Passanger Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 6 Nedim Yücel P.Forvet-Pivot 7 Eren Beyaz Pivot 8 Tolga Tekinalp Forvet 0 Tyrone Ellis Guard 0 Kerem Tunçeri Guard 13 Umutcan Özyıldırım Guard 12 Berkay Erkanlı Pivot 0 Rodney Elliott Guard-Forvet 0 Barış Özcan Guard 0 Umut Yenice P.Forvet-Pivot 0 Erdem Türetken Forvet 0 Mithat Demirel Guard 0 Michael Wright Forvet 0 Chuck Kornegay Pivot Couch:Murat Didin Evet kanımca BESIKTAS bu sene lıgın favorılerı arasında.Ozellıkle M.Didinin Besıktasa cok sey katacagını dusunuyorum.Kerem Tuncerının performansı boyle devam ederse gecen sen aldıgımız 2.likten daha ıyı bır basarı elde edecegımızı dusunuyorum. Yorumlar yorumlar....[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 guard larda baya güçlü oldu murat didin gercekten baya iyi işler yapacak gibi ama efes&ülker her zaman daha ii takımlar olmuşlardır gecen seneye fazla bişe ekliyceklerini sanmıyorum.ama avrupada bu kadro gecen seneye gore daha idaali olacagı kesin[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bence bu sene sampıyonluga oynıcaz gene.Gecen sezon ulkerı eledık bu sezon neden efesıde elemeyelım?Bırkere kulup takımlarının arkasındakı taraftar gucu cok etkılıyecı zannımca.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ahh el amin ah. gitmeseydi büyük işler yapardık bu sene. yönetimin büyük ayıbıdır bu. daha fazla para verseydi gitmezdi. adam da haklı çocuklarımın geleceğini düşünmeliyim dedi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Şampiyonluğa oynar ama olamaz 3. bitirir.belkide 4. El Amin gibisi yoktu. Kartal ı taşıdı.sanmıyorum avrupadada pek ümitli değilim[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Chuck Kornegay & Tyrone Ellis'in performanslarına bağlı başarı olayı bence. Yalnız bu sene TBL çok zevkli olacak. Bir de FB pota altını güçlendirdi BJK guardlara önem verdi => ilginç[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 4. olur.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Fenerbahçe ile 3. lüğe 4. lüğe oynar derim ..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 5. olur.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 herşeye rağmen hala efesi yenecek güçleri olmadığını düşürnüorum ayrıca kerem tunçerinin iii performaslar göstermesine rağmen el amin gibi oynayıp sorumluluk üstleneceğine inanmıorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 gecen sene el amin tasidi bjkyi. kerem onun parmagı olamaz. cok istikrarsız oynuyo cunku. ama bi antrenörün takıma neler katabilceni gorcez yoksa bjknin kadrosu çok iyi deil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bi oyunu görelim[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: gokhaan, 24 Eylül 2005 20:48 tarihinde demiş ki: gecen sene el amin tasidi bjkyi. kerem onun parmagı olamaz. cok istikrarsız oynuyo cunku. ama bi antrenörün takıma neler katabilceni gorcez yoksa bjknin kadrosu çok iyi deil bence. çok doğru el aminsiz bjkyi görücez bakalım.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAR BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Katılmıyorum.Basketbolda bıreysel yıldızdan cok antrenor ve takım olabılmek onemlıdır.Orn:Yunanıstan. Ayrıca besıktasın gecen sene fınal oynamıs olması cıtayı dahada yuksege cıkarıyor.Yanı bu sene fınalden baska bır sonuc basarısızlık olacak.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 beşiktaşınız bu sene tbl'de şampiyon olamaz kanımca[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar