duende Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bunun için erken bi tahin olduunu bilyorum ama kesinlikle calisamiyorum bilgisayarla vs. cok zman gecirmekle alakasida yok elimde test kitabi varkende ya kitaba yogunlasip soru çözemiyorum yada testteki sorularin hiçbirisini çözemiyorum napmam gerekiyo bilmiyorum ama kazanmak zorundaym of of. ablam ilk girisinde kazandi haliyle bendenden ayni basariyi bekliycekler ama imkansiz gibi gozukuyo kazanmam zaten bide ustune su oys sorunu geldi of of...[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kanitlayabilirim... kanıtla o zaman kendini...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 dişini sıkacaksın bu sene, henüz hiçbişey için geç değil. bilgisayar değil sorun diyosun ama olsun, bence kaldır veya uzun bi süre açma bilgisayarını. bunu yapman gerektiğini, eninde sonunda girmen gerektiğini ve ne kadar çabuk girersen o kadar iyi olacağını kendi kendine idrak edip çalışmaya koyulman lazım.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yenildigini dusunuyorsan yenilmissindir. kaybedecegini dusunuyorsan coktan kaybetmissindir. yasam savasini kazanan her zaman en guclu ya da en hizli degildir. diye bi soz vardi. ps: kisisel[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sıkılmak falan bahane olamaz.. sorular zor geliyor, çözemiyorum dersen kolay sorularla başla.. test kitaplarının çoğunda ilk testler kolay oluyor.. ne bileyim dersaneye gidiyorsan dersi dikkatle dinleyip yaprak testeri çöz.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Off bende de var aynı sorun. Önceki yıllar hiç sallamadık okulu,şimdi lise 3 sayısal sınıfındayım. Hatta lise 2'yi 2 kere okudum ama ikisinde de hiçbişi öğrenmedim. Şimdi hocalar test veriyo yapamıyorum soruları oof of[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 İyi yiyecen. Otur çalış, daha hiçbişey için geç değil, 1 sene sonra nerelerde olabileceğini düşün. Gaz olur, motivasyon olur. Salla bilgisayarı, bak sırf bilgisayar yüzünden 6. seneme uzattım, 2+3 ders için boş boş okula gidip geliyorum, yapacak iş yok, güç yok. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. Oysa geçen sene bitseydi, adam gibi ya çalışıyordum ya da askerdeydim. Ama ben ne yapıyorum, boş boş oturup vakit öldürüyorum.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşım öncelikle bilgisayar ve kız işlerini tamamen bırakacaksın.Az zaman geçirsende bırakacaksın. Hatta cebini hafta içi kapayacasın.İnekleme moduna geçeceksin. Dediklerim komik ve gereksiz gelebilir, ama yeni sistemde ancak öyle kazanabilirsin.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 isterseniz destan yazın o 1 sene kaybetmeden suan ki senesinin kıymetini anlayamaz,bu da insan ırkının özelliği[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 mesela biolojiden kitabi acip bakmaya basladim ama sadece baktim baska hiçbisey olmadi butun testleri bos gecip gittim ki 1.testti[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Valla kardeşim, ben arklara dedim, onlarda dinlemedi, şimdi ben üniye giderken hepsi hala dershaneye gidiyor. Kafana göre takıl. Ne demiş Atalarımız; "Bir musibet bin nasihatten yeğdir"[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bak. soyle bisi var. canin kesin baska biseyleri yapmak istiyodur. baska islerin falan vardir? tamam 1 haftadan hiiic bisey olmas. ne istiosan yap. gez toz bilgisayar oyna sevgilinle gez. ne yaparsan. Kafani bosalt ama. Sonra sira ders calismaya gelicek. Istek uyandiricak sey olmasa bile, kendi kendine olan borcun olarak yap bunu. Emin ol ki canin istemek istemedigi icin canin istemio[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Emin ol ki canin istemek istemedigi icin canin istemio bu cümle güzel anlatiyo sanirim:)tmm bi sarki yolluyorum o gitsdin yeminlen kapatcam bilgisayari odama gitcem calismaya[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 afferin sana :-)[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kardeş bak sana abi nasihatı :) össyi falan salla gitsin.. artık okumak kar etmiyor bu devirde.. kolay yoldan para kazanma yollarına bak.. ;)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 aman gozunu seveyim.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 offff önümde test kitapları bugün canım hiç istemior ya :(:(:(:([signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pittjr Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ilk iş plan program yap. odanı toparlayıp kitapları görebileceğin bir yere dizmeyle de başlayabilirsin. kitapların düzenli olması önemli :). sonra eldeki kitaplara bakarak bir çalışma düzeni hazırla kendine. veya bir dergi yayınına üye olmak iyi olabilir güzenli gitmek açısından. elinde bulundur bi tane. en iyi bildiğin dersten başla güven eksikliğini aşmak için. ama plandan şaşmamak çok önemli zaten şaşmaya meyilli gibisin sonra toparlayamazsın bak :). bundan iyi başlangıç olmaz. denendi onaylandı ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: diablotg, 27 Eylül 2005 21:55 tarihinde demiş ki: offff önümde test kitapları bugün canım hiç istemior ya :(:(:(:( hiç istedimi :-)[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 pittjr, ben o dediklerini yaparsam zaten bana yaşam boyu başarı belgesi verirler, gerek kalmaz test çözmeme filan.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gece 12 den sabaha 7.30 a kadar hiç durmadan ders çalışmıştım 1 hafta önce[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 motivasyona ihtiyacım var benimde psikolojik olarak garip ama beni odunla dövün ciddiyim :). Ek yapim: odunuda ıslatın [signature][hline]darkening [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 27 Eylül 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: duende, 27 Eylül 2005 21:51 tarihinde demiş ki: tmm bi sarki yolluyorum o gitsdin yeminlen kapatcam bilgisayari odama gitcem calismaya bilgisayarı kapama, bişeyler fln downloada bırak. git o arada çalış. böyle dene. hatta yapabiliyorsan müzik falan aç o şekilde çalış. ben böyle başlamıştım çalışmaya. hem daha ekime girmedik, ne bu telaş. öss o kadar kasılacak bir sınav değil. ümidini yitirme sakın. ben geçen sene kasım gibi başlamıştım çalışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sarkinin bitimine 120kb kala ark msnden dustu baya bi kufrettim herneyse simdi derse gidiyorum hepinize ii aksamlar artik calismak var belki arada okulda tenefuste ugrar bu topicte anlatrm noldugunu bu arada nsl oldu bilmiyorum ama dersanede en ii siniftaym :D:D:D ciddiyim nsl oldu bilmiyorum[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 sınav anında nolcağı belli olmuyo.. valla bak Sen elinden geldiğince calışmaya bak[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar