Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Arkadaşlar Ring Of Life Ultima online sunucusu hizmete girmiştir. Hepiniz Davetlisiniz .:) http://www.sihirlisayfalar.com[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 senin nickin olduğun hakkında bir bilgim yok[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Accountumu acın yaw Bide sponsor varmı ?[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Squalll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 [b]Hmm$ halk ara$ında buna reklam denmiyomuydu yaw? Hmm çok yanlı$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Squalll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Reklam izniniz warmı? [Bu mesaj Squalll tarafından 23 July 2003 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 squall seni buralarda yeni görmeye başladım ters ters cevaplar verip yeni yeni adetler çıkarıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 var parayla ama şimdi reklam yapacak arkadaş alan yetkilisine 30 milyondan başlayan reklam ücretleriyle konuşuyo büyüklüğüne göre ücret alıyoz altı çizili reklam 58 milyon kalın yazılı reklam 71 milyon normal yazılı reklam 38 milyon [ Not : 20 kelimeyi geçen reklamlardan iki katı ücret alınır ! ] [ Not : Fiyatlarımıza K.D.V dahil değildir ! ][hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Arkadasım bır soru sorucam Game Master alımı olacakmı? Ben spawnları koymanızda yardımcı olabılırım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlin26 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Belki bu bir reklam dır ama Bagio nun özeline de mesaj attım.Server listesine eklenmesi için.Malkor accountlar 24 saat süre içinde aktif oluyor.Büyük ihtimallede olmuştur.Staff alımımız şu an yoktur yeterince stafımız olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Squalll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Reiko beni bilen bilir dostum daha önceki nickimi vs vs... Bu arada reklam yasak forumların iyiliği için diyorum ben yoksa bana ne yapsın her gelen geçen reklam ... Kural denen bişey vardır bilmem bilirmisin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bæb dellendinmi server acmadan reklam yapmak yasaktir/baggio[hline]A-niye moralin bozuk ? B-sevgilim beni terk etti. A-hanginizi :] http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39027 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Şu an server açık kapalı değil oyuncular oynamakta.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Bne ılk okul mezunu oldugum ıcın ıngılızcem yok anlamıyorum emaılıme atarsan sevınırım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar