Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatun Kişiye Dinletilebilecek Şarkılar

Davion

Öne çıkan mesajlar

said:
bLackcha0s, 30 Eylül 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
Söylemeden edemiyeceğim.

Arabada 5 evde 15 beğenirsem bedava
ahahahaheaheaaeuhea
öljem ahaeunaenaebdbzdbzdzd
hatuna bu şarkıyı dinlettiğimi hayal ediyorumda
muahaeheahıeahueahueauhea
hask nefesim kesildi :D
ankaralı nihatmıydı bu herif neydi :D[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

Muhim olan kizla baska bir mekanda calan sarkiyi dinleyebilmektir.. Ne oldu degil birlikte oldugunun onem kazandigi anlarda..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu bizim mariya hiii olur mu acaba :horace:[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim

Ağır ağır, yavaş yavaş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XoX, 30 Eylül 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
Him- Gone with the wind!
Keane- Somewhere only we know
Nick Cave- Into my arms
Radiohead-You

ya bilmiyorum da ben direk vurulurdum bu 4luden sonra heralde :D

Ehuh ewt o biras Gone with the SIN olucak ama olsun :D ya simdi napiyim dramada gone with the wind den bi sahne yapiyoduk bu gun bilinc altima islemis :utaniem:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...