Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Topiği "Kel lerin yalamaları", "Kel lerin yalakları" ve "Kel lerin yanakları" şeklinde 3 kere üst üste yanlış okuma başarısı gösterdim. Ayrıca konu içine girip "bu konunun kellerin yalamaları ile ne alakası var" diye düşündüm... Ben bu gece hiç iyi değilim :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kellik karizmadır. Bende o karizmadan bi 30cm fazladan var.. :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bende kelim. mutluyum. kafa derimi yıkadıktan sonra anında sokağa çıkabiliyorum.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Rewendor, 30 Eylül 2005 21:38 tarihinde demiş ki: Kellik karizmadır. Bende o karizmadan bi 30cm fazladan var.. :) Ahahuahuah süperdi yaaa... İşte bu yorum bu topici bitirir=))[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Dynamick ama sen hem kelsin hemde kısasın :([signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hem kel hem fodul bgibi olmuş.. :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 30 Eylül 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ya da ben fazla uzunum ;)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 en buyuk yalanlari keller her dotu ellerdir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben de gelecekte kel olacağım :(bu resmi artık sık sık kullanır oldum. her lafa uyuyo :-P[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar![Bu mesaj Eternalus tarafından 30 Eylül 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kel değilim ama olacam. EEEEEeee olursam oluyum noolacak. Çokda tın.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yakında kel olabilrim ama yakışıklıyım.. kel olsamda yakışıklıyım.. şimdi saçım uzun yine yakışıklıyım.. içimde yakışıklı.. yani yakışıklıyım.. yani takmamak lazım.. yani.. saçımla elde edeceğim şeyleri zaten elde edebilirimç.. içerik önemli olduktan sonra her tip karizmadır[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kellik iyi değildir :p Tom Cruise,Brad Pitt gibi süper yakışıklı adamların photoshop ile kel hallerini yapmışlar hehe içler acısı;Tom CruiseBrad Pitt [signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 01 Ekim 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ahahaha brad pitt'i napmışlar öyle ya :)[signature][hline]Biziz | Değiliz Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 david beckham ın saçları dökülüyomuş huahauahuaha[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar