Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde Dudak Nasıl Delinir Tutorial

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar
Bu Tutorial'imizde Kendi Kendimizin Nasıl Dudagımızı Delicegini Öğrenecegiz.

Neden deliyoruz?
Çünkü piercing takıcaz.

Acı varmı acı?
Yok yok merak etmeyin.

İlk önce malzemelerimiz:
* Angio Kart
* Saf Alkol
* Dudak Piercing

Evet bu tutorialımız video üstüne olduğu için resimlerde normal olarak yok..

İlk önce videomuz telefondan çekilmiş olduğu için kendine has bir player istemektedir.
Realplayer, Quicktime veya buna benzer playerlarınız yoksa izlemeniz için buraya tıklayarak programı indirelim.

Şimdi geçtik videolara.

Video (birinci bölüm)
Delim aşaması..

Video (ikinci Bölüm)
Piercingi sokma aşaması..

Mutlu kalın, esen kalın efenim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]

Sosyal ağlarda paylaş

yalan ya bırakın zaten delikti orası.Piercingi taktı tekrar yerine bi numara yok.
Yoğun istek üzerine editledim.emeğe saygı,paylaştığın için sağol,güzel bir çalışma,teraziye tıkladım eaheahae
Şaka bir yana güzel olmuş, elimin ayarına güvensem denerdim ama dudaktan giripte nerden çıkarım bilmiyorum :=)

[Bu mesaj h1v tarafından 28 Ağustos 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
h1v, 28 Ağustos 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
yalan ya bırakın zaten delikti orası.Piercingi taktı tekrar yerine bi numara yok.

[Bu mesaj h1v tarafından 28 Ağustos 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]

[16:10:30] (b)Mephistop: ehehe
[16:10:36] (b)Mephistop: yazıcam yalan inanmayın
[16:10:39] (b)Mephistop: zaten delikti
[16:10:40] (b)Mephistop: diye
[16:10:42] (b)Mephistop: nhıhıaşahg
[16:10:44] (b)Mephistop: dslkfdsjkl
[16:10:56] † ?????? + ?: puaha
[16:11:24] (b)Mephistop: millet toplanır hüaaa yalancı haQan vieaaa
[16:11:26] (b)Mephistop: meuhehueuhe
[16:11:38] † ?????? + ?: ahuha
[16:11:42] † ?????? + ?: videoda görmüonmu lan
[16:11:45] † ?????? + ?: catır catır deliorm
[16:11:58] (b)Mephistop: olsun
[16:12:02] (b)Mephistop: yalandan kim ölmüş_?
[16:12:04] (b)Mephistop: meuhehuee
[16:12:22] † ?????? + ?: uha
[16:12:46] (b)Mephistop: gelecek yorumları merak ettim bak şindi
[16:12:46] (b)Mephistop: aeheahae
[16:13:01] † ?????? + ?: ahaha

iftira atma lan =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Burun sevmiyorum, sevsem coktan takardım zaten =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Onuda yaparım bir gün, delim aşaması olmaz ama nasıl takılır yapabilirim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
"* Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir."

iyi ki şu yazıyı koymuşlar sayfaya yoksa büyük dert alınacaktı. bence bu işte biraz acı var gibi. bilmiyorum, sanırım denemem :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

deneyen salaktır.Açık ve net söylüyorum.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

aslında pek bi olayı yok. Çok delen gördüm.
Ha kendi kendine zor olur ama bilen birine çok sallamıyosan yaptırırsın.
Ben yaptırmadım yaptırmam.. Ama yapılabilinir pek bi olayıda yok hijyeni sağladığın sürece..(evde olayından bahsediyorum)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 30 Ağustos 2005 08:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 30 Ağustos 2005 08:06 tarihinde demiş ki:
deneyen salaktır.Açık ve net söylüyorum.

kesinlikle katılıyorum..bence hoşuna giittiğini felan söyleyip orasına burasına piercing felan takanlarda salak ama..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kulağım delik çünkü ailemin dedikleri kulağıma küpe olsun diye şey ettim.
Bide eski kulağı deliklerdenim.

evet bu espirileri yapmak için deldirdim güzel oluyo =)

ama bir insan evladı götünü başını pipisini ve türev yerlerini ne diye deldirir be kardeşim.
Yermi kalmadı.Filmlerde görüyoruz piercingli kliotrisler ayıptır yazıktır hiçmi acımaz ulan
manyaKLARRR !!!!!!!!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arina, 29 Ağustos 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
delmeyin oranızı buranızı ya

Delikanlı Adamda Delik Sayısı Bellidir...Ne Eksik Ne Fazla ;)[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...