Moncain Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ülkenin bu kadar sorunu varken öğrencilerin etekleri ile uğraşması son derece garibime gitti alın sizde okuyun. Buradan Birde burada [Bu mesaj Moncain tarafından 20 Eylül 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abazanlar yandı ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 heh.. engeller mi bizim kızları bunlar tey tey tey...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 erkeklerin merdiven altında durması da yasaklansın. of allahım..[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben boyle dunyanin...[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya bu kıyafet konusu beni gıcık ederdi lisedeyken şindide uyuzum öğrenciler ya jilet gibi giyinsin şöyle kıravatı gömleği düzgün tam 1940lar havasında yada kıyafet serbestlii gelsin keyfine göre düzgün giyinsinler ama 2.madde ülke şartlarına pak müsait deil 1.den yanayım hem dağınık giyinilince çok berbat görünülüyo ülkenin derdi dersende yıllardır böyle konular dile gelmiş ve herkes ülkenin başka derdi yokmu demiştir boşuna öyle demeyin çünkü takan yok herkes dalgasına bakıyo sizde öyle yapın[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Abi Bizm Okulda Artık Etek giyen kız bulmak gittikçe zorlaşıor. Çünkü Giydikleri Etek Diil Kemer Seviyesine Çıktı.. Beşiktaş Lisesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 oldu, gözlerim doldu ayol.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 İyi ki pantolon zorunluluğu gelmemiş. Gerçi istedikleri kadar ugrassınlar yine kızların eteklerini kıvırmasına engel olamazlar. Zaten diz altı etek de ne iğrenc bir goruntu olusturur böğk[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 burda dizalti yasak, hatta 1 karistan uzun olmamali...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bizim burda ilkokul var erkeklerin giydiği pantalonlar gri pantalon ama ekoseli ekose çizgileri penbe :-?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: aquila, 20 Eylül 2005 01:56 tarihinde demiş ki: burda dizalti yasak, hatta 1 karistan uzun olmamali... adres alabilirmiyim[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 şalvar isterim ben,şalvar zorunlulugu gelsın erkeklerde fes taksın[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bunlar Izmir Ozel Turk Koleji'nde okumamis heralde : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hayııır olamaz.. liseli dendiğinde akla gelen kızda kısa etek erkekte de gevşetilmiş gravattır.. o zaman gömleğin e üst düğmesini de iliklesin erkekler.. baktığımızdan değil ama kısa eteğin var olduğunu bilmek güzel bir şeydi ya. benim saftorik dünyamın güzel estetik bir imgesiydi kısa etek.. öldürdünüz ulan içindeki çocuğu kaitller kalpasznalar kulak kemirici pislikler.. yağılırmı lan bu bana.. nerede benim çocukluğum nerede beni,m delikanlılığa girişim nerede kiraz ağacında yırtılan gömleğim lise koridoru kokulu ceketim gözümüzü kör eden kısa eteğim nerede tuvalette içilen sigaraların izmariti kırılan derslerden sınıfta kalacağımızı düşünerek hesapladığımız izin kağıtları.. alçaklaaaar alın başınıza çalın hepsini pis herifler.. istemiyorum üniversitede de okumak yakında o anıalrım ıda alırlar elimden..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 liseelii vardi yaa ah o liselii kisaacik eteekli dar elbiseelii[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kimsenin uyacağını saymıyorum ayrıca mailimi hackleyenide ... diyorum of be[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hep yasak diil miydi? Yoksa bütün öğretmenler biz bakmayalım diye mi giydirmiyolardı?[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kızların bacaklarına bakarak azanlar ve kızlarında bunu kullanarak dikkat çekmek istemeleri.gayet normal insan bu dikkat çekmek için elinden geleni yapar. da sanane kardeşim.isteyen çeksin isteyen kara çarşafla gelsin.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Dela, 20 Eylül 2005 02:07 tarihinde demiş ki: liseelii vardi yaa ah o liselii kisaacik eteekli dar elbiseelii dela help plZ =( sana istediğin kadar liseli.. maili geri alın uleeeyn.. mebi kınıyorum ben erkek halimle etek giyip çıkarım banada yasak desinler yiosa nıahaha ps: oha harbi sapıttım ben [signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 İlerde anlatırız torumlara bizim zamanımızda kızlar etek bile giymezdi diye. Abartmak serbest nasılsa :) Ohhh 2 kızı olan biri olarak bence etek boyu ayak bileğine fixlenmeli ne öyle dizaltı falan. [Bu mesaj Absolut tarafından 20 Eylül 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Anodhen, 20 Eylül 2005 01:35 tarihinde demiş ki: ya bu kıyafet konusu beni gıcık ederdi lisedeyken şindide uyuzum öğrenciler ya jilet gibi giyinsin şöyle kıravatı gömleği düzgün tam 1940lar havasında yada kıyafet serbestlii gelsin keyfine göre düzgün giyinsinler ama 2.madde ülke şartlarına pak müsait deil 1.den yanayım hem dağınık giyinilince çok berbat görünülüyo ülkenin derdi dersende yıllardır böyle konular dile gelmiş ve herkes ülkenin başka derdi yokmu demiştir boşuna öyle demeyin çünkü takan yok herkes dalgasına bakıyo sizde öyle yapın abi öle deil işte bizim idealist geçinen dallama bi mudr vardı okulun butun duvarları "kılık kıyafet" yönetmeliiyle doldurmustu.hatırladığım bikaç madde; (kızlar) -formalar vücud hatlarını belli etmiyecek şekilde olmalıdr -kaşlar alınmamış olup, saçlar arkadan tek örgü şeklinde olmalıdr -etekler diz altı olmalıdır -siyah corap(zorunlu yaz-kış) -hırka zorunlu(amaç kzıların sütyenler belli olmsın) ... (erkekler) -saçlar okul traşı seklinde olup jöle surmek kesinlikle,favorile kulak memesini geçmicek uzunlıkta olmalıdır yasaktır -siyah ayakkabı -ceket(zorunlu yaz-kış) ... fln filan işhte.hani siz şimdi bunları takan varmıdır fln diceksiniz ama öle olmuyodu işhte adam tam piskopat idealistya hersey kuralına göre olcak.ama biz takmazdık tabi çünkü okul hem buyuktu hemde adamın yaklaştığı 100 metre uzaktan haber alındığı için fazla takmazdık.ama yakalandığımzda olmamış deildir.genelde yakalanma sorası söle bi sahne olusurdu müdür:modelist okulumu uleeeyn burası pejmuudee herifff öğr:ama hocam müdür:suuss seerseerii öğr: müdür:bak hala konuşuyor der ve allah ne verdiyse girişir...[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Naapcan abi Türkiyede yaşıyon bu bukadar olayın içinde ufak bi ayrıntı ya sev ya terket diolar ama hadi seviyorum daha iyisi için uğraşalım diyen yok bişeyleri deiştirmeye çalışmııcan nediolarsa yapıcan robot istiyolar abi devlet insana uymayacak insan devlete uyacak felsefe bu e naparsın hala seviyosan terketme[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya bizim okulun kızları çılgın , yalan olur gider bu. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Zep, 20 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki: (kızlar) -formalar vücud hatlarını belli etmiyecek şekilde olmalıdr -kaşlar alınmamış olup, saçlar arkadan tek örgü şeklinde olmalıdr -etekler diz altı olmalıdır -siyah corap(zorunlu yaz-kış) -hırka zorunlu(amaç kzıların sütyenler belli olmsın) ... Bence sizin okul müdürü o kızları görünce azıyormuş, ondan böyle bi uygulamaya gitmiş.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar