Chemical Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Trebuchet yapıyom, 3. gün sanırım bugün. dün falan çektim bu resmi. okul olmasa biterdi 2 güne. çıtaları aldım bugün, bitmişti stoğum. Frost matematik kısmını yaptı 10metre falan menzil bekliyoruz projektilimiz 47gr. ağırlık 4,5kg olucak.(kurşun) nise. bitince gene çekicem:). kameramın şarj aletini buldum belli ediyormuyum? sevgilerle. chemical[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Evet Chemi bu sefer ölür arkadaslar[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 oha trebuchet mı? istiyorum bi tane O.o[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 fırlatmayı saglıcak agırlık olarak ne kullanıcaksın?[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 güzel bi olay.. bunu yapınca daha da büyüğünü isteriz :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
zamo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 4.5kiloyu ben elimle de 10 metre atarım.Bari büyükçe bişi yapsaydın.[signature][hline]Ethernassımı istiyorum.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 zamo ahaha öldüm :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: zamo, 30 Eylül 2005 18:17 tarihinde demiş ki: 4.5kiloyu ben elimle de 10 metre atarım.Bari büyükçe bişi yapsaydın. Oldu zamo belıdeyeye satsın o mancınıgı sonra.Onlarda gece kondu yıkar.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 masaya tutturmak için kullandığın şeyler fındık kıracağı gibi duryor edit: akü ye kablo tutrmak için kullanılan şeyede benziyor sanki [Bu mesaj forgiver tarafından 30 Eylül 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya chemıcal ben bır belgesel ızlemıstım bunun gercek boyutlarını yapıyorlardı.Orda en zor tarafının arka uca baglanan fırlatmaya saglayan agırlık oldugunu soylemıslerdı.sen orayı nasıl yaptıgını anlatırmısın?[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Passanger, 30 Eylül 2005 18:15 tarihinde demiş ki: fırlatmayı saglıcak agırlık olarak ne kullanıcaksın? ağırlık kurşun, projektil derken atılacak cisim 47gr lık çelik bilyeler. hayır kesinlikle hafif değil. kafaya geldimi yamultur menzili gerçek boyuttaki mancınıklar ile orantılı yapmaya çalıştım. (frost çalıştı aslında o kısmı.) ayrıca onlar işkence:) o diğer tür işkencelerin büyük olanı 22 küçükleri ise parçalanıyor, ama 4-5 ytl. küçüklerinden eskiden vardı baya kırıldılar. o vidalılar bitince yaylı sıkıştma işkenceleri kullandım. orada sabaha kadar durdu o tutkal ile yapışan yerler var.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kargoyla yolla bana. sapan niyetine kullancam..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 onu başlığını görünce tepkim oha yapmış mı oldu, girince de evet yapmış dedim. istiyorum bende bi tane:D oldum olası hastayımdır mancınıktı trebuchet'ydi (unuttum türkçesini şimdi)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected]
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya sapandan çok bunun güzel yanı yani şey ehm:) age of empiresteki o tatlı araç olması. okadar süratli atan birşey değil, ama sistemleri izlemek güzel. misal bunu gerçek boyutta yapsan 2 kişi ile kurabilirsin. ama aynı boyutta sapan yapsan okadar büyük lastik bulamazsın bikere aynı şekilde. Ve kurman imkansız olur nerdeyse. Ama mancınık mekaniğe bağlı bişi yani, ağırlıklarla ilgili. baya büyüyebiliyor ölçüleri.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
bega Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ben çok severim trebuchet bi tane de bana yapar misin :D hatira niyetine :D[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sipariş harbiden isterseniz topic açarım sora:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yaptırmayın bu adama bişi benden soylemesi :p[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 30 Eylül 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yazıklar olsun:) geliştiriyoz işte kendimizi.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 şaka len ;) yaptırın yaptırın (yaptırında görün sonra :P)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Zamanında ben bunun kendim geliştirerek yay sistemide eklemiştim. Ağırlık nekadardı tam bilmiyorum fakat 30 metre civarında bir menzili vardı. ufak iğneli toplar yada boya topları atardık çatıdan millete. Birde trim ayar yeri vardı yay gergisinin. Süper bi aletti. Başarılar sana bu çalışmada...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 maksat yay kullanmamak aslında. Bitanede top yapıcam tornada onuda düşünüyom.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ya satın almıycamda kiralayabilirim eğer mümkünse... Hatta sen kullan. Okulda, pencereden bizim geometri hocasını vururmusun? Hatta özel mermi istiyorum yamultmasın direkt komaya soksun:D Fiyatı neyse veririm=P[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!
fiona Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 çok deişikmiş.[signature][hline][Beyaz Patiler]
Syn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Banada bi Catapult yapar mısın ya?Plz :( Güzel olmuş tebrikz :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]
Öne çıkan mesajlar