Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarih Hocaları

gme_faraday

Öne çıkan mesajlar

tarih hocalarından yana hiç derdim olmadıda okulun ben hariç tamamının onlara etmediği küfür yoktu ehu...

Şimdi şimdi anlıom yokya bızımkıde hep arkeolog olmak ıstemıs kazanamamısmı ne sıyırmıs aılesıde zamnında uzulmesn barı dıe tarıh hocası olsun demıs
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim tarihçi vardı arkadaş 29 Ekim de bayrak getirdi diye 100 vermişti sözlüye çok iyi hatırlıyorum adam süperdi elinde Ay yıldızlı anahtarlık falan sonra derse geç kalan adam varsa gider çay alırdı bütün sınıfa hep beraber çay içerdik derste höpürdete höpürdete[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Odim, 30 Eylül 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
o da güsel :) de o kadar kasmasına gerek yokmus yapsın 8 10 grup sınavda bak bakalım cekebılıyolarmı :)

onuda yapmadı deil. 2 ders arka arkaya olduuğu zamanlar 4 gruba ayırıp sınıfı ilk yarı derste bi grubu sınav yapıp soora 2. grubu alıp sora 3.yü sora 4.yü .. bunlarıda yapmış adamdır. hı nolucak yani kopya çekip geçsek?? sayısal öörencisinede gına getirirlerdi ya böle .. alıcakları olsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Tarih dersini severım. Tarih hocalarımda hep iyi olmuşur şu ana kadar. Şimdiki inkilab tarihi hocamızda 50 yaşında uzun saçlı karizmatik bir amcamız. Ciddi bir ders anlatım sırasında ince espriler yapıyor. dinleme modundan kopup espriye gülme arasında ilginç olaylar yaşanıyor.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 30 Eylül 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kaçtane hoca lale zamanından ırak ın haline oradan amerikanın durmuna oradanda turkiyene tütün tarine geçer?Sadece bizim hoca.ve bunların hepsi bi dersde 40 dk da anlatılıyor. :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

Bizimkiler tam deli:D

Okuldaki bizi gaza getirmeye çalışıyo filan alakasız alakasız konulara Çanakkale zaferini sokuşturuyo Kurtuluş savaşını sokuşturuyo

bide dersin ortasında Türkü çığırmaya filan başlamıştı geçen derste ben kopmuştum:D
Böyle Kurtuluş döneminde yazılmış 3 tane Türkü okudu derste:D

Gaza getiriceğini sanıyo da hoca o gazla bağıra bağıra ders anlatırken ben uyukluyodum... Acaip sıkıcı anlatıyo

Ama şu ana kadar en sevdiğim hocam yine bu sene, dersanedeki tarih hocamız. Acaip yaa adam süper anlatıyo bide her konuda koparıyo böyle manyak komik konulara giriyo her konuda espri yapabiliyo konuyu eğlenceli hale getiriyo filan dersler acaip eğlenceli geçiyo.Hiçbi dersi bu kadar eğlenceli bulmamışımdır bu hocayı görene kadar:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eldar_Knight, 30 Eylül 2005 10:40 tarihinde demiş ki:
tarih hocaları toptur!!!!!!!!

Yavrum evladım!!!

Burada ki kişilerin, aile eşrafından herhangi birinin tarih hocası olabileceğini düşünmeden, böyle bir mesajı nasıl atıyorsunda beni tahrik ediyorsun???

DipNot: Babam tarih hocasıdır...[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0505 700 31 29
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...