FanTasTiC Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Arkadaşlar ben lvl 45e kdr druid kastım zevk alıyordum ama questlerı tek basıma yapmakda zorlanıyodum sonraları bu class bana zevk vermemeye basladı ve paladın actım sımdı lvl 30 um cok zevk alıyorum paladınden fakat yenı 1.8 patchde druid guclendırılcek herkez druidle devam et dıyor sizin fikrinizi almak istedim yardımcı olurmusun sizce hangisiyle devam etsem ilerde bana daha cok zevk verir??[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Rouge Zevk veriri arkadasım, özellikle 3-4 tane daha kafa Rouge arkadasın varsa, unutulmaz anlar yaşıyabilirsiniz ;)[signature][hline]Burning Legion Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 OYunu zevk için oyna. NEyden zevk alıyorsan onu oyna gerisi boş. 1.8de druid güçlenir. 1.9 da başka class... Sen zevk aldığın classı oyna[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bencede hangisi daha cazip geliyosa onla oyna herkes için farklıdır kimisi büyüyle uğraşmayı seçer kimiside ben büyüyle fln uğraşamam der warrior olur keyfin bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 valla benim bi druidim var lvl 34 acıkcası questler o kadar zor gelmiyo belki o senin oyun tarzınla alakalıdır buyuleri kullanma falan... ama sunu soyliyim hep duridle oynamak sıktı beni bi hunter actım acıkcası acayip zevkli :) tavsiye ederim , ozellikle pet alınca eglenceli oluyor[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Argun, 28 Eylül 2005 07:54 tarihinde demiş ki: Rouge Zevk veriri arkadasım, özellikle 3-4 tane daha kafa Rouge arkadasın varsa, unutulmaz anlar yaşıyabilirsiniz ;) Napcaksiniz kirmizi kirmizi?[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 1.8 de guclenmıoki druıd. Zevk al takıl diorum,Pala aç. Ne kadar az druıd okadar ıyı =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 druidle nasil quest yapmakta zorlanir kiğ bi insan olmeyen bir class ayrica stealthi war ayrica healer diye her gruba cagriliyo tamam dps dusuk belkide sikintidan oluyo moblar zaten[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 baba bazı questler oluyo ar yok anasını satıyım 1 hayvanı kescen dıye canın sıfırlanıyo heal at cart at sunu at bunu at zor yoksa olmeyen bı class gercekten orası oyle ama dediğim gibi br palanın zevknı alamadım acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 palanın ne zevkı var ya =) praise for the light bilmemne for the light Elinde 10yy dan kalma bi sopa =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 druid ile diger classlarla kesemedigin mobları tek kesebilrisin solo da cok iyidir druid bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 druid ilerde bayar oyle ama yeni patchle baymıyacak gibi benim druide devam ederim belki[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: BonePART, 28 Eylül 2005 13:02 tarihinde demiş ki: druidle nasil quest yapmakta zorlanir kiğ bi insan olmeyen bir class ayrica stealthi war ayrica healer diye her gruba cagriliyo tamam dps dusuk belkide sikintidan oluyo moblar zaten 1 mob öldürmek 1 dakikadan fazla sürüyor. Ondan bahsetmiştir arkadaş...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 sensible haklı, mobları öldürmek bayağı sürüyor. yanımda grind yapan bir warrior 3. moba geçtiğinde ben daha ilkini yeni kesmiş oluyorum. ama şu da var ki, druid ile aynı anda kendinden birkaç level düşük 3 elite mobu alabiliyorsun (bknz : level 44 iken badlandsdeki trogg benzeri level 40 elite moblardan 3 tanesi).[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 -ki warrior ile 1 tanesini bile alamıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 alirsin, kendi levelinda elite mob warriorla...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 o moba göre değişir :) mesela tyr's handdeki level 55 eliteleri rahat alırken zul'gurub girişindeki gurubashi warriorlar baya zorluyo. yada heartglendeki level 61 elite'i warrior solo alabiliyo mesela çok rahat :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 tabi mobuna bakar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Yok ya alamıyosun, ben 1 lvl altımı bile retal basıp falan alıyodum =) TAbi sorun bendede olabilir, valal ebnce seviğinle oyna ama druid bana daha güzel gelir hep ama Ne druid değil tauren druid.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 28 Eylül 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 nasil aldigin onemli degil, onemli olan alabilmen. ister retal ac ister shield wall, sonucta aliyosan gralsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 O konuda süper druid. Kendimden 3 level yüksek elite'ı aldığımı bilirim.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 druidim ama wallaha druid sucks :horace: açın kasın görün. gerçkten tek baına quest zor yapılıo. avantajları çok. aranılan adam ama solo oynanmıor hiç[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Druidle kassan onyxia sololarsin root + dot ile ahah : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 solo nasıl oynanmıyor yahu. Bi kere oyundan sıkılmıyorsun; sıkıldınmı? warrior olarak oyna yok kesmedi rouge ol yok oda kesmedı mage ayarında oyna. Takılırsın kafana gore.Pvp si inanılmaz zevkli,bi kere sureklı form degıstırıosun mukkemmel bi ozellik bu. Her şeyinle kendine yetiyorsun ve partide istedigin role yada istenen role giriyorsun. Pala aggro tutamaz dmg deal edemez healda da yetersiz kalır bence.Tam olarak bilmiyorum alliance oynamadım hiç ama gordugum kadarıyla grubu ayakta tutmaya endekslı bır karakter sadece. sıkar bence bı yerden sora[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paladinde en fazla 40'lara kadar zevk verir. Dps olarak kötü kalıyorlar. Bence druid palaya göre daha hızlı kesiyodur (kesemiyomu yoksa? ) :) Ama pala arkadaşlarımı izledim o kadar lvl 60larda. Açıkçası hiçte zevkli değil bence. Kaçsan kaçamazsın, yakalamaya çalışsan yakalayamazsın. Ama zevkler renkler meselesi işte.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar