Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açık öğretim işletme

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

işletme diil de ekonomistleri genelleyen bir espri vardı yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi :

dün öngördüklerinin, bugün neden gerçekleşmediğini, yarın açıklayabilen
insanlara ekonomist denir.

[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi

[Bu mesaj Mantar tarafından 30 Eylül 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Odim, 30 Eylül 2005 10:46 tarihinde demiş ki:
Donanımlı olmalısın.Bılgısayarı cok ıyı bılecen ıngılızcen zaten ıyı olmalı vs...

Bu her bolum icin gecerli eger iyi bir işyerinde calısmak istiyorsan bu ozelliklere sahip olmak zorundasın.. Ne mezunu olursan ol.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 yıl sonra ...
Ya konuyu hortlattım kusura bakmayın. İki arkadaş ikinci üniversite programı kapsamında aöf işletmeye kaydolduk. Benim temel gayem 1-2 şey öğreniriz, ekstra diplomamız olurdu. Ne kadar zor olabilir ki diye düşündüm ama kitapları alıp bakınca biraz ters köşe oldu benim için.

O kadar kolay olmayacak gibi. Ayrıca bu yaştan sonra ders kitabından ders çalışmak çok zor geldi. Büroda konuşuyorlardı ben pek dikkat etmedim ama böyle üniye hazırlık gibi özet anlatan, çıkmış sorular olan kitaplar falan varmış.

Var mı bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz aöf işletmeye yardımcı kitap?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya matematik, bilgi teknolojileri falan öyle de bu iktisada giriş vb. gıcık gibi. İşte özeti, işte çıkmış sorular diyen bildiğiniz kitap var mı?

Netten baktım ama denemiş, fikri olan birisinin tavsiyesi lazım.

Not: Gerçek mesleğimle uzaktan yakından alakası yok. Tamam esnaf sayılırım ama bildiklerim hep yüzeysel.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...