Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katrina'dan Önce NewOrleans'da Gökyüzü !!

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Bunalrı görüp butut olayların türkiyedede yaşanmasını istiyorum cidden cok baba bi tecrubeyi inanılmaz götünrüleri yaşıyamıyoruz.

Tabı sacma bişey söylüyorum ama ne bileyim ınanılmaz ya.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

hortum olasım geldi[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

@SbNN

Aynen benimde aklıma o sahne geldi en başta[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben bunun güzelliğinden çok anormalliğine diikat çekmek istiyorum.Aynı Dünyalar Savaşında olduğu gibi sahneler.
Yani bunun doğal olduğuna inanmıorum bu işte bence bi iş var.Ruslar demiorum ama yapay olduğunu bu hava akımının kışkırtıldığını ve kullanıldığını düşünüyorum görüntüler normal değil çünkü[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.
The Scientist
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...