Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Arkadaslar bir kac gundur aklımı bir sey kurcalayıp duruyor,ben ortaokulu bu fetullahcı denen okullardan birinde okudum, yani fetullahcı falan da degiliz ama gelecekte benim herhangi bir yere girmemde sorun teşkil eder mi acaba? iş hayatı vb. veya Amerika'ya yerlesmemde falan ? :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Hayır etmez.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 yazmazsın cv'ne, kimsenin bilmesine gerek yok. zaten hangi okul fetullahçı herkes ezbere bilmez ki... sen kendi kafanı kurtardıysan problem olmaz bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 etmez ...[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Hiçbir askeri projeye katılamazmısın ihaleymiş zartmış zurtmuş askeriyeyle de iş yapamazsın[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Ortaokul ile ihalelerin hiçbir alakası yok. Ancak asker olacaksan bir ihtimal belki ama onun dışında kimse ortaokulunu araştırıp sormaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Ankara'dan küçük bi sehire tasınmıstık 7 yıl once, dogal olarak o zamanlar buralarda adam gibi bi okul yoktu,ben de o yıl anadolu lisesi sınavlarında sıcmıstım, herkes bu okulu tavsiye etmisti falan, ama pisman degilim oraya gittigime,dısarıdan goruldugu gibi -en azından bizim okul- dini baskı falan yapmıyorlardı, disiplini falan ogrenmistim orada. bu yıl ÖSS'de iyi bir basarı elde edince yusuflamaya basladım "lan ben babalar gibi bi uni'ye gidicem, sonra ortaokuldan sıcmıyalım" diye. tesekkur ederim simdi yuregime su serptiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ayrıca 14k keystroke yaptım, pulse'layamıyorum, delirecegim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Absolut, 24 July 2003 12:18 tarihinde demiş ki: Ortaokul ile ihalelerin hiçbir alakası yok. Ancak asker olacaksan bir ihtimal belki ama onun dışında kimse ortaokulunu araştırıp sormaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli var alakası? Git bi bakalım FEM e iş hayatına atıldığında Askeri Projelerde katılabiliyormusun?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Peradur, 24 July 2003 12:19 tarihinde demiş ki: ayrıca 14k keystroke yaptım, pulse'layamıyorum, delirecegim! biraz beklemen lazım 1 k başına 3 dakka beklemen lazım[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 yok askeriyeyle işim olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Prawler, 24 July 2003 12:20 tarihinde demiş ki: said: Peradur, 24 July 2003 12:19 tarihinde demiş ki: ayrıca 14k keystroke yaptım, pulse'layamıyorum, delirecegim! biraz beklemen lazım 1 k başına 3 dakka beklemen lazım[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Pulsing server diyor sonra kopuyor, kafayı yedirtir insana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Askeriye ve eminiyete iş yapıyoruz daha keypersonelin mezuniyet diploması dışında kimseyi sormadılar. Ayrıca işi aldıktan sonra istediğin adamı çalıştırırsın kimse birşey diyemez. İşi alırken de kimse bu adam hangi ortaokuldan diye bakmaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ben öyle biliyordum neyse[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 askeriyede ve polislikte çok farkediyolar akrabamın tekinin evine kontrole gelmişlerdi ve duvarda asılı duran kuran yüzünden atılmıştı ! yazış değil ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: kermit_frog, 24 July 2003 13:21 tarihinde demiş ki: askeriyede ve polislikte çok farkediyolar akrabamın tekinin evine kontrole gelmişlerdi ve duvarda asılı duran kuran yüzünden atılmıştı ! yazış değil ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Dogru, bu türden olaylar cok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Prawler, 24 July 2003 13:19 tarihinde demiş ki: ben öyle biliyordum neyse[hline]mix edebiyat & oyun sitesi doğru bilion bizim burda kültür dershanesi die bi dersane açıldı bizim babası asker olan (subay astsubay vs) kişilerde dershanenin deneme sınavına girdi sınavdan ertesü gün bu cocukların babaları komutanlarından uyarı almışlar...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Peradur, 24 July 2003 23:55 tarihinde demiş ki: said: kermit_frog, 24 July 2003 13:21 tarihinde demiş ki: ...akrabamın tekinin evine kontrole gelmişlerdi ve duvarda asılı duran kuran yüzünden atılmıştı ! yazış değil ! Dogru, bu türden olaylar cok var. bence bunlar abarti. yok artik, askeriyeye imansiz olmayanlari almiyorlarmis diyelim isterseniz, tam olsun.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Mulakata girebilmişsen, adam gibi adamsan, düzgün düşünebiliyorsan, modern düşünce yapısına sahipsen, yabancı dilin varsa, eh işinin de ehli isen, İlkokul mezunu olmana bile bakmazlar.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 sorun yaratmaz[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar