Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heheh bugün 2. Ayımız

Pluton

Öne çıkan mesajlar

@Pyro
neden böyle dedim hımm evet insan 2 ayda böyle bir şey sölemesi abes ama 10 yıldır beraberiz beraber büyüdük arkadaştık sonunda böylesinin daha iyi olucagına karar verdik onun için anlaşılabildim mi?[signature][hline]<C & E>
www.hadescik.com Yakinda...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pluton, 30 Eylül 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
neden böyle dedim hımm evet insan 2 ayda böyle bir şey sölemesi abes ama 10 yıldır beraberiz beraber büyüdük arkadaştık sonunda böylesinin daha iyi olucagına karar verdik onun için anlaşılabildim mi?

sen bunu belırtmeden nerden bılebılırım? bana yenı tanı$mı$ ve cıkmaya ba$lamı$ bırı gıbı geldın.nıtekım ben hala 2. ve 6. aydakı fıkırlerın eskı heyecanını kaybettıgını veya bazı $eylerın yava$ta olsa bıtmeye ba$ladıgını savunuyorum.ha bu arada sıze mutluluklar.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

Pff hadi bakalim dilerim ki her gununuz farkli heyecanlarla tadarsiniz birbirinizi..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevindim yemin ederim, nice 2 aylara =)

bizimde 8 senelik arkadaşlığın üzerine 2 ay olcak isim koyamadı hanımefendi gerçi daha, neyse mutlu olmaya bak, herşeyi bırakıp ona bağlanma derim buda bi pati tavsiyesi olsun =)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...