Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız konusu - Yardım :(

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Baymıştır bu konular fakat durumum kötü.

Utangaç bir erkeğimdir.Okuldan bi kızdan çok hoşlandım biraz kesiştik ki çok hoşlanıyorum.Kız hakkında bilgi alabilecek tanıdığım yok.Ne seviyor ne sevmiyor hiç bir fikrim yok,malum düz tanışmak olcak fakat nasıl başlayayim ?

Selam melam tanışırız fakat geri kalanı ? neylerden söz edip yola çıkcam of ya off
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşlanmak yerine beğendim desen be abi, hoşlanmak için tanımak, konuşmak lazım değil mi?

Ve tanışmak için bir sürü yol var. Bir bahaneyle (çok saçma olmasın ama) yanına git, tanış. Sakin davran. Fazla kendinden bahsetme ilk konuşmada ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

rahat ol rahattt
git çat diye otur kızın yanına havadan sudan konusmaya başla.
Kızın hosuna gidicektir bu tarz rahatlık.Sonuçta o da kasmıcaktır kendini.Güzel güzel konusursunuz
1 hafta böle devam eder.1 hafta sonra ee hafta sonu napıyosun sorularına geçersin.Msn,cep derken 3 hafta sonra iyi anlaşırsanız çıkarsınız.
Neydi be lise günlerim =Pp[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal takdir ettim..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

metboy o taktik yemez.
Mutlaka tanıstıgı arkadaş çevresinden biri ondan hoşlanır.
Ve hedef şaşar.Yani kız "benim arkadaşım sende hoşlanıyo cidden çok tatlısın ama olmaz.." derse burda metboy allak belanı versin topicleri görürüz.
diger bir açıdan ele aldıgımızda yani benim açımdan.Gidip direk hedefle kaynaşırsak kızın arkadaşları yine hoşlanabilir ama kız bu sefer hayatta kaçırmak istemez yani arkadaşlarım bile hoşlanıyo kesinlikle çok tatlı olmalı ve çıkmalıyız sekline girer.
Metboy un taktigi kabul edilemez.

Over.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ohooo olmaz ki böyle kardeşim. şimdi direk gittin kıza yaklaştın samimiyet kurdum diyelim. ya kız seni tanımadığı için bu olaya olumsuz bakarsa? ne olcaak. bu sefer "eternal boyun posun devrilsin çocuum" diye konular görmez miyiz burda. görürüz. ama eğer arkadaşlarınla tanışıp kıza kendini tanıtıp ne kadar sempatik, çekici, cazibeli biri olduğunu gösterip sonra kızlan ilgilendiğini anlatırsan o zaman işte o kızla çıkabilirsin.[signature][hline]Biziz | Değiliz
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu hedef kızın tarzıylada alakalı aslında.
Yani utangaç aman kimsenin eli deymesin bana seklinde bi tipse.O zaman kesinlikle benim tarzımda hareket edilmeli diyorum.İçine işliceksin kızın.Ürkek bir kuşu kafesinden çıkarır gibi.
Ama dersinki kız gayet rahat,cool,güzel vs vs O zaman zaten bu kıza bu sekilde çok takılan olucagı için fazla etkilenmez.O zaman işte kızın çevre birimlerini alıcaksın ilk.
Cevresindeki kızlarla konusucaksın.Kız milleti zaten bu bir ders sonra birbirlerine konusmalar başlar kimdi o cocuk ne konustunuz şeklinde.
Kızın versionuyla alakalı tabi bu.
Biraz aç bakalım sen kızı başlıgı açan arkadaşım.
Çekingenmi,rahatmı kesişirken gözlerini senden hemen kaçırıyomu yoksa uzun uzun bakısıyomusunuz ?
bunlar kızın içini gösterir ver bu detayları sen bize,o kızı parmaklarımla takdim edicem sana.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...