Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik

Arloth

Öne çıkan mesajlar

Şirketteyim, bir program için crack arıyordum siteden trojan kaptım, spyboat yükledim 28 tanesini kaldırdı 1 tanesini kaldıramadı.Herşey normal çalışıyordu paticik.coma bir gireyim dedim site açılmıyordu.Başka sitelere baktım, onlara giriyordu sorun yoktu.Düşündüm, düşündüm paticik.coma giremezsem olmaz dedim :).Patrona böyle böyle pc ye trojan girdi, programlarım çalışmıyor format atmam lazım dedi tamam tüm bilgilerini yedekle at ama bir daha dikkat et dedi azuhauahuha bi paticik.coma girebilmek için yaklaşık 2gb bilgiyi yedekleyip pc ye format attım ama sonunda saat 14.56 itibariyle paticik.coma tekrar girebiliyorum hahaha bu ne aşkmış böyle ya...
Sosyal ağlarda paylaş

lol
süfer
azminden dolayı kutluyorum[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 30 Eylül 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
Veya şeyde çok bomba olurdu
buraya biri gelicek Patron nickiyle kafada balon
İsmayil odama bekliyorum dicek oda güzel olurdu
bekliyoruz bi sazan atlar yapar şimdi :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Patron_, 30 Eylül 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
*! Kaşlar Çatık*
İsmağil odama bekliyorum

Kimin fake'isin? :D:D:D lol adamlar cidden kasmış, fake id açıp yazmışlar ya süper :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk mesajdaki azim arkadasda da varmis.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...