Horrible Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: dory, 29 Eylül 2005 12:30 tarihinde demiş ki: eskiden girmeyince cok sey kacırdım sanırdım, son zamanlarda girmesem de olur modeundayım +1 Birde kalite bence...Paticik kaliteli olduu için giriyorum... Bu arada sataşmak için diilde haftada bi bu tarz konular açılmaya başladı...Merak ediorum kimin neden girdiğini bilmek senin ne işine yarayacak?[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 eskiden sohbet ortamı için giriyordum. wowu bıraktığımdan beri sadece wow muhabbetlerini okuyup hüzünlenmek için giriyorum.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 genelde yapıcak daha iyi bişey olmadığı için giriyorum. bazen yazı/şiir yazmak için giriyorum, alışmışım burda yazmaya çünkü.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Can SıkıNtısı O_o !!!...!!![signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 oyundan sıkılınca giriyorum[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Heryer bizim ne ayrımcılık yapıyosunuz[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: fiona, 29 Eylül 2005 17:59 tarihinde demiş ki: bikerecik öpsem?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 1)UO scriptsharing 2)Yeni Gelenler :) 3)Konu Dı$ı 4)Ki$isel / Cok fazla girmesem de arada sırada bakarım.[signature][hline]Click! | plz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 S:Niçin Pati'ye giriyorsunuz? C: Hava soğuk!! Kış geldi canım sıkılıyo!! Zaten fahrenheit iso indiriyom. Onu bekliyorum. Bilgisayar atıl durumda kalmış. Paticiğe girmeyeyim de ne yapayım? Ay sonu gelmiş. Cep delik. Bütçe açık vermiş... Off beah! Kış geldi.. Soğuk soğuk soğuk soğuk!!! İşte paticiğe bu sebeplerden dolayı giriyor olabilirim... veya olamam, çok emin değilim[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 soğuk dedinde ben bi nescafe yapiim üşüdüm ya, demesen aklıma gelmicekti cidden =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 can sıkıntısı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar