Arloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Şirketteyim, bir program için crack arıyordum siteden trojan kaptım, spyboat yükledim 28 tanesini kaldırdı 1 tanesini kaldıramadı.Herşey normal çalışıyordu paticik.coma bir gireyim dedim site açılmıyordu.Başka sitelere baktım, onlara giriyordu sorun yoktu.Düşündüm, düşündüm paticik.coma giremezsem olmaz dedim :).Patrona böyle böyle pc ye trojan girdi, programlarım çalışmıyor format atmam lazım dedi tamam tüm bilgilerini yedekle at ama bir daha dikkat et dedi azuhauahuha bi paticik.coma girebilmek için yaklaşık 2gb bilgiyi yedekleyip pc ye format attım ama sonunda saat 14.56 itibariyle paticik.coma tekrar girebiliyorum hahaha bu ne aşkmış böyle ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 lol süfer azminden dolayı kutluyorum[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 "duvarı deldim" diosun? :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kralsın[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Helal :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Eheh , insan sıkılıyor boş zamanı kalınca :-D ve paticiğe giremeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 işte azimle zıcan mermeri delermiş bu da bi ornek bu olaya:D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bu ne renk pati?[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Siyah.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Mantar, 30 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki: bu ne renk pati? anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: LordOfBlood, 30 Eylül 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Siyah. Beyaz, en büyük beşiktaş demek geldi içimden hele bir de dünün mutluluğu var üzerimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Anlayamazsın zaten ,bu P.A.T.İ.K.'lere özel bir konuşma dilidir.anlıyorum seni corc kodu aldım.Nukleer'i ne zaman fırlatıyoruz. Paticik Araştırma Tasarım İnceleme Kurumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Buarada, patron bi paticik sitesine girebilmek için format attığımı öğrense beni mikecekde neyse ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 - paticik.com a giremiyorum patron - trojani ordan kaptın dimi?[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 şimdi yörünge ye gitse. Paticik tarihini en kral başlıgı bu olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Veya şeyde çok bomba olurdu buraya biri gelicek Patron nickiyle kafada balon İsmayil odama bekliyorum dicek oda güzel olurdu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 güzelmiş lol.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bıde patron burayı okurmus. :)[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Eternal, 30 Eylül 2005 17:13 tarihinde demiş ki: Veya şeyde çok bomba olurdu buraya biri gelicek Patron nickiyle kafada balon İsmayil odama bekliyorum dicek oda güzel olurdu bekliyoruz bi sazan atlar yapar şimdi :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: -Patron_, 30 Eylül 2005 19:47 tarihinde demiş ki: *! Kaşlar Çatık* İsmağil odama bekliyorum Kimin fake'isin? :D:D:D lol adamlar cidden kasmış, fake id açıp yazmışlar ya süper :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 İlk mesajdaki azim arkadasda da varmis.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Eheh patronun burayı okuması 1000000000000/1 ihtimal bile olmaya yakın değil, ayrıca adım Burak :-D , patronun adıda Roni bey ehehe iyi kasışlar ;) [Bu mesaj Arloth tarafından 30 Eylül 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 şimdi bi tane de Roni açarlar...pff[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 LOLANZİ[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bence ödüllendirilmeli[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar