SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 arkadşlarım açık öğretim işletme okumaya değmez diyorlar. doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sadece açık öğretımde dıııl coğu yerde işletme okumaya değmez bence heryer işletmeci doldu taştı 3-4 üni dışında işletmeden cıkıp ii bi iş bulmak zor gözukuyo bence....[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 İşletme yalan :) Sadece işletmeyı bıtırıp ıyı ıs bulmak artık gunumuzde ımkansız gıbı zaten torpil yoksa tabıı.Kendını cok ıyı gelıstırmelısın.Donanımlı olmalısın.Bılgısayarı cok ıyı bılecen ıngılızcen zaten ıyı olmalı vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 işletme diil de ekonomistleri genelleyen bir espri vardı yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi : dün öngördüklerinin, bugün neden gerçekleşmediğini, yarın açıklayabilen insanlara ekonomist denir. [signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi [Bu mesaj Mantar tarafından 30 Eylül 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Odim, 30 Eylül 2005 10:46 tarihinde demiş ki: Donanımlı olmalısın.Bılgısayarı cok ıyı bılecen ıngılızcen zaten ıyı olmalı vs... Bu her bolum icin gecerli eger iyi bir işyerinde calısmak istiyorsan bu ozelliklere sahip olmak zorundasın.. Ne mezunu olursan ol.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hiç yoktan iyidir acıkogretimde muhendislik okuyamıcana gore işletme yada iktisat en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Ya konuyu hortlattım kusura bakmayın. İki arkadaş ikinci üniversite programı kapsamında aöf işletmeye kaydolduk. Benim temel gayem 1-2 şey öğreniriz, ekstra diplomamız olurdu. Ne kadar zor olabilir ki diye düşündüm ama kitapları alıp bakınca biraz ters köşe oldu benim için. O kadar kolay olmayacak gibi. Ayrıca bu yaştan sonra ders kitabından ders çalışmak çok zor geldi. Büroda konuşuyorlardı ben pek dikkat etmedim ama böyle üniye hazırlık gibi özet anlatan, çıkmış sorular olan kitaplar falan varmış. Var mı bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz aöf işletmeye yardımcı kitap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 İlk iki seneyi çalışmadan geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Ya matematik, bilgi teknolojileri falan öyle de bu iktisada giriş vb. gıcık gibi. İşte özeti, işte çıkmış sorular diyen bildiğiniz kitap var mı? Netten baktım ama denemiş, fikri olan birisinin tavsiyesi lazım. Not: Gerçek mesleğimle uzaktan yakından alakası yok. Tamam esnaf sayılırım ama bildiklerim hep yüzeysel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 murat yayınları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Bu sene kredili sisteme geçti aöf işletme de bence gayet güzel kitaplar 200 sayfa filan ya her ders. Sen eski kitapları görseydin ne derdin bilmiyorum. Bence direk kitaptan çalış geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ben intibak sinifi, ucuncu sinif okudum simdi de 4. sinifa gectim. murat yayinlari ve apple appstore da bi tane uygulama var aof icin onlari kullandim. 4.sinif kitaplari daha cikmamis kredili sistem sebebiyle. cikinca alacagim murat yayinlarindan yine. aralikda gelicekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Deathblade said: İlk iki seneyi çalışmadan geçersin. ben geçemedim ya dsafk o kadar kolay diye zerre bakmadım kaldım 5 dersten. hep ucundan gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Ben ikinci universite olarak okudum, muhasebe bilgim hic olmadigindan bitek o zorladi, onun disinda cikmis sorulara calis, birde ozet anlatan kitap al yanina, sinavdan once calis bitir. Oyle cok fazla zaman ayirmayada gerek yok. Gozunuz korkmasin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bende açıktan işletme okuyorum ama sırf askerlik ve öğrenci akbili için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar