Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Altaylı ve Avrupa'daki Türk takımları

elektrot

Öne çıkan mesajlar

said:
Fenerbahçe "Biz" mi?

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçını televizyondan izliyorum. Top her Fenerbahçe'ye geçişinde spiker çocuk "Top bizde" diye bağırıyor.
Fenerbahçe'nin her atağında "Bastırıyoruz" diyor.
"Kazanacağız" diyor. Sürekli bir "Biz" muhabbeti. Yahu "Biz" dediğin kim be evladım.
Niye "Biz" deyip duruyorsun, Fenerbahçe Milli Takım mı? Maçı benim evde kalabalık bir grup Galatasaraylı olarak izliyoruz, spiker her "Biz" dediğinde biz top Milan'a geçti zannediyoruz.
Böyle bir anlatım olur mu? Beşiktaşlılar ne yapar bilmem, ama o spiker arkadaşa durumu anlatayım.
Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti artık bir "İç rekabet" değil.
Bu iki büyük takım artık Avrupa'da da rekabet ediyorlar.
Fenerbahçe'nin onca transferi, onca para harcaması da bu yüzden.
Çünkü biliyorlar ki, rekabetimiz dışarıda sürüyor.
İçerde iki takımın şampiyonluk sayıları hemen hemen aynı. İkisi de üç yıldızı takmış durumda.
Türkiye Kupası'nda Galatasaray üstün ama onu zaten pek takan yok.
Şimdi asıl rekabet Avrupa'da. O yüzden de orada "Biz" yok.. Fenerbahçe ve Galatasaray var.
Nasıl ki, Laziolu İtalyan Roma karşısında, Galatasaray'ı tutuyorsa, Galatasaraylı Türk de Fenerbahçe karşısında Milan'ı tutuyor.
Spor spikerleri bu gerçeği biliyorlar ama nedendir bilinmez "Biz" diyorlar.
Biz diyerek bizim asabımızı bozmasınlar. Galatasaray Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oluncaya kadar "Biz" Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nı almasını bile hazmedemeyiz.
Doğrusu bu..

Fatih Altaylı

Bu adama çüşş diyorum, yanına bir de yuh ekleyerek foruma havale ediyorum.
Altaylı gibi düşünenler ve düşünmeyenler çıksın ortaya.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz adam anca şeref tribununde adama saldırır kufreder fln takmamak lazım fazla.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

milanı tuttum ama biraz agır bir yazı olmuş

haklı tarafları var kesinlikle ama birçok şey gözardı edilerek(bu birçok şeyden en önemlilerinden biri de fatih altaylının gs yöneticisi olarak bu yazıyı yazması) yazılmış bir yazı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ben taraf tutmadan tarafsız izledim maçı. Ama dendiği gibi çok ağır bir yazı olmuş. Yani pekçok kişi (GSli olsun FBli olsun başka takımlı olsun) zaten böyle şeyleri içinden geçiriyor her maçta. Ama tutup da dışarı yansıtmaya hele bir medya kuruluşunda yazmaya hiç gerek yok. Zaten hiç sevmem bu adamı yine saçmalamış. Bazı şeyleri, düşünceleri paylaşmamak gerekir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Mike iyi bi Fener 6 atmış bize yıllardır sakız oldu ağzınıza 6s 6s.Arkadaşım Fbeş diyince ortalık karıştı adamın yemediği azar kalmadı sizden.Siz oldukça rahat sataşma olmadan alakasız kışkırtmalar yapıyorsunuz.(Bu konuda tek kışkırtma Fatih Aktaylının yazısında var o da foruma yazmamış zaten bizi ilgilendirmiyor).

Zegnanın yönetiminden memnun sayılırım ama Gs ve ya Bjklı mod olmamasına bağlıyorum bunu.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar federasyonu fenerli yaptı şimdide moderator e taktılar :) artık isminide feneratör koyarsınız :) edik:imla hatası[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
5 den fazla atarız
futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz

[Bu mesaj Ronaldinho tarafından 15 Eylül 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben gs yi awrupada desteklemem.
bircok gs lide fb yi desteklemez.
ama bunu gazeteye yazıpta insanları kıskırtmanın ne anlamı war?[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten Milan ve Lazio gibi Avrupa da üst sıralar görmüş ve avrupa kupalarında karşı karşıya gelmiş takımlar olsak adamın yazısına hak vereceğim ancak hala ve hala ve hatta uzunca bir süre daha avrupada oynayan türk takımı olacak türk takımları değil. Avrupada ismini kabul ettirmiş bir takımımız yok. O yüzden hala ve hala ve hatta uzunca bir süre daha ben GS-Milan maçında GS'ı tutacağım.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

bu geceden sonra gs fb ts gb as yoktur, biz variz. 3 turk takim ilk maclarinda kaybediyor. biz hala avrupada rekabet ediyoruz superiz diye kandiralim kendimizi. GS cikis yakaladi ust uste CL ye katildi ve klas oyunculariyla o donem dokturdu, ama o devir gecti ve cokusteyiz. Ayrim yapmaya luksumuz yok bence.

gogsunde ay yildizli bayragi tasiyan her takimi avrupada desteklerim. desteklemeyenede kafam temas kurar yakindan.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!

[Bu mesaj Azmodai tarafından 16 Eylül 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 16 Eylül 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
bu geceden sonra gs fb ts gb as yoktur, biz variz. 3 turk takim ilk maclarinda kaybediyor. biz hala avrupada rekabet ediyoruz superiz diye kandiralim kendimizi. GS cikis yakaladi ust uste CL ye katildi ve klas oyunculariyla o donem dokturdu, ama o devir gecti ve cokusteyiz. Ayrim yapmaya luksumuz yok bence.

gogsunde ay yildizli bayragi tasiyan her takimi avrupada desteklerim. desteklemeyenede kafam temas kurar yakindan.

herkes bole düşünseeee[signature][hline]DN 41
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TRA_GS, 15 Eylül 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
iide açık konuşmanın nesi yanlış oldu bu ülkede böyle düşünen kişiler azmı yada en azından burda bile kaç feerli gönülden gs yi desteklio bende feneri hiç bi zmn avrupada desteklemem

evet haklısın ben de gs'nin rakiplerini tutarım ve sevinirim sık sık (bkz : tromso)

ama ulusal bir gazetede yazı yazan bir insanın bunu demeye hakkı yoktur. öyle düşünebilirsin ama dillendirme ihtiyacı çok gereksiz[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 15 Eylül 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
said:
Fenerbahçe "Biz" mi?

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçını televizyondan izliyorum. Top her Fenerbahçe'ye geçişinde spiker çocuk "Top bizde" diye bağırıyor.
Fenerbahçe'nin her atağında "Bastırıyoruz" diyor.
"Kazanacağız" diyor. Sürekli bir "Biz" muhabbeti. Yahu "Biz" dediğin kim be evladım.
Niye "Biz" deyip duruyorsun, Fenerbahçe Milli Takım mı? Maçı benim evde kalabalık bir grup Galatasaraylı olarak izliyoruz, spiker her "Biz" dediğinde biz top Milan'a geçti zannediyoruz.
Böyle bir anlatım olur mu? Beşiktaşlılar ne yapar bilmem, ama o spiker arkadaşa durumu anlatayım.
Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti artık bir "İç rekabet" değil.
Bu iki büyük takım artık Avrupa'da da rekabet ediyorlar.
Fenerbahçe'nin onca transferi, onca para harcaması da bu yüzden.
Çünkü biliyorlar ki, rekabetimiz dışarıda sürüyor.
İçerde iki takımın şampiyonluk sayıları hemen hemen aynı. İkisi de üç yıldızı takmış durumda.
Türkiye Kupası'nda Galatasaray üstün ama onu zaten pek takan yok.
Şimdi asıl rekabet Avrupa'da. O yüzden de orada "Biz" yok.. Fenerbahçe ve Galatasaray var.
Nasıl ki, Laziolu İtalyan Roma karşısında, Galatasaray'ı tutuyorsa, Galatasaraylı Türk de Fenerbahçe karşısında Milan'ı tutuyor.
Spor spikerleri bu gerçeği biliyorlar ama nedendir bilinmez "Biz" diyorlar.
Biz diyerek bizim asabımızı bozmasınlar. Galatasaray Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oluncaya kadar "Biz" Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nı almasını bile hazmedemeyiz.
Doğrusu bu..

Fatih Altaylı

+1[signature][hline]Siyahin zindan olsun Beyaz Aydinlik . Herkeze nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK...
erkek adam renkli takım tutmaz
www.2pac.com www.snoop-dogg.com www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 16 Eylül 2005 00:28 tarihinde demiş ki:

gogsunde ay yildizli bayragi tasiyan her takimi avrupada desteklerim. desteklemeyenede kafam temas kurar yakindan.

ötesi yok...[signature][hline]:0)
Saklisokak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...