ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Eh arada takılmak için ben de başladım. Bakalım nasıl oyunmuş bir deneyelim. Görüp de selam vermeyeni ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 in eclipse olsaydı keşke :D Hayırlısı görüşemeyeceğiz ama Selam :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bize ulaşmak için /tell artist /tell queron /tell costal /tell alptug /tell jeffy /tell toger /tell cu'bor /tell farman bu kisilere ulas ben su an oynuyamadıgımdan yardımcı olamam eger bu kişileri bulamazsan Dantooine/yakinşehir e git ustunde HUN olan herkez turkdur -scoob- dısında ama oda yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 /tell volkan[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capyZER Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kardesim hosgeldin:) ne mutlu bize:) bu arada kardesimiz dun aksam guild e uye oldu :) hayirli ugurlu olsun..seni ne yapsak acaba????......hmmmm......bi meslek bulmak gerek sana simdi....smuggler ol bence:)[signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis) abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ben trinar ımı istiyorum kaçtı corbantise hehe[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave) Sevgi Lee (Crafter of FrF) Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar