Othranx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya ben bu oyuna başlamak istiyorum süper bi internet bağlantısı da var ama korkuyorum açıkçası itü inşaat kazanıp yerleştim istanbula , başlasam dozunu ayarlayabilirmiyim acaba sizcE? irade işi demmeyin yani başka yorumlarınız varsa alayım lütfen=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 karakterini tamamlayıncaya kadar dozunu ayarlayabileceğini sanmıyorum... :)[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Revhas and Stareus of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Açıkçası zamanını kullanmayı bilen adam için bunu ayarlamak çok kolay...ben iş çıkışı( üni yeni bitti :D ) oynuyorum harika oluyor günde belki 2 saat belki 2,5...ve çok işe yarıyor... Herkes yardımcı oluyor en azından frf guildinde..hiç bir konuda zorluk çekmiyorum...bazen oyunda salak saçma buglar oluyor onlar sıkıyor sadece... çok eğlenceli bişiy bence atla gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 katiliyorum. bende iş çıkışı oynuyorum. çok iyi oluyor. hem oyun hemde chat misali :)[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 swg + univ = failed, i have diyebilirsin yoda misali :)[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 +1 alante bende lise+swg = failed seklindeyim lise 3 sene ( 4 oldu ama nese ) ben 6 7 senede bitirmeyi hedefliyorum :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Dostum sakın yanlış anlama ama senin okumaya niyetin yoksa swg naapsin...:D ''Kötü örnek örnek değildir'' diyorum vede susuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ders çalışmaya niyetliysen Şubat'ta başla derim. Yaz tatiline girmeden 2 hafta önce başladım SWG'ye.O 2 hata oyuna girmedim ve yazlığa gidene kadar (2 ay boyunca) Pc başından önemli bir şey olmadıkça kalkmadım. Şimdi sadece önemli şeyler için giriyorum oyuna :) İlk başladığın zaman baya bağlıyor karakteri kasınca biraz bayıyor ama yapacak iş bulursan gene zevkli :) Okumak istiyorsan başlama :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Othranx, 20 Eylül 2005 15:26 tarihinde demiş ki: ya ben bu oyuna başlamak istiyorum süper bi internet bağlantısı da var ama korkuyorum açıkçası itü inşaat kazanıp yerleştim istanbula , başlasam dozunu ayarlayabilirmiyim acaba sizcE? irade işi demmeyin yani başka yorumlarınız varsa alayım lütfen=) insandan insana değişir:)bn sahsen oyunn tadini almaya basladgmda 7/24 oynuodm hatta bi ara alkolik bile oldum oyundan dolayi :))derslerimde hic bi aksama olmadi!ama sölede bi durum war ünide ilk senemdi hazirlk okuodum ve o kadar bos bi seneydiki herseye zmn buldm ama fakultedeysen is biraz degisir die dusunuorm.[signature][hline]Jedı nedir? jedi insann kendine yakısanı gıymesidir =============== jedi padawan in eclipse magnesia thal'gerth anashazy thal'gerth forsetra thal'gerth Raise of the Dark Lords;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: nevarya, 20 Eylül 2005 18:25 tarihinde demiş ki: Dostum sakın yanlış anlama ama senin okumaya niyetin yoksa swg naapsin...:D ''Kötü örnek örnek değildir'' diyorum vede susuyorum... eheuheue[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 okulla beraber olmuyor :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 basladgmda 7/24 oynuodm hatta bi ara alkolik bile oldum oyundan dolayi :)) Magnesia bi kere sn oncedende alkoliktin :D, oyun bahane biralar şahane [Bu mesaj chimera-tr tarafından 20 Eylül 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sorma yaw bu oyun yaktı bizi !!!lucas hayatımzla oynuor arkadaslar bi dur demeli :D[signature][hline]Jedı nedir? jedi insann kendine yakısanı gıymesidir =============== jedi padawan in eclipse magnesia thal'gerth anashazy thal'gerth forsetra thal'gerth Raise of the Dark Lords;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 baskın yapalım :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: DarKRideR, 20 Eylül 2005 21:35 tarihinde demiş ki: baskın yapalım :) lucasi bn tanklarm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hmm güzel yorumlar... yeni nişanlı ve inanılmaz yoğun işi olan biri olarak her üçüne de zaman ayırabiliyorum ve ayrıca ev dekore ediyorum bir de üstüne şimdi yani bence isteyen istediği an zaman bulur ama uykudan kesinlikle feragat etmen lazım günde en fazla 7 saat uyku ki normali :)[signature][hline]WOW Bazı karakterlerim vardı ama levellarını ve ne olduklarını unuttum :) SWG Harun Rasit (Windu Jedi) Sgecca Master Artisan Satto SAS Master BH-Master Pistoleer-CM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: alante, 20 Eylül 2005 16:48 tarihinde demiş ki: swg + univ = failed, i have diyebilirsin yoda misali :) :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Herkese merhaba, World of warcraft başladığından beri takılıyorum ama bir çok sefer ah keşke starwars'a başlasaydım dedim ama oynayan bir arkadaşım biraz bahsettikten sonra vazgeçtim. Çünkü swg çıkalı çok oldu ve oyunda tahminimce birçok jedi vardır. Ben şimdi şu dakikada başlasam o seviyeye gelmem yada jedi'larla başetmem çok zor, zaten çalıştığım için günde 4 saat falan oynayabileceğim. Ama yine de oyunu bilen birilerine danışayım dedim. Ne tavsiye edersiniz başlasam ezilmeden sinir krizi geçirmeden oynayabilirmiyim? Başta çok zevkli geleceğine eminim ama sonuçta bu tip oyunların amacı pvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Jedi sayısı çok ama gücü yok gibi:) BH olmanın hakkını verebilirsen zevkli olur.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gerek yok başlama[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Arkansis, 23 Eylül 2005 22:51 tarihinde demiş ki: gerek yok başlama Sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kısa ve öz cevap budur :) Yarım saat dil dökmeye gerek yok uehuh[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Peki kısa ve öz olarak, oyunda kaç tane karakter açılabiliyor? Bir karakter için kaç meslek seçilebiliyor? Bu mesleklerden en kazançlı olanları veya pvp için en faydalı olanları hangileri? Oyunda max kaçıncı lvl'a çıkabiliyorsun? Talent template varmı? Teşekkürler [Bu mesaj Deadmarine tarafından 25 Eylül 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gerek yok[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Burada şu 13 yaşındaki 2 kelimeden başka birşey bilmeyen veletten başka adam gibi yardımcı olabilecek birileri varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar