Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hemen size olayi anlatim hangi prg. acarsam acaim oyun exp. vs cpu cosuo mouse a bi haller oluyor laga filan girio mouse ama makine 1024 drr var nasil oluyor bu oyun oynayamiyorum kac gundur :( bilen varsa cozumunu yardım etsin + cpu da ısınmıo?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 worm[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 deil abi bilinen hersey ile arama yaptım :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 o zaman cpunda bi sorun var. sök çıkar macunla yeniden tak dicem. bide psu dicemde..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 antivirus olmasın? yapıyorlar öyle arada..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bu sorun benim başıma da gelmişti burda tartışmıştık tıkla ayrıyetten söyliyim sorunun kaynağı pwer suppyleden dolayı oluyor.psu yanmıs veya zarar gormus olabilir işlemciyi besliyemiyo olabilir. ben power ı değiştirdim düzeldi.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=127212[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 spyware ?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 CPU %100 olunca, CTRL + Shift + ESC'ye bas, en fazka hafıza harcayan programı kontrol et bakalım?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ayni sorun bendede vardi ad-aware fln bulamadi birsey McAfee kokunu kuruttu Bende worm diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hangi programi acarsam o %100 oluyor işte hala durum aynı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 abi nedir bu macfee cektim oda temizledi hala ayni 80630daki flash cıkınca bile sapitio "hoperlorlu olan" anlamadim abi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 CPU ya da ramlerin mefta olmuş gibi geldi bana. CPU'nu test etmek için: Prime95 Hafıza modüllerini test etmek için: Memtest86 [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 28 Eylül 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Silphatos, 28 Eylül 2005 22:25 tarihinde demiş ki: CPU ya da ramlerin mefta olmuş gibi geldi bana. CPU'nu test etmek için: Prime95 Hafıza modüllerini test etmek için: Memtest86 komik[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 nesi komik doğru demiş[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ramleri yeni aldim :) cpu da bi hata yok biliyorum cunki sacma bişi bu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: PrudenT, 28 Eylül 2005 23:14 tarihinde demiş ki: nesi komik doğru demiş egerki bir gun biraz konudan anlıcak olursna neden komik oldugunuda anlarsın[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 cpu ile fan arasına bak kararma warsa silver sürmen lazım genellikle bu sorun yüzünden oal biliyor. format dan sonra hiç bişi yüklemeden bak yine sistem %100 ise al kasanı bi pc ciye git veya anlıyosan bi yerden silver bul (kullanılmamıs zor bulrusun o yüzden pc ciyen bulman lazım) cpu ile fan arasına sür bi sorun kalmaz ondan sonra (dikkat et) koaly gelsin :)[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 abicim ne rami ne psu su ne işlemcisi klasik otomobil servisi prosedürlerini uygular gibi bariz bir software hatası arkada windows servislerinden birtanesi saçmalıyor olabilir ya ihanet edeni bulacaksın yada sistemi yeniden kurup kadronu yenileyeceksin[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: raistlinthewiz, 29 Eylül 2005 16:33 tarihinde demiş ki: said: PrudenT, 28 Eylül 2005 23:14 tarihinde demiş ki: nesi komik doğru demiş egerki bir gun biraz konudan anlıcak olursna neden komik oldugunuda anlarsın Silikon vadisinden katılıyorsunuz heralde.[signature][hline]Buz HatalıysamReport me Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Buzi, 30 Eylül 2005 01:35 tarihinde demiş ki: said: raistlinthewiz, 29 Eylül 2005 16:33 tarihinde demiş ki: said: PrudenT, 28 Eylül 2005 23:14 tarihinde demiş ki: nesi komik doğru demiş egerki bir gun biraz konudan anlıcak olursna neden komik oldugunuda anlarsın Silikon vadisinden katılıyorsunuz heralde. hayır, ankaradan[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kimi MCSE egitimcileri o kadar fantastik dusunuyorlar ki "islemci kullanimi sistemde %100 ise yeni islemci almak gerekir servere" diyorlar.omfg. farcry oynarken islemcim %100 oldu,mainframe mi satin alayim yani eve?[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Leath, 30 Eylül 2005 18:07 tarihinde demiş ki: kimi MCSE egitimcileri o kadar fantastik dusunuyorlar ki "islemci kullanimi sistemde %100 ise yeni islemci almak gerekir servere" diyorlar.omfg. farcry oynarken islemcim %100 oldu,mainframe mi satin alayim yani eve? hehe :)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar