Sergen Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Beşiktaş geçen sezon olduğu gibi yine şampiyonluğu 7.hafta kaybetti.Demirören kapatırız biz nasıl vermiştik diyor 11 puandan.Öyle birşey 2 yılda bir olmaz ayrıca önünde geçmen gereken 1 değil 2 takım var.Bazı beşiktaşlılarında umudu olabilir ama benim hiç yok. Aslında Beşiktaşın ne kadar şansı olduğunu sezon sonu puanıyla karşılaştırırsak anlarız.Bjk'nin 8 puanı var.Üç puanlı sisteme geçildikten sonra 34 maç oynanan sezonlarda şampiyonlar genelde 76-79 arası puan alıyor bir kaç sezon hariç ama.1996'da fenerbahçe 84,2003'te beşiktaş 85,2005 yılında fenerbahçe 80 puan aldı.Genel ortalama 78 falan.Bu sezonda şampiyon olacak takımın 78 puan alacağını varsayarsak Beşiktaş 27 haftada 70 puan alması lazım.Yani 7 haftada 13 puan kaybeden BJK 27 haftada 12 puan kayberse şampiyon olamaz.Yapması gereken istatistikler ise... 27 23 1 3 70 27 22 4 1 70 Dağılmış yönetimi,kadrosu ve büyük ihtimalle gidecek teknik direktör,takımına güveni kaybolmuş taraftar ile bir takımın böyle inanılmaz bir performans göstermesi çok zor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bir Beşiktaşlı olarak ; -Futbolun ''f''sini bilmeyen Orangutan tipli bir başkan -Nerede olduklarını henüz sezememiş futbolcular -Heyecansız bir yönetim -Umudu kalmamış bir taraftar İle Şampiyonluk değil ''Ş'' bile İMKANSIZ ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 BJK bu sene küme düşmezse iyidir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Beyaz Patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 o nerede olduğunu bilmeyen futbolcular geçen sene nasıl coştular da birdeeen fıssladılar öyle ya :( Milli takıma bakıyorum, tümeri izliyorum, 4-3lük maçın gollerine bakıyorum bi hüzünleniyorum ya :([signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! [Bu mesaj RayCharles tarafından 27 Eylül 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 daha çok erken bunu tartışmak neyin nolcağı belli olmuyor[signature][hline]**BéY@Z P@T!** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Adamlar kümeye oynuyo sen Şampiyonluktan bahsediyosun..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hiç şansı yok...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 erken daha erken ya bismillah[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 %50 Ya olur, Ya olmaz.[signature][hline]Ethernassımı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 zamo bayes yapmış :)[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 depişmeyin Ema'yı çağırırım bak...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: BlackRose, 27 Eylül 2005 20:40 tarihinde demiş ki: depişmeyin Ema'yı çağırırım bak... Kafamıza terlik atacak abla o muydu? Şu eskilerin devamlı bahsettiği? Müşerref olmuş olurduk kendisiyle, biz "yeni veletler" çok duyduk namını ama daha tanışamadık.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Aynı topic 2 kere reset yemez ki kendinize gelin ya.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 İkinci reset, topik reset yedi diye şaşıranların yazdıklarınını resetlemek içindi. Bi defada okumaya çalış.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 besiktasın sampiyonluk sansı her zaman wardır fakat bu yonetimle bu futbolcularla yok denecek kadar aza indirildigini dusunuyorum.. yinede besiktas malmoyu elerse toparlanır ve lig icin yeniden umitlenir ama fb ve gs bu formlarını surdururlerse bjk 3.lukle yetinmek zorunda kalır.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sadece forvet hattı olark baktığımzda beşiktaş zaten 3. sırada bitirir ligi.. ailtonun kalitesi belli , ama sadece ailtonla olmaz .. ailtonun çov yaptığı werder bremende bütün takım ailtona göre endekslenmiş durumdaydı. beşiktaş carew gibi bir oyuncuya uyum sağlayamamışken , ailton gibi bir oyuncuya uyum sağlaması zaten güç galatasaraya bakınca türkiyenin en yetenekli golcülerini görüyoruz fenerbahçe ise anelkanın üstüne bir sistem kurdu , anelka sakatlanmadıkça bu sistemde iş yapar. anelka sakatlansa bile , maçı çevirecek yıldızlara sahip ...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 FB bikaç sistemle oynayabilecek takım. Anelka sakatlanırsa kendisi için en iyisini bulur. bkz. Zafer-Nobre[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Defans bi laterna bi kere diil bjk ibrahim toraman ibrahim üzülmez ibrahim ölmez ibrahim yerden yere vursalar patlamaz diil maldini yi alsa bjk yine düzeltemez cunku adamların defans anlayısı kıt neyse onu bunu bıraktım takımda bı tek tumer okan sergen kalsın bence dıger gerı kalanını hep satın abı cordobada zaten patates anca palavra atarlar yok cordoba kral su anda türkieyede kalecı bakımından dıye goruyoruz abı neyın ne oldugunu dııl cordoba toldo gelsın yıne gol yer bu defans ıle efendıme solıyım orta saha ıcın bısey demıycem cunku dıcek bısey yok yanı ben sahsen dcek bısey bulamıyorum bır keremı top gelmez bı takımda orta sahaya bır keremı kanattan atak yapılmaz abicim bu ne bıcım anlayıs ülen rıza görse bunları walla öper alnımdan eheh : )[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Fransuxa, 27 Eylül 2005 21:55 tarihinde demiş ki: takımda bı tek tumer okan sergen kalsın O ne la öyle, huzur evi mi bura? :D (La düşündüm de, hakkaten huzurevi ya!)[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 BJK'nin şampiyonluk şansı sıfır. Tamam 2 sene önce 11 puandan şampiyonluk verdiler ancak o yı FB 1 maçta puan kaybetti diğerlerini kayıpsız geçti. BJK henüz 1/4'ü oynanmış bir ligi puan kaybetmeden geçirebilecek mi? Hayır. Geçmesi gereken 1 veya 2 takım değil tam 10 takım var. Mümkün değil. Ayrıca ligi bjk forvetiyle 3. bitireceğine fln inanmıyorum. BJK de geçen seneki kadar dahi ruh olduğunu sanmıyorum. Aslında kadrosu gayet iyi tek tek isimlere bakılırsa.. Rıza gitsin taze kan gelsin yine birşey değişmez bu takımda kadro eksikliğinden ziyade bir uyuşmazlık var. Açın FB TV antreman çekimlerini izleyin futbolcular özellikle türkler arasında inanılmaz bir arkadaşlık var sevgi var. BJK ye bakıyoruz görevlerini icra ediyorlar. Fenerbahçe'nin 3 yıl önceki çöküşünü anımsatıyor. Futbolcular arası gruplaşmalar var. Takımın, yönetimin, teknik ekibin tamamiyle yenilenmesi gerekiyor bana göre. Takıma FB'nin daha önce yaptığı gibi genç yetenekler transfer edilmeli ve bu gençler birbirleriyle kaynaştırılmalı. Üzerine tribünü galeyana getirecek değil gerçekten gerekli mevkilere gerekli yabancılar alınmalı. Kleberson, İbrahim Akın, Koray, İbrahim Toraman, Tümer (vardır bir iki kişi daha aklıma gelmeyen) kalmalı. BJK den bu sene hiçbir şey olmaz. Muhtemelen aynı şekilde UEFA dan ve TR Kupasından da elenirler. Gelecek senelere yönelmeliler yoksa önümüzdeki senede benzeri bir hayal kırıklığı yaşanmaması için hiçbir sebep yok.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 vodanın dediklerinin çoğuna imzamı atarım. sadece takım dağıtılmamalı. tamam yaklaşık bir 10 kişi kesin gitmeli sergen tayfur deli ibo pancu başta olmak üzere ve buralara yeni td ve yeni yönetimin seçtiği çoğunluk olarak gençler gelmeli pancu ve ahmed hassan yerine 1 tane libero 1 tane de ailtonun yanına adam fıstık gibi kadro işte koray da ön liberoya geçeceği için takım ruha sahip olsun hırslı olsun ölü gibi dolaşmasın biz 5 sene daha bekleriz sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: SbNN, 27 Eylül 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Bir Beşiktaşlı olarak ; -Futbolun ''f''sini bilmeyen Orangutan tipli bir başkan -Nerede olduklarını henüz sezememiş futbolcular -Heyecansız bir yönetim -Umudu kalmamış bir taraftar İle Şampiyonluk değil ''Ş'' bile İMKANSIZ .. Tüpçüyle olacak iş değil diyorsun yani :D[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EncorE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 0[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senddd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: thug_life, 27 Eylül 2005 18:59 tarihinde demiş ki: daha çok erken bunu tartışmak neyin nolcağı belli olmuyor dediğin çok doğru...biraz beklemek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar