Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid-Paladin

FanTasTiC

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben lvl 45e kdr druid kastım zevk alıyordum ama questlerı tek basıma yapmakda zorlanıyodum sonraları bu class bana zevk vermemeye basladı ve paladın actım sımdı lvl 30 um cok zevk alıyorum paladınden fakat yenı 1.8 patchde druid guclendırılcek herkez druidle devam et dıyor sizin fikrinizi almak istedim yardımcı olurmusun sizce hangisiyle devam etsem ilerde bana daha cok zevk verir??[signature][hline] ...Only God Can Judge Me...
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim bi druidim var lvl 34 acıkcası questler o kadar zor gelmiyo belki o senin oyun tarzınla alakalıdır buyuleri kullanma falan...
ama sunu soyliyim hep duridle oynamak sıktı beni bi hunter actım acıkcası acayip zevkli :) tavsiye ederim , ozellikle pet alınca eglenceli oluyor[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Grizleri nerden bulabilirzzzz ??
Sosyal ağlarda paylaş

1.8 de guclenmıoki druıd.
Zevk al takıl diorum,Pala aç.
Ne kadar az druıd okadar ıyı =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

palanın ne zevkı var ya =)
praise for the light
bilmemne for the light
Elinde 10yy dan kalma bi sopa
=)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 28 Eylül 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
druidle nasil quest yapmakta zorlanir kiğ bi insan
olmeyen bir class
ayrica stealthi war
ayrica healer diye her gruba cagriliyo

tamam dps dusuk belkide sikintidan oluyo moblar zaten

1 mob öldürmek 1 dakikadan fazla sürüyor. Ondan bahsetmiştir arkadaş...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

sensible haklı, mobları öldürmek bayağı sürüyor. yanımda grind yapan bir warrior 3. moba geçtiğinde ben daha ilkini yeni kesmiş oluyorum.
ama şu da var ki, druid ile aynı anda kendinden birkaç level düşük 3 elite mobu alabiliyorsun (bknz : level 44 iken badlandsdeki trogg benzeri level 40 elite moblardan 3 tanesi).[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya alamıyosun, ben 1 lvl altımı bile retal basıp falan alıyodum =)
TAbi sorun bendede olabilir,

valal ebnce seviğinle oyna ama druid bana daha güzel gelir hep ama Ne druid değil tauren druid.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 28 Eylül 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nasil aldigin onemli degil, onemli olan alabilmen. ister retal ac ister shield wall, sonucta aliyosan gralsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

druidim ama wallaha druid sucks :horace:
açın kasın görün. gerçkten tek baına quest zor yapılıo.
avantajları çok. aranılan adam ama solo oynanmıor hiç[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

solo nasıl oynanmıyor yahu.
Bi kere oyundan sıkılmıyorsun;
sıkıldınmı?
warrior olarak oyna
yok kesmedi
rouge ol
yok oda kesmedı mage ayarında oyna.
Takılırsın kafana gore.Pvp si inanılmaz zevkli,bi kere sureklı form degıstırıosun mukkemmel bi ozellik bu.
Her şeyinle kendine yetiyorsun ve partide istedigin role yada istenen role giriyorsun.
Pala aggro tutamaz dmg deal edemez healda da yetersiz kalır bence.Tam olarak bilmiyorum alliance oynamadım hiç ama gordugum kadarıyla grubu ayakta tutmaya endekslı bır karakter sadece.
sıkar bence bı yerden sora[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Paladinde en fazla 40'lara kadar zevk verir. Dps olarak kötü kalıyorlar. Bence druid palaya göre daha hızlı kesiyodur (kesemiyomu yoksa? ) :) Ama pala arkadaşlarımı izledim o kadar lvl 60larda. Açıkçası hiçte zevkli değil bence. Kaçsan kaçamazsın, yakalamaya çalışsan yakalayamazsın. Ama zevkler renkler meselesi işte.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL
Lucielee - human rogue - Sylvanas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...