Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besıktasımız Busene T.B.L ne yapar?

Passanger

Öne çıkan mesajlar

6 Nedim Yücel P.Forvet-Pivot
7 Eren Beyaz Pivot
8 Tolga Tekinalp Forvet
0 Tyrone Ellis Guard
0 Kerem Tunçeri Guard
13 Umutcan Özyıldırım Guard
12 Berkay Erkanlı Pivot
0 Rodney Elliott Guard-Forvet
0 Barış Özcan Guard
0 Umut Yenice P.Forvet-Pivot
0 Erdem Türetken Forvet
0 Mithat Demirel Guard
0 Michael Wright Forvet
0 Chuck Kornegay Pivot
Couch:Murat Didin
Evet kanımca BESIKTAS bu sene lıgın favorılerı arasında.Ozellıkle M.Didinin Besıktasa cok sey katacagını dusunuyorum.Kerem Tuncerının performansı boyle devam ederse gecen sen aldıgımız 2.likten daha ıyı bır basarı elde edecegımızı dusunuyorum.
Yorumlar yorumlar....[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu sene sampıyonluga oynıcaz gene.Gecen sezon ulkerı eledık bu sezon neden efesıde elemeyelım?Bırkere kulup takımlarının arkasındakı taraftar gucu cok etkılıyecı zannımca.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Chuck Kornegay & Tyrone Ellis'in performanslarına bağlı başarı olayı bence. Yalnız bu sene TBL çok zevkli olacak. Bir de FB pota altını güçlendirdi BJK guardlara önem verdi => ilginç[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokhaan, 24 Eylül 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
gecen sene el amin tasidi bjkyi. kerem onun parmagı olamaz. cok istikrarsız oynuyo cunku. ama bi antrenörün takıma neler katabilceni gorcez yoksa bjknin kadrosu çok iyi deil bence.

çok doğru el aminsiz bjkyi görücez bakalım.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAR BASTIK. GFB
Sosyal ağlarda paylaş

Katılmıyorum.Basketbolda bıreysel yıldızdan cok antrenor ve takım olabılmek onemlıdır.Orn:Yunanıstan.
Ayrıca besıktasın gecen sene fınal oynamıs olması cıtayı dahada yuksege cıkarıyor.Yanı bu sene fınalden baska bır sonuc basarısızlık olacak.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...