Pluton Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Sevgilimle bugün hatta bu saatlerde başladık ve onu çok ama çok seviyorum şuan ayrı yerlerdeyiz ve onu çok özledim sanırım hayatımın insanını buldum gibime geliyo Herkese tavsiye ederim[signature][hline]<C & E> www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 nice 20 yillara =) (öeh abarttim sanirim)[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tşk ederim doğum günü kardeşim :D[signature][hline]<C & E> www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 12 gün sonra bizim de 2 sene olucak söylemesi ayıp ;) size de nice aylara aeheh.[signature][hline]Biziz | Değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tebrikler =) çok seviyorum böyle mutlu haberleri hiç ayrılmazsınız inşallah -evet evet umutsuzluk derecesinde böyleyim : D-[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bide ayrı olmasak o antalyada ben burdurda onu çok özledim tek sorunumuz[signature][hline]<C & E> www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 2. ay ve hayatının kadınını buldun? hmm sen bı 6. ayı doldur ondan sonra bır daha du$un derım.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 @Pyro neden böyle dedim hımm evet insan 2 ayda böyle bir şey sölemesi abes ama 10 yıldır beraberiz beraber büyüdük arkadaştık sonunda böylesinin daha iyi olucagına karar verdik onun için anlaşılabildim mi?[signature][hline]<C & E> www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 2,5 yıldır aynı erkekle çıkan bi arkadaşım vardı. geçen gün ayrıldılar. zaman hiçbi şeyin ölçütü değilmiş demek ki. yine de tebrikler.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bi yastıkta koca.. [Yanlış mı söledm :D][signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 @Syn oda olucak inşallah :D[signature][hline]<C & E> www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Pluton, 30 Eylül 2005 22:58 tarihinde demiş ki: neden böyle dedim hımm evet insan 2 ayda böyle bir şey sölemesi abes ama 10 yıldır beraberiz beraber büyüdük arkadaştık sonunda böylesinin daha iyi olucagına karar verdik onun için anlaşılabildim mi? sen bunu belırtmeden nerden bılebılırım? bana yenı tanı$mı$ ve cıkmaya ba$lamı$ bırı gıbı geldın.nıtekım ben hala 2. ve 6. aydakı fıkırlerın eskı heyecanını kaybettıgını veya bazı $eylerın yava$ta olsa bıtmeye ba$ladıgını savunuyorum.ha bu arada sıze mutluluklar.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tabi bende hata sölemedim yinede tşk ederim Pyro herkese tavsiye ederim[signature][hline]<C & E> www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 2 ay olsa bile , hissettigi hisler essek hissi deil yani sonucta... hayatinin insani olmasi bile , yanilsa bile.. onu kendisi zamanla ögrenicek. umudunu kirmayin, hayallerini yikmayin simdi =P[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yok be ben herşeyden çok umutluyum ve kendimi bildim bileli böyle birşey hissetmedim bunun için kendime ve ona çok güveniyorum[signature][hline]<C & E> www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yok hayallerını yıkmak fln degıldı amacım.sadece dıle getırdım de bole olcagını bılsem hıc sölemezdım.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 her türlü öneri ve eleştiri olması gerek yanlış anlama sen vanillede öyle demek istememiştir zaten dimi vanille :D yinede 6. ayda burda olursak sende bende o zaman kim doğru sölemiş görürüz :D[signature][hline]<C & E> www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hic bisi demek istemedim ben . laf olsun diye konusuyorum bos bos =P[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Pff hadi bakalim dilerim ki her gununuz farkli heyecanlarla tadarsiniz birbirinizi..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 cooook mutlu olun emı? nıce guzel aylara................[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Sevindim yemin ederim, nice 2 aylara =) bizimde 8 senelik arkadaşlığın üzerine 2 ay olcak isim koyamadı hanımefendi gerçi daha, neyse mutlu olmaya bak, herşeyi bırakıp ona bağlanma derim buda bi pati tavsiyesi olsun =)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ne güzel ya aşk. Ben heralde sap gidicem bu dünyadan[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 pyroda kalp wardi ya noldu?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 herkse teker teker tşk ederim 2. ayımızda yanında olamadım ama telefonla çok çok konuştuk zaten[signature][hline]<C & E> www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ya en fazla 1.5 ay fln dayanabildim. tebrikler .[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar