elektrot Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Fenerbahçe "Biz" mi? Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçını televizyondan izliyorum. Top her Fenerbahçe'ye geçişinde spiker çocuk "Top bizde" diye bağırıyor. Fenerbahçe'nin her atağında "Bastırıyoruz" diyor. "Kazanacağız" diyor. Sürekli bir "Biz" muhabbeti. Yahu "Biz" dediğin kim be evladım. Niye "Biz" deyip duruyorsun, Fenerbahçe Milli Takım mı? Maçı benim evde kalabalık bir grup Galatasaraylı olarak izliyoruz, spiker her "Biz" dediğinde biz top Milan'a geçti zannediyoruz. Böyle bir anlatım olur mu? Beşiktaşlılar ne yapar bilmem, ama o spiker arkadaşa durumu anlatayım. Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti artık bir "İç rekabet" değil. Bu iki büyük takım artık Avrupa'da da rekabet ediyorlar. Fenerbahçe'nin onca transferi, onca para harcaması da bu yüzden. Çünkü biliyorlar ki, rekabetimiz dışarıda sürüyor. İçerde iki takımın şampiyonluk sayıları hemen hemen aynı. İkisi de üç yıldızı takmış durumda. Türkiye Kupası'nda Galatasaray üstün ama onu zaten pek takan yok. Şimdi asıl rekabet Avrupa'da. O yüzden de orada "Biz" yok.. Fenerbahçe ve Galatasaray var. Nasıl ki, Laziolu İtalyan Roma karşısında, Galatasaray'ı tutuyorsa, Galatasaraylı Türk de Fenerbahçe karşısında Milan'ı tutuyor. Spor spikerleri bu gerçeği biliyorlar ama nedendir bilinmez "Biz" diyorlar. Biz diyerek bizim asabımızı bozmasınlar. Galatasaray Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oluncaya kadar "Biz" Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nı almasını bile hazmedemeyiz. Doğrusu bu.. Fatih Altaylı Bu adama çüşş diyorum, yanına bir de yuh ekleyerek foruma havale ediyorum. Altaylı gibi düşünenler ve düşünmeyenler çıksın ortaya.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu adamın gs da yoneticilik yapmasının bir ayıp oldugunu düşünüyorum[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 SİZ KİMSİNİZ LAN!!!!111!!11[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu yazının altına imzamı atarım. "biz" deme kısmı harici. desin spikerler bana ne yani. gol yiyince 5 saniye duraklayıp "ve top ağlarımızda" veya "kaka, kaka, kaka ......... kaka" demeleri çok hoşuma gidiyo =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 gereksiz adam anca şeref tribununde adama saldırır kufreder fln takmamak lazım fazla.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 milanı tuttum ama biraz agır bir yazı olmuş haklı tarafları var kesinlikle ama birçok şey gözardı edilerek(bu birçok şeyden en önemlilerinden biri de fatih altaylının gs yöneticisi olarak bu yazıyı yazması) yazılmış bir yazı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Açıkçası ben taraf tutmadan tarafsız izledim maçı. Ama dendiği gibi çok ağır bir yazı olmuş. Yani pekçok kişi (GSli olsun FBli olsun başka takımlı olsun) zaten böyle şeyleri içinden geçiriyor her maçta. Ama tutup da dışarı yansıtmaya hele bir medya kuruluşunda yazmaya hiç gerek yok. Zaten hiç sevmem bu adamı yine saçmalamış. Bazı şeyleri, düşünceleri paylaşmamak gerekir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 italyan kanalından izleseydi aptal herif? akıl edememiş mi?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Fistan, 15 Eylül 2005 16:26 tarihinde demiş ki: italyan kanalından izleseydi aptal herif? akıl edememiş mi? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 o adamın nasıl bir kişilik sahibi olduğu ortada.. yolda görsem dalacam o cinsten nefret ediyorum.. Zaten dışarıda çıkamıyo pek fazla adam.. 6s maçında 6 kasımda yorumları çok guseldi ya lol[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mike iyi bi Fener 6 atmış bize yıllardır sakız oldu ağzınıza 6s 6s.Arkadaşım Fbeş diyince ortalık karıştı adamın yemediği azar kalmadı sizden.Siz oldukça rahat sataşma olmadan alakasız kışkırtmalar yapıyorsunuz.(Bu konuda tek kışkırtma Fatih Aktaylının yazısında var o da foruma yazmamış zaten bizi ilgilendirmiyor). Zegnanın yönetiminden memnun sayılırım ama Gs ve ya Bjklı mod olmamasına bağlıyorum bunu.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 evet fb liler(bi kısmı) rahatça at koşturuyolar gs li ya da bjk li biri bişey dese anormal tepki çekiyo bence de extradan gs ve bjk li modlar lazım[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 adamlar federasyonu fenerli yaptı şimdide moderator e taktılar :) artık isminide feneratör koyarsınız :) edik:imla hatası[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz [Bu mesaj Ronaldinho tarafından 15 Eylül 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bu Mike şu zırt pırt banlanıp duran kobe di mi?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Fatih Altaylı dangalağın önde gidenidir, ciddiye alan da dangalağın önde gidenidir. Ama yazısında hiç bir yanlışlık yok. Herkes istediği takımı tutma hakkına sahiptir. Kimseye Milan'ı tuttun diye kızmam, en fazla el penisiyle gerdeğe girme derim.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 iide açık konuşmanın nesi yanlış oldu bu ülkede böyle düşünen kişiler azmı yada en azından burda bile kaç feerli gönülden gs yi desteklio bende feneri hiç bi zmn avrupada desteklemem[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben gs yi awrupada desteklemem. bircok gs lide fb yi desteklemez. ama bunu gazeteye yazıpta insanları kıskırtmanın ne anlamı war?[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 adam hakli . fb degilim ben . e maci sadece fb liler izlemedigine gore biz abuk oluyor . isin asli fatih altaylinin dedigi gibidir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Gerçekten Milan ve Lazio gibi Avrupa da üst sıralar görmüş ve avrupa kupalarında karşı karşıya gelmiş takımlar olsak adamın yazısına hak vereceğim ancak hala ve hala ve hatta uzunca bir süre daha avrupada oynayan türk takımı olacak türk takımları değil. Avrupada ismini kabul ettirmiş bir takımımız yok. O yüzden hala ve hala ve hatta uzunca bir süre daha ben GS-Milan maçında GS'ı tutacağım.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu geceden sonra gs fb ts gb as yoktur, biz variz. 3 turk takim ilk maclarinda kaybediyor. biz hala avrupada rekabet ediyoruz superiz diye kandiralim kendimizi. GS cikis yakaladi ust uste CL ye katildi ve klas oyunculariyla o donem dokturdu, ama o devir gecti ve cokusteyiz. Ayrim yapmaya luksumuz yok bence. gogsunde ay yildizli bayragi tasiyan her takimi avrupada desteklerim. desteklemeyenede kafam temas kurar yakindan.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! [Bu mesaj Azmodai tarafından 16 Eylül 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Azmodai, 16 Eylül 2005 00:28 tarihinde demiş ki: bu geceden sonra gs fb ts gb as yoktur, biz variz. 3 turk takim ilk maclarinda kaybediyor. biz hala avrupada rekabet ediyoruz superiz diye kandiralim kendimizi. GS cikis yakaladi ust uste CL ye katildi ve klas oyunculariyla o donem dokturdu, ama o devir gecti ve cokusteyiz. Ayrim yapmaya luksumuz yok bence. gogsunde ay yildizli bayragi tasiyan her takimi avrupada desteklerim. desteklemeyenede kafam temas kurar yakindan. herkes bole düşünseeee[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: TRA_GS, 15 Eylül 2005 20:44 tarihinde demiş ki: iide açık konuşmanın nesi yanlış oldu bu ülkede böyle düşünen kişiler azmı yada en azından burda bile kaç feerli gönülden gs yi desteklio bende feneri hiç bi zmn avrupada desteklemem evet haklısın ben de gs'nin rakiplerini tutarım ve sevinirim sık sık (bkz : tromso) ama ulusal bir gazetede yazı yazan bir insanın bunu demeye hakkı yoktur. öyle düşünebilirsin ama dillendirme ihtiyacı çok gereksiz[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: elektrot, 15 Eylül 2005 15:59 tarihinde demiş ki: said: Fenerbahçe "Biz" mi? Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçını televizyondan izliyorum. Top her Fenerbahçe'ye geçişinde spiker çocuk "Top bizde" diye bağırıyor. Fenerbahçe'nin her atağında "Bastırıyoruz" diyor. "Kazanacağız" diyor. Sürekli bir "Biz" muhabbeti. Yahu "Biz" dediğin kim be evladım. Niye "Biz" deyip duruyorsun, Fenerbahçe Milli Takım mı? Maçı benim evde kalabalık bir grup Galatasaraylı olarak izliyoruz, spiker her "Biz" dediğinde biz top Milan'a geçti zannediyoruz. Böyle bir anlatım olur mu? Beşiktaşlılar ne yapar bilmem, ama o spiker arkadaşa durumu anlatayım. Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti artık bir "İç rekabet" değil. Bu iki büyük takım artık Avrupa'da da rekabet ediyorlar. Fenerbahçe'nin onca transferi, onca para harcaması da bu yüzden. Çünkü biliyorlar ki, rekabetimiz dışarıda sürüyor. İçerde iki takımın şampiyonluk sayıları hemen hemen aynı. İkisi de üç yıldızı takmış durumda. Türkiye Kupası'nda Galatasaray üstün ama onu zaten pek takan yok. Şimdi asıl rekabet Avrupa'da. O yüzden de orada "Biz" yok.. Fenerbahçe ve Galatasaray var. Nasıl ki, Laziolu İtalyan Roma karşısında, Galatasaray'ı tutuyorsa, Galatasaraylı Türk de Fenerbahçe karşısında Milan'ı tutuyor. Spor spikerleri bu gerçeği biliyorlar ama nedendir bilinmez "Biz" diyorlar. Biz diyerek bizim asabımızı bozmasınlar. Galatasaray Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oluncaya kadar "Biz" Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nı almasını bile hazmedemeyiz. Doğrusu bu.. Fatih Altaylı +1[signature][hline]Siyahin zindan olsun Beyaz Aydinlik . Herkeze nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK... erkek adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.snoop-dogg.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Krusty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Azmodai, 16 Eylül 2005 00:28 tarihinde demiş ki: bu geceden sonra gs fb ts gb as yoktur, biz variz. 3 turk takim ilk maclarinda kaybediyor. biz hala avrupada rekabet ediyoruz superiz diye kandiralim kendimizi. GS cikis yakaladi ust uste CL ye katildi ve klas oyunculariyla o donem dokturdu, ama o devir gecti ve cokusteyiz. Ayrim yapmaya luksumuz yok bence. gogsunde ay yildizli bayragi tasiyan her takimi avrupada desteklerim. desteklemeyenede kafam temas kurar yakindan. ötesi yok...[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 azmoya +1 gerçekten avrupada rekabet ediyoruz olayı kendimizi kandırmaktır resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Azmodai, 16 Eylül 2005 00:28 tarihinde demiş ki: bu geceden sonra gs fb ts gb as yoktur, biz variz. 3 turk takim ilk maclarinda kaybediyor. biz hala avrupada rekabet ediyoruz superiz diye kandiralim kendimizi. GS cikis yakaladi ust uste CL ye katildi ve klas oyunculariyla o donem dokturdu, ama o devir gecti ve cokusteyiz. Ayrim yapmaya luksumuz yok bence. gogsunde ay yildizli bayragi tasiyan her takimi avrupada desteklerim. desteklemeyenede kafam temas kurar yakindan. ötesi yok...[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 azmoya +1 gerçekten avrupada rekabet ediyoruz olayı kendimizi kandırmaktır resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar