huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Anelor, 20 Eylül 2005 17:28 tarihinde demiş ki: bence bu olayin abazalikla alakasi yok ama etek diz altinda igrenc oluyor dizlara acidim :( bu kadar estetik kaygilar tasiyorsan modaci ol . belki ne demek istedigini anlayanlar olabilir . fashion tv de cektigin fotolar yayinlanir belki :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 abazalar'a geçmiş olsun... [spo1=eheuehue]Famiv Geçmiş Olsun Kardesim :D [/spo][signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bizim liseye islemez bu (st.benoit) isin piri bir okul oldugumuz icin mudurler bakmaktan bisi demiyor zaten bosver[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yanlız hükumet artık ne hale getirdi haberimiz yok önce imam hatiplerin önünü açtılar sonra bir sürü yasak nerelere geliyoruz artık yavaş yavaş değiştiriyolar..DİKKAT![signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya bu işin abazalalıkla alakası yokki eteğini dizden bir karıştan fazla yukarı kaldırırsa onun niyeti bellidir o ayrı da dizaltı etek gerçekten çoook çirkin duruyor bence olması gerekn dizden 4-5 parmak üstüdür zaten önemli olan kızın aldığı eğitimdir terbiyedir kara çarşafa bürünür(ninja,karafatma) ama içinde vardır orospuluk, orospu olur. dizüstü etek giyer, 6-7 parmak üstüne giyer ama aldığı eğitim iyidir hiçte öyle orospulukla falan yakından uzaktan alakası olmaz sonuçta onlarda güzel görünmek ister yoksa her makyaj yapan kadın orospudur ki bu da dincilerin bile reddeceği ölçüde yanlış bir kanıdır ha ne olur bu kural çıkar ama uyan olmaz, sadece diğer ülkelerin bizi daha fazla yanlış tanımalarına neden olur bu arada evet uzun saç ve küpe izni istiyoruz kızlar 5tane takar çıt yok biz 1 tane takarız HÖLÖLÜLÜLÜÖLĞĞT ÇIKAR LAN O KÜPEYİ GETİR BANAĞĞĞĞ. diye kıçlarını yırtarlar[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Neyi değiştiriyorlar? hehe eskiden sokaklarda tanga ile koşuyorduk artık koşamıyormuyuz :) Yani ben lisedeyken 88-91 arası gene bu kıyafet geyikleri vardı hala da var. [Bu mesaj Absolut tarafından 20 Eylül 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Savulun İran rejimi geliyor zaten.Yakında etekte yasaklanır.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: redge, 20 Eylül 2005 17:51 tarihinde demiş ki: Yanlız hükumet artık ne hale getirdi haberimiz yok önce imam hatiplerin önünü açtılar sonra bir sürü yasak nerelere geliyoruz artık yavaş yavaş değiştiriyolar..DİKKAT! said: Moncain, 20 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Savulun İran rejimi geliyor zaten.Yakında etekte yasaklanır. penthin de yazdığı bi mesaj vardı. iranda şeriat 1 gecede geldi diye hepsine +999[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: fastreload, 20 Eylül 2005 17:54 tarihinde demiş ki: ya bu işin abazalalıkla alakası yokki eteğini dizden bir karıştan fazla yukarı kaldırırsa onun niyeti bellidir o ayrı da dizaltı etek gerçekten çoook çirkin duruyor bence olması gerekn dizden 4-5 parmak üstüdür butun kizlar niyetini belli etmek zorundadir o ayri da kac parmagin var senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Darbe yakındır ya.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ulan yaşamım boyunca (ki 15 senelik kısa bi dilim olsa da) bu kadar kötü olmamıştı durum be.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @fast: kupeyi bizimkiler soyle istiyor bagiriyor tabiki :O NEEE LEEYYYTN GAY MISIN SEEEN HEAAA gibisinden bide modern okul olacak[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Durumda bişi yokki. Hatta gayet güzel günleri yaşıyoruz bence ilerde yaşayabileceklerimizi geçmişte yaşadıklarımızı düşündükçe. Babamın ekmek veya yağ almak için sabahın köründe karne ile sokağa çıktığını hayal meyal hatırlıyorum yani halimiz o günlerden çok çok iyi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 eet harbi la şeriat gelecek:D ya bi ilerleyin siz:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 türkiye şimdiye kadar ileri gitti şimdi eri gidiyo[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: fastreload, 20 Eylül 2005 17:54 tarihinde demiş ki: ya bu işin abazalalıkla alakası yokki eteğini dizden bir karıştan fazla yukarı kaldırırsa onun niyeti bellidir o ayrı da Şimdi güzel arkadaşım . Bir kere burasının bir public forum olduğunu , burdaki insanların kız arkadaşları olduğunu hatırlatırım . Mesela benim kız arkadaşım okula giderken mini etek giyiyor , abartmasına izin vermiyorum , tam makul derecelerde , ancak 1 karıştan fazla . Çünkü güzel , çünkü fiziği güzel , çünkü modern ve okuldaki öğrencilerden biri bir şey derse de benim vereceğim tepkinin boyutunu biliyor . Şimdi benim kız arkadaşımın niyeti nedir ? Merak ettim .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Abso: Hanım koş koş film başlıyor. Boşroldeki kız mıni etekliymiş hem de. Eşim: Ay dur yettim ayol.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 abso yapma baba bizi ne tarafa çekiyorlar. Şimdi siyesete girmek lazım bunun tartışmasını yapmak için .. Abi insanın disiplinini kıyafete bağlamak yanlış .. Bence çok kötüye gidiyoruz.. Bizim modern bir ülke olmamız lazımken bize getirilen yasaklara bak sonuçta zaten herşey aile eğitimine kalıyo amerika vs. diğer ülkelerde serbest kıyafet çok mu o... var? Bizden durumları daha iyiler. demekki bu sistemden cacık olmaz. Daha doğru düzgün bir şey öğretemeyen öğretmenler varken bu ülkeden affedersiniz ama cacık olmaz eğitim yönünde..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 xaenin burası public bir forum elbette biliyorum ama ben liseden bahsediyorum ha birşey daha benim söylediğim şey yanlış anlaşılmasın tüm kızları kapsamıyor elbette hatta bizim eski temizlikçinin bi lafı vardı "o kadar açık giyinenden değil, kapalı giyinenden kork asıl orospu onlar"[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: fastreload, 20 Eylül 2005 18:12 tarihinde demiş ki: türkiye şimdiye kadar ileri gitti şimdi eri gidiyo Topu havaya atarsın, bir yere kadar yükselir, yükselir, yükseliir, sonra durma noktasına gelir. Biraz durduktan sonra da aşağı inmeye başlar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: BabacumMostors, 20 Eylül 2005 13:12 tarihinde demiş ki: olmaz babakare düsturum el vermiyor ;) hücrelerime kadar romantizm işlemiş yapamıyorum I KISS YOU!!![signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 valla ben etek olayından memnundum hatunlar fln :D şaka bi yana da ben bi düzenlemenin üzerine milyon tane komplo teorisi kurarım...... kurdum bile[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Absolut, 20 Eylül 2005 18:07 tarihinde demiş ki: Durumda bişi yokki. Hatta gayet güzel günleri yaşıyoruz bence ilerde yaşayabileceklerimizi geçmişte yaşadıklarımızı düşündükçe. Babamın ekmek veya yağ almak için sabahın köründe karne ile sokağa çıktığını hayal meyal hatırlıyorum yani halimiz o günlerden çok çok iyi. eheh ben kendi dönemimden bahsettim zaten.. o sıralar benim bu dünyaya geliceğim bile belli diildi :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Len bunlar kızlara mini eteği yasaklayıp zorla bize falan giydirmesinler? :) Paranoya had safhadadır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @redge +99 tamamen katılıyorum ben hep aynısını savundum "ben okula kıyafetle değilde mayoyla gelsem, daha mı az öğreneceğim?" bu soruya hep kaçamak cevap verir hocalar hatta yeni ingilizce hocasıyla kavga edecektim kendimi tutmasaydım sen okula kendi isteğinle geliyosun kuralları kabul etmek zorundasın buna uyarım buna uymam diyemezsin uymuyorsan çeker gidersin "bu nasıl bir anlayıştır yaaaaa!!!" akabindede milli eğitim ne derse kabul edeceksin. itiraz etme hakkın yok... dedi işte burdan sonra kendimi gerçekten zor tuttum sırf diploma notu için yani devlet ne derse he demek nasıl bir anlayıştır. ne biçim bir görüştür bu türkiye zaten bu yüzden bu durumlara geldi ve dahada kötüye gidiyor benzine 100bin-200bin zam gelir. kimse ne bişey söyler ne bişey der.. dış ülkelerde zam 25bin bile olsa millet isyan ediyor hükümette ona göre tedbirli davranıyor bizde is meydanı boş bulup gidiyolar öyle.. neyse ya off topic oldum ben[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar