gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 abe bizimki sürekli "halk arasıında 1 söz vardır" der ve gerzekce bi söz söylerdi.warsa sizinkilerde birazz gülelim ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bizim lisedeki tarih hocamız superdı valla adam gözünü dikerdi bi öğrenciye ders sonuna kadar sadece ona anlatırdı dersı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizim tarihçi de soru sorar ve çocuk anlatırken 5416446545 tane aferin aferin derdi. sanki müzik yapıyorlar . bizde gülmemek için zor tutardık kendimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ha bi de bizimki : "sana kestiim tırnağı vermem"derdi. belide hep tutuluomus . bi kocakarı ilacı vardı beli için , bole ballı kaymaklı falan . ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizim tarihçiler hep neden şu olamadım neden ben bu olamadım derlerdi. bu kadar mı la bu meslek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Sen bosver onları onlar tarıhcılerın yuz karaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizimde apachi bi tarih hocamız vardı karı ateşkes diyeceğine barışkes anlaşması demiştei aeahe yıkıldı tabi sınıf gerçi kadına hoca demeye bin şahit lazımdı yani o derece[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bizim bi tarih hocası vardı aman aman deyim ben size yaz sıcağıda olsa kravat sonuna kadar çekilmiş olacak ve ceket giyilmiş olacaktı.Ama çok iyi ders anlatırdı orası ayrı.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yemin ederdi bizimki "lan .... senin notunun 1 not eksiğini vrecem karnene vallahi billahi" die . gider gene pasa pasa 5i verirdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Zep, 30 Eylül 2005 11:03 tarihinde demiş ki: bizimde apachi bi tarih hocamız vardı karı ateşkes diyeceğine barışkes anlaşması demiştei aeahe yıkıldı tabi sınıf gerçi kadına hoca demeye bin şahit lazımdı yani o derece Barışkeş..ahahah super yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizim tarih hocası genç bi adamdi.. paso laf sokardi güzeldi hoştu[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tarih hocalarından yana hiç derdim olmadıda okulun ben hariç tamamının onlara etmediği küfür yoktu ehu... Şimdi şimdi anlıom yokya bızımkıde hep arkeolog olmak ıstemıs kazanamamısmı ne sıyırmıs aılesıde zamnında uzulmesn barı dıe tarıh hocası olsun demıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hayatım boyunca en sevdiğim öğretmenlerim tarih öğretmenlerimdi. çok süper geyik yaparlardı. hocanın tarihsel bi olayı anlatırken padişahtan "herif" falan diye bahsedince komik geliyor tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizim tarıhçi catlaktı ya lise hayatımız boyunca tek odew weren hocamızdı of bea ne gunlerdı bi de ders anlatırken zıplardı komedı yannee:-)[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zezukka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizim tarihçi sınav olunurken eline telefonu alıp kopya çekenleri yakalamak için delil olsun die fotooraf çekerdi ööğrencilere farkettirmeden yapmaya çalışırdı bide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 o da güsel :) de o kadar kasmasına gerek yokmus yapsın 8 10 grup sınavda bak bakalım cekebılıyolarmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bizim tarihçi vardı arkadaş 29 Ekim de bayrak getirdi diye 100 vermişti sözlüye çok iyi hatırlıyorum adam süperdi elinde Ay yıldızlı anahtarlık falan sonra derse geç kalan adam varsa gider çay alırdı bütün sınıfa hep beraber çay içerdik derste höpürdete höpürdete[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bızım unıdekı uygarlık(!) tarıhcısı ronesansı kucumsuyor.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zezukka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Odim, 30 Eylül 2005 13:37 tarihinde demiş ki: o da güsel :) de o kadar kasmasına gerek yokmus yapsın 8 10 grup sınavda bak bakalım cekebılıyolarmı :) onuda yapmadı deil. 2 ders arka arkaya olduuğu zamanlar 4 gruba ayırıp sınıfı ilk yarı derste bi grubu sınav yapıp soora 2. grubu alıp sora 3.yü sora 4.yü .. bunlarıda yapmış adamdır. hı nolucak yani kopya çekip geçsek?? sayısal öörencisinede gına getirirlerdi ya böle .. alıcakları olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizim tarihçide evet diyor sürekli "evet arkadaşlar" evet yazın arkadaşlar evet" evet osmanlı devleti.." evet[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Tarih dersini severım. Tarih hocalarımda hep iyi olmuşur şu ana kadar. Şimdiki inkilab tarihi hocamızda 50 yaşında uzun saçlı karizmatik bir amcamız. Ciddi bir ders anlatım sırasında ince espriler yapıyor. dinleme modundan kopup espriye gülme arasında ilginç olaylar yaşanıyor.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. [Bu mesaj Muhallebi tarafından 30 Eylül 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kaçtane hoca lale zamanından ırak ın haline oradan amerikanın durmuna oradanda turkiyene tütün tarine geçer?Sadece bizim hoca.ve bunların hepsi bi dersde 40 dk da anlatılıyor. :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 @rush:Ayranci Lisesi'mi?Bizim tarihçi de evet diyordu da sürekli:)[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bizimkiler tam deli:D Okuldaki bizi gaza getirmeye çalışıyo filan alakasız alakasız konulara Çanakkale zaferini sokuşturuyo Kurtuluş savaşını sokuşturuyo bide dersin ortasında Türkü çığırmaya filan başlamıştı geçen derste ben kopmuştum:D Böyle Kurtuluş döneminde yazılmış 3 tane Türkü okudu derste:D Gaza getiriceğini sanıyo da hoca o gazla bağıra bağıra ders anlatırken ben uyukluyodum... Acaip sıkıcı anlatıyo Ama şu ana kadar en sevdiğim hocam yine bu sene, dersanedeki tarih hocamız. Acaip yaa adam süper anlatıyo bide her konuda koparıyo böyle manyak komik konulara giriyo her konuda espri yapabiliyo konuyu eğlenceli hale getiriyo filan dersler acaip eğlenceli geçiyo.Hiçbi dersi bu kadar eğlenceli bulmamışımdır bu hocayı görene kadar:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Eldar_Knight, 30 Eylül 2005 10:40 tarihinde demiş ki: tarih hocaları toptur!!!!!!!! Yavrum evladım!!! Burada ki kişilerin, aile eşrafından herhangi birinin tarih hocası olabileceğini düşünmeden, böyle bir mesajı nasıl atıyorsunda beni tahrik ediyorsun??? DipNot: Babam tarih hocasıdır...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar