Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göztepe Parkı'na Cami Yapılması

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

said:
LathspeLL, 21 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
Ya Tahran lisesinin yanına açıcaklarmış direk. Gül bahçesinin yerine yani. Camdan bakınca cami görmek istemiyorum. Kimsede istemiyor burda. Ne talebi ya. Ulan camiye ne gerek var.

Ben okulda bakınca cami görüyorum walla:( Cidden gereksiz bu işler. Caminin yanına cami. Camikentler(üst üste camiler:)).. Camilerin teraslarında yaşıyalım.. Tamam her mahalleye bir tane olur ama fazlası ama abartılı. Okul yapın, kültür merkezi yapın ama oylar oraya gidenlerden gelmiyor tabi..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...

[Bu mesaj Redeagle tarafından 21 Eylül 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla cok bos konusuosun ne laakası var adam snn sevgilinemi karıscan allah allh sanki caminin içince yapcan
ikinci olarak ta kilise yapılsa caminin yanına ben rahatsız olurum kilise baska yerde olmalı cami baska yerde bunların ikisi ic ice olursa hos olmaz rahatsız olurum[signature][hline]Sevmesende beni özledim sesini..
Sosyal ağlarda paylaş

bölgenin duyarlı halkının tepki gösterecegini umut ediyorum ama belediye ne kadar umursar şüpheli.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Parkın çok yakınında zaten cami var. Ama yapacaksan da parktan biraz ileriye bir tane daha yap. İnsanlar oraya stres atmak için geliyo. Ezan okunmasını istemem dinlenirken. Ezan rahatlatıcı bir şey tamam. ama dinlenirken kulağımın dibinde bağırmaları gibi birşey bu.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılsın da bölgede 2 cami zaten var. Yetmiyorsa(ki bence yetiyor) bi tane daha yap. Ama parkın içine yapma. Tabii ki millet rahatça ibadet edebilmeli.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 21 Eylül 2005 13:51 tarihinde demiş ki:
göztepede cami yok mu zaten bir tane?
daha ne

abi göztepede benim bildiğim en az 2 cami var...
biri minibüs yolunda,biri de tütüncü mehmet efendi üzerinde.
ve bir göztepeli olarak cami istemiyorum. günde 5 vakit ezan duyabiliyorum ben. ve "bu sabah namaza gittim, hiç boş yer yoktu kılamadım camide namaz" diyene rastlamadım hayatımda.

[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için
www.oldmags.info

[Bu mesaj NightCrawler tarafından 21 Eylül 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu memleketin ihtiyaç duyduğu son şey, daha fazla camidir... Ülkede o kadar cahil insan varken bir okul veya bir okuma yazma kursu açılabilir, o kadar işsiz varken fazladan bir atölye vb. açılabilir, o kadar evsiz insan varken barınma evi açılabilir...

Ancak zaten adım başı cami... İstanbulda ezan duyulmayan yer yok... Daha ne camisi olcak 5 kişilik cemaat mi olur?

Ki öyle bir parkın içine edilmesi de tabii ki hoş birşey değil... Sanki istanbulda fazlasıyla yeşil alan var, bi parkın içine etsek bişiy olmaz diyolar...

Bırakın parkları kardeşim... Ormanları yaktırıp yaktırıp arazileri sattınız yetmedimi? İnsanların deşarj olucakları, rahat rahat gezip "Aaa bak eskiden istanbulun heryeri böyleymiş, şimdi ancak birkaç tane böyle yer kaldı" diyebilecekleri yer kalsın yani...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten göztepe parkının 100 metre yukarsında tütüncü mehmet efendi camii var. bir yenisine gerek olduğunu sanmıyorum. utanmasalar özgürlük parkına da mini kabe dikecekler de üşeniyorlar herhalde.[signature][hline]Who'j ¥ou want me kill ?
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master2, 21 Eylül 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
park sahil tarafında cnm sizn dediginiz camiler yukarı tarafta kalıo cami yapılması kotu biseymi anlamıorum ndn bukadar karsı cıkan var ne bicim muslumansınız yaaa cami yapılmasına karsı cıkan musluman daaa gorulmemistir yani

sanki cami açığı var istanbul'da.Ayrıca yeşil alanlar da tahrip edilmemeli.Bu kadar cami yapacaklarına okul hastahane yapsalar..
Sosyal ağlarda paylaş

toplam okul sayisi: 2.283
toplam ogrenci sayisi: 2.175.768
toplam ogretmen sayisi: 92.638
toplam universite sayisi: 22
toplam universite ogrencisi: 170.192
toplam ogretim gorevlisi: 12.987

toplam hastane sayisi (hizmet binalari ile birlikte): 323

toplam cami sayisi: 2.982
toplam cami kapasitesi: ~2.000.000[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ugur, 22 Eylül 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
TOPLAM MÜMİN SAYISI : 70.000.000

Ya Havle.. O zaman 15 milyon tane cami yaptıralım, 4 kişi başına 1 cami düşsün. Olayları saptırmada üzerinize yok, yeni account açıp büyük harflerle yazınca çok karizma oluyorsunuz bir de sanırım.

said:
FRP_Master2, 21 Eylül 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
park sahil tarafında cnm sizn dediginiz camiler yukarı tarafta kalıo cami yapılması kotu biseymi anlamıorum ndn bukadar karsı cıkan var ne bicim muslumansınız yaaa cami yapılmasına karsı cıkan musluman daaa gorulmemistir yani

Bu ne mantıktır anlayamıyorum, sapıttın iyice. Cami yapılmasına karşı çıkan müslüman görülmemiştir diyorsun da. Beynini biraz çalıştırmaya çalıştır. Senin gibiler yüzünden her taraf cami oldu, altları ticaret merkezi, dükkanlara depo oldu. Şu anda Türkiye'de yeterli cami var. Bunu herkes biliyor.En azından İstanbul'da çok fazla var.Cami yapılması kötü birşey diyen olmadı, gidilsin köye yapılsın, olmayan yere yapılsın. Ağzına kadar cami olan yere daha cami yapmanın ne luzumu var? Zaten güzelim memlekette okuldan çok cami var.

Ayrıca kimse yanlış anlamasın, kimseye cami yapılmasın dediğim yok, ama mesela köy olur ya da bi kasaba olur.Camisi olmaz, o zaman cemaate uygun bir cami yapılır.Ama İstanbul'un ortasında sanki Göztepe'deki bütün camiler dolup taşıyormuş gibi yeni camiler yapılmasına hiç gerek yok. Onu geçtim, o kadar dar görüşlü insanlarsınız ki görecek birşey bulamıyorum.

Size bıraksak bu kafayla 2 güne ülkeyi İran a çevirirsiniz.
[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

[Bu mesaj Prawler tarafından 22 Eylül 2005 07:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uğur, cok güvendigin allahın akıl fikir versin sana biraz.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...