Masteis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Baymıştır bu konular fakat durumum kötü. Utangaç bir erkeğimdir.Okuldan bi kızdan çok hoşlandım biraz kesiştik ki çok hoşlanıyorum.Kız hakkında bilgi alabilecek tanıdığım yok.Ne seviyor ne sevmiyor hiç bir fikrim yok,malum düz tanışmak olcak fakat nasıl başlayayim ? Selam melam tanışırız fakat geri kalanı ? neylerden söz edip yola çıkcam of ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Hoşlanmak yerine beğendim desen be abi, hoşlanmak için tanımak, konuşmak lazım değil mi? Ve tanışmak için bir sürü yol var. Bir bahaneyle (çok saçma olmasın ama) yanına git, tanış. Sakin davran. Fazla kendinden bahsetme ilk konuşmada ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Tutorıallara bak.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kişiselde açılan konuları bi dolaş. örnek çok..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 geziyorum tşkkürs buldum 2-3 teori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 lol, sen erkekle çık ozaman (üstteki) daha uyarsınız[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 MSN adresini bul bi şekilde.gerisi kesin gelir.[signature][hline][Beyaz Patiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 rahat ol rahattt git çat diye otur kızın yanına havadan sudan konusmaya başla. Kızın hosuna gidicektir bu tarz rahatlık.Sonuçta o da kasmıcaktır kendini.Güzel güzel konusursunuz 1 hafta böle devam eder.1 hafta sonra ee hafta sonu napıyosun sorularına geçersin.Msn,cep derken 3 hafta sonra iyi anlaşırsanız çıkarsınız. Neydi be lise günlerim =Pp[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bu thread bana bizim bi arkadaşı hatırlattı direk...[signature][hline][Beyaz Patiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Eternal takdir ettim..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 /bow[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 önce kızın arkadaş grubunu bul. git onlarla tanış. kızın arkadaşlarıyla samimileştikten sonra açılırsın nasıl olsa birşekilde. ama öyle gidip selam ben binmemkim tanışalım, çıkalım demekle olmaz bence.[signature][hline]Biziz | Değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 metboy o taktik yemez. Mutlaka tanıstıgı arkadaş çevresinden biri ondan hoşlanır. Ve hedef şaşar.Yani kız "benim arkadaşım sende hoşlanıyo cidden çok tatlısın ama olmaz.." derse burda metboy allak belanı versin topicleri görürüz. diger bir açıdan ele aldıgımızda yani benim açımdan.Gidip direk hedefle kaynaşırsak kızın arkadaşları yine hoşlanabilir ama kız bu sefer hayatta kaçırmak istemez yani arkadaşlarım bile hoşlanıyo kesinlikle çok tatlı olmalı ve çıkmalıyız sekline girer. Metboy un taktigi kabul edilemez. Over.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sen kımseyı dınleme kıza yakınlasmaya calıs :D kfan karısıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ohooo olmaz ki böyle kardeşim. şimdi direk gittin kıza yaklaştın samimiyet kurdum diyelim. ya kız seni tanımadığı için bu olaya olumsuz bakarsa? ne olcaak. bu sefer "eternal boyun posun devrilsin çocuum" diye konular görmez miyiz burda. görürüz. ama eğer arkadaşlarınla tanışıp kıza kendini tanıtıp ne kadar sempatik, çekici, cazibeli biri olduğunu gösterip sonra kızlan ilgilendiğini anlatırsan o zaman işte o kızla çıkabilirsin.[signature][hline]Biziz | Değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Şimdi bu hedef kızın tarzıylada alakalı aslında. Yani utangaç aman kimsenin eli deymesin bana seklinde bi tipse.O zaman kesinlikle benim tarzımda hareket edilmeli diyorum.İçine işliceksin kızın.Ürkek bir kuşu kafesinden çıkarır gibi. Ama dersinki kız gayet rahat,cool,güzel vs vs O zaman zaten bu kıza bu sekilde çok takılan olucagı için fazla etkilenmez.O zaman işte kızın çevre birimlerini alıcaksın ilk. Cevresindeki kızlarla konusucaksın.Kız milleti zaten bu bir ders sonra birbirlerine konusmalar başlar kimdi o cocuk ne konustunuz şeklinde. Kızın versionuyla alakalı tabi bu. Biraz aç bakalım sen kızı başlıgı açan arkadaşım. Çekingenmi,rahatmı kesişirken gözlerini senden hemen kaçırıyomu yoksa uzun uzun bakısıyomusunuz ? bunlar kızın içini gösterir ver bu detayları sen bize,o kızı parmaklarımla takdim edicem sana.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 eternal msn varmı lol[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Tecrübemin yettigi kadar yardım ederim abi ayıp ediyosunuz.. =P Varsa bi sorun açın topic konusalım =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Eternaldan inciler lol[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 eternal ne anlar ya siz bana gelin :)[signature][hline]Biziz | Değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bak sen iki gün yokum kız tavlama dersleri veriliyor bir de siz bana gelin demiş! sonra eski sevgiliye yalvarma moduna girm de sen[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben bilmem hanım bilir.[signature][hline]Biziz | Değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 canım canım canımmmmmmmmmmmmm gel yicem seni sevgiden öldürcem sevgi pıtırcığı yapıcam şimdi yoksun diye pek bir şirretim pardon[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 30 Eylül 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: metboy, 30 Eylül 2005 20:41 tarihinde demiş ki: ben bilmem hanım bilir. öldüm ahaha :D[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kız konusu - Yardım :( Nası yardın abii yaaa :D[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar