Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

össyi kazanmiycam

duende

Öne çıkan mesajlar

bunun için erken bi tahin olduunu bilyorum ama kesinlikle calisamiyorum bilgisayarla vs. cok zman gecirmekle alakasida yok elimde test kitabi varkende ya kitaba yogunlasip soru çözemiyorum yada testteki sorularin hiçbirisini çözemiyorum napmam gerekiyo bilmiyorum ama kazanmak zorundaym of of.
ablam ilk girisinde kazandi haliyle bendenden ayni basariyi bekliycekler ama imkansiz gibi gozukuyo kazanmam zaten bide ustune su oys sorunu geldi of of...[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

dişini sıkacaksın bu sene, henüz hiçbişey için geç değil. bilgisayar değil sorun diyosun ama olsun, bence kaldır veya uzun bi süre açma bilgisayarını. bunu yapman gerektiğini, eninde sonunda girmen gerektiğini ve ne kadar çabuk girersen o kadar iyi olacağını kendi kendine idrak edip çalışmaya koyulman lazım.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Off bende de var aynı sorun. Önceki yıllar hiç sallamadık okulu,şimdi lise 3 sayısal sınıfındayım. Hatta lise 2'yi 2 kere okudum ama ikisinde de hiçbişi öğrenmedim. Şimdi hocalar test veriyo yapamıyorum soruları oof of[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

İyi yiyecen. Otur çalış, daha hiçbişey için geç değil, 1 sene sonra nerelerde olabileceğini düşün. Gaz olur, motivasyon olur.
Salla bilgisayarı, bak sırf bilgisayar yüzünden 6. seneme uzattım, 2+3 ders için boş boş okula gidip geliyorum, yapacak iş yok, güç yok. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. Oysa geçen sene bitseydi, adam gibi ya çalışıyordum ya da askerdeydim. Ama ben ne yapıyorum, boş boş oturup vakit öldürüyorum.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım öncelikle bilgisayar ve kız işlerini tamamen bırakacaksın.Az zaman geçirsende bırakacaksın. Hatta cebini hafta içi kapayacasın.İnekleme moduna geçeceksin.

Dediklerim komik ve gereksiz gelebilir, ama yeni sistemde ancak öyle kazanabilirsin.[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Kara Paticikler Grubu
Kurucu ve Üyesiyim.
(Üye Sayımız=1)
Sosyal ağlarda paylaş

bak. soyle bisi var. canin kesin baska biseyleri yapmak istiyodur. baska islerin falan vardir? tamam 1 haftadan hiiic bisey olmas. ne istiosan yap. gez toz bilgisayar oyna sevgilinle gez. ne yaparsan. Kafani bosalt ama. Sonra sira ders calismaya gelicek. Istek uyandiricak sey olmasa bile, kendi kendine olan borcun olarak yap bunu. Emin ol ki canin istemek istemedigi icin canin istemio[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
kediciğe yuva arıyoruz! tıkla!
Sosyal ağlarda paylaş

ilk iş plan program yap. odanı toparlayıp kitapları görebileceğin bir yere dizmeyle de başlayabilirsin. kitapların düzenli olması önemli :). sonra eldeki kitaplara bakarak bir çalışma düzeni hazırla kendine. veya bir dergi yayınına üye olmak iyi olabilir güzenli gitmek açısından. elinde bulundur bi tane. en iyi bildiğin dersten başla güven eksikliğini aşmak için. ama plandan şaşmamak çok önemli zaten şaşmaya meyilli gibisin sonra toparlayamazsın bak :). bundan iyi başlangıç olmaz. denendi onaylandı ;).
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 27 Eylül 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
tmm bi sarki yolluyorum o gitsdin yeminlen kapatcam bilgisayari odama gitcem calismaya
bilgisayarı kapama, bişeyler fln downloada bırak. git o arada çalış. böyle dene. hatta yapabiliyorsan müzik falan aç o şekilde çalış. ben böyle başlamıştım çalışmaya. hem daha ekime girmedik, ne bu telaş. öss o kadar kasılacak bir sınav değil. ümidini yitirme sakın. ben geçen sene kasım gibi başlamıştım çalışmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

sarkinin bitimine 120kb kala ark msnden dustu baya bi kufrettim herneyse simdi derse gidiyorum hepinize ii aksamlar artik calismak var belki arada okulda tenefuste ugrar bu topicte anlatrm noldugunu bu arada nsl oldu bilmiyorum ama dersanede en ii siniftaym :D:D:D ciddiyim nsl oldu bilmiyorum[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...