taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Dark Venue UO'nun emülatörü hakkında kesin bilgisi olan birisi varsa beni aydınlatırsa çok iyi olur. ben sphere olduğunu düşünüyorum, bir arkadaşla tartıştık o runuo diyor fln kesin bilgisi olan varsa beni aydınlatsın pls..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 uogateway ile baglanıldıgına göre RunUO dur %95 oyuna girerseniz zaten kesin anlarsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 iyi de runuo 100 kişiyi kaldıramaz patlar falan diodu neden patlamıyo o zaman ?[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 abi neden illa patlasın istiosun ki hehe[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ilk çıkanlar patlardı artık patlamas[hline]Istiaron Banner Değişim Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 sanırım POL yanlışmıyım[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Bunlarin motor icten patlamali mi ?[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Run UO[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 RunUO[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 RunUO 100 kişiyi kaldırmazmı? bence 800 bile kaldırır.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kesinlikle runuo[hline]www.gamerbug.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 RunUO Uygun sistem ve baglantiyla runuo 500+ oyuncu rahatlikla kaldirabilir (denemesini yapilmis bisey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 RUNUO[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 zaten sphere de şu olay yok yani ilk once spell cast oluyor sonra target cıkıyor bu sadece run uo da oluyor eger yalnış bilmiyorsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Evet s_sinan[hline]ymumcuoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 sadece değil, pol de de default olan birşey ama sonuçta herşey değiştirilip sphere gibi de yapılabilir..[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ben sphere'da bi ara pre cast deniodum imkansız bişi[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 spherede de precast yaparsınız ancak functionlarla.. normal magery sisteminin hepsini disable etmeniz gerekiyor ama. yalnız haliyle cok lag yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ben oyle bişi yapabilirlermi bilmiyorum ama sphereden çok farklı bi sistem runuo mesela combo var "vas ort flam " ardından ne atarsan corp por in nox artık sana kalmıs sphere de boyle bişi yok bu da bir ornek stable olayı var runuo da shrink sistem yok :P bana gore cok uç nokta sizleri bilemiyorum bir turlu alışamadım ehehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ewt..damage vs icin spelleffect kullanırsın..magery modifierını scr.magery den alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bak, bi kere büyüye 2 kere tıkladığında target çıkıyo direk. targetı seçmeden trigger flm da olmuyo nası olcak anlat bakam ? olmaz![hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 yaf attırmazsın kimseye o türlü büyü..direk fizzle olur.. kimsede kullanmaz onu o zaman.. herkes mecburen komutları kullanmak zorunda olur. ancak hep fazladan servera yük olur, hem de gereksiz bişi bence :) emülatoru deiştirin bence daha iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ohoo :) sen komutla diosun olm o kadar macro var büyüleri masaüstüne dizme olayı var manyak mısın sen :] ben spellbook bile yazmayı göze almıstım ama olmas :) yani olur da kimse oynamaz o serverda. ya da kimse mage olmaz. lol[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 macro gene yapılır ki..adam cast spell yerine say .castspell xx yazacak sadece.. masaüstündeki iconlara gelince spellicon olması lazım onların.. onların scriptlerden type ını kendi tanımlayacagınız bir type ile değiştirirseniz sorun kalmaz.. ya da type tanımlamak yerine direk dclick triggerı da işe yarayabilir..ancak type ını 0 lamanız lazım..eskisi gibi bırakırsanız direk büyü atmaya kalkar gene.. ben hiç denemedim ama sanırm böle olursa sadece desktoptan deil, spellbooktan falan da atabilmeleri münkün.. deneyin bi kendiniz, ama dogru düzgün yapın..hemen olmuyo die gelmeyin :P [Bu mesaj CEDAY tarafından 25 July 2003 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 nblda page gelince bi mesaj şeysi çıkıo :) onun gibi olabilir mi bu iconlar bu arada yeni bi spellbook yazarak kral pre cast yapabiliriz :D tabi zırt pırt targeting cancelled olur o ayrı :D[hline]ICQ: 4435695 [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 25 July 2003 04:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar