede istemiyor bizi o derece. Helal olsun...
KAKA rulz!

KAKA > P. Bernier [signature][hline]
burning legion
druid grry

[Bu mesaj grelynx tarafından 29 Eylül 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
GS avrupada s.ç.nca böyle sayıklıyor ondan kaka:)[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Mesaj tarihi:
oha
ama harbiden büyüksünüz
halen konusabildigine gore cidden büyüksünüz[signature][hline]
burning legion
druid grry

[Bu mesaj grelynx tarafından 29 Eylül 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...