ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Eh arada takılmak için ben de başladım. Bakalım nasıl oyunmuş bir deneyelim. Görüp de selam vermeyeni .....
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 in eclipse olsaydı keşke :D Hayırlısı görüşemeyeceğiz ama Selam :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
xieon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bize ulaşmak için /tell artist /tell queron /tell costal /tell alptug /tell jeffy /tell toger /tell cu'bor /tell farman bu kisilere ulas ben su an oynuyamadıgımdan yardımcı olamam eger bu kişileri bulamazsan Dantooine/yakinşehir e git ustunde HUN olan herkez turkdur -scoob- dısında ama oda yardımcı olur
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 /tell volkan[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis)
capyZER Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 kardesim hosgeldin:) ne mutlu bize:) bu arada kardesimiz dun aksam guild e uye oldu :) hayirli ugurlu olsun..seni ne yapsak acaba????......hmmmm......bi meslek bulmak gerek sana simdi....smuggler ol bence:)[signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis) abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic
veliaht34 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ben trinar ımı istiyorum kaçtı corbantise hehe[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave) Sevgi Lee (Crafter of FrF) Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse)
Öne çıkan mesajlar