Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besıktasımız Busene T.B.L ne yapar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6 Nedim Yücel P.Forvet-Pivot
7 Eren Beyaz Pivot
8 Tolga Tekinalp Forvet
0 Tyrone Ellis Guard
0 Kerem Tunçeri Guard
13 Umutcan Özyıldırım Guard
12 Berkay Erkanlı Pivot
0 Rodney Elliott Guard-Forvet
0 Barış Özcan Guard
0 Umut Yenice P.Forvet-Pivot
0 Erdem Türetken Forvet
0 Mithat Demirel Guard
0 Michael Wright Forvet
0 Chuck Kornegay Pivot
Couch:Murat Didin
Evet kanımca BESIKTAS bu sene lıgın favorılerı arasında.Ozellıkle M.Didinin Besıktasa cok sey katacagını dusunuyorum.Kerem Tuncerının performansı boyle devam ederse gecen sen aldıgımız 2.likten daha ıyı bır basarı elde edecegımızı dusunuyorum.
Yorumlar yorumlar....[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Mesaj tarihi:
guard larda baya güçlü oldu murat didin gercekten baya iyi işler yapacak gibi ama efes&ülker her zaman daha ii takımlar olmuşlardır gecen seneye fazla bişe ekliyceklerini sanmıyorum.ama avrupada bu kadro gecen seneye gore daha idaali olacagı kesin[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
Bence bu sene sampıyonluga oynıcaz gene.Gecen sezon ulkerı eledık bu sezon neden efesıde elemeyelım?Bırkere kulup takımlarının arkasındakı taraftar gucu cok etkılıyecı zannımca.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ahh el amin ah. gitmeseydi büyük işler yapardık bu sene.

yönetimin büyük ayıbıdır bu. daha fazla para verseydi gitmezdi. adam da haklı çocuklarımın geleceğini düşünmeliyim dedi gitti
Mesaj tarihi:
Şampiyonluğa oynar ama olamaz 3. bitirir.belkide 4.

El Amin gibisi yoktu. Kartal ı taşıdı.sanmıyorum avrupadada pek ümitli değilim[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Chuck Kornegay & Tyrone Ellis'in performanslarına bağlı başarı olayı bence. Yalnız bu sene TBL çok zevkli olacak. Bir de FB pota altını güçlendirdi BJK guardlara önem verdi => ilginç[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Mesaj tarihi:
4. olur.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
herşeye rağmen hala efesi yenecek güçleri olmadığını düşürnüorum ayrıca kerem tunçerinin iii performaslar göstermesine rağmen el amin gibi oynayıp sorumluluk üstleneceğine inanmıorum[signature][hline]
Mesaj tarihi:
gecen sene el amin tasidi bjkyi. kerem onun parmagı olamaz. cok istikrarsız oynuyo cunku. ama bi antrenörün takıma neler katabilceni gorcez yoksa bjknin kadrosu çok iyi deil bence.
Mesaj tarihi:
said:
gokhaan, 24 Eylül 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
gecen sene el amin tasidi bjkyi. kerem onun parmagı olamaz. cok istikrarsız oynuyo cunku. ama bi antrenörün takıma neler katabilceni gorcez yoksa bjknin kadrosu çok iyi deil bence.

çok doğru el aminsiz bjkyi görücez bakalım.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAR BASTIK. GFB
Mesaj tarihi:
Katılmıyorum.Basketbolda bıreysel yıldızdan cok antrenor ve takım olabılmek onemlıdır.Orn:Yunanıstan.
Ayrıca besıktasın gecen sene fınal oynamıs olması cıtayı dahada yuksege cıkarıyor.Yanı bu sene fınalden baska bır sonuc basarısızlık olacak.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...