Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katrina'dan Önce NewOrleans'da Gökyüzü !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk ikisinden sonrakiler gözükmüyo. Süper bir manzara ama aynı zamanda korkunç.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Photoshop değildir. Fırtınalarda hep böyle görüntü oluyo. Kasırga bu boru değil. :D Discovery Channel da da gösteriyo, aynen böyle oluyo.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
oh-ha!
lan orda olsam ölümüne kalıp izlerdim heralde bu görüntüyü. ya da en azından geri geri filan kaçardım. :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
Off süper yaaa hayran oldum... Ama bunu çekende cesurmuş yani kafanın üstüne 500kmph hızla kasırga gelio sen otur fotoğraf çek:D[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!
Mesaj tarihi:
Bunalrı görüp butut olayların türkiyedede yaşanmasını istiyorum cidden cok baba bi tecrubeyi inanılmaz götünrüleri yaşıyamıyoruz.

Tabı sacma bişey söylüyorum ama ne bileyim ınanılmaz ya.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
offff muhteşem bi görntü.
ama orda olnca tabi yemez oturp bakmak:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
ohhaaaa super hepsi[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
O ilk resimdeki tabloyu görünce aklıma Yüzüklerin Efendisinden bi sahne geliyor sanki ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ...
Mesaj tarihi:
hortum olasım geldi[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
@SbNN

Aynen benimde aklıma o sahne geldi en başta[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Mesaj tarihi:
güç!!!!![signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mesaj tarihi:
Kontrolsuz guc guc degildir:)

Bunu is olarak yapan adamlar var. Mesela firtınalı havalarda gokyuzundeki yıldırımları veya boyle fırtınaları cekip dergilere filan satıyorlar. Adamlar pro oldukları icin fırtınanın ne tarafa filan gittigini filan biliyorlardır.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben bunun güzelliğinden çok anormalliğine diikat çekmek istiyorum.Aynı Dünyalar Savaşında olduğu gibi sahneler.
Yani bunun doğal olduğuna inanmıorum bu işte bence bi iş var.Ruslar demiorum ama yapay olduğunu bu hava akımının kışkırtıldığını ve kullanıldığını düşünüyorum görüntüler normal değil çünkü[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.
The Scientist
Mesaj tarihi:
Off süper gerçekten...
Çeken adama helal valla nası çekmiş o fırtınada :)
Ama cidden muhteşem görüntüler...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
  • Yeni Oluştur...