Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burun kanaması ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her akşam mutlaka burnum durduk yere kanıyo neden bilen varmı ?
bazen sabahlarıda kanıyo[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Mesaj tarihi:
burnundaki damarlarda bi sorun olabilir bi doktora danışmanı tavsiye ederim.
sıcaktan soğuğa/soğuıktan sıcağa anlık geçişlerde böyle hassas damarların varsa olabiliyo böyle sıkça kanamalar.
Mesaj tarihi:
Damarları yakıyorlar gibi bişeydi sanırım. Hemen hallediliyor doktora bir gözük.

Reiki'nin de yaradığı söyleniyor. Kimbilir, uygulamak lazım.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Çatlak vardır damarında fazla sıcaklarda kanama yapar küçükken bendede oluyordu.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
aynı sorun bendede var, burundaki kılcal damarların böle çok hassas yani dışarı yakın olmasından kaynaklanıyo. küçüklüğümden beri kanar, doqtora gittik damarları yaktırdık (flamethrowerla diil) biraz azaldı ama çok azalmadı (garip oldu bu cümle) büyüdükçe dahada düzeldi, ama geçen gün yine kanadı ehuhe[hline]trees and I are one
Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher)
Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 24 July 2003 02:53 tarihinde demiş ki:
ama çok komik oldu
burnuma 2 tane peçete soktum
mamut gibi olduk :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates

degısım gecırıyor kerbıtttttttttt[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b]
[b]Metall Ethlos
Mesaj tarihi:
hehe büyük büyük peçeteleri soktum burnuma aşağıya doğru sarkıyolardı
:)
çubuk krkaeri ağzıma atamadım lol :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Mesaj tarihi:
said:
Disappear, 24 July 2003 12:32 tarihinde demiş ki:
banada bu yaz olmaya basladi durduk yere fo$ur fo$ur akiyo en son antalyada oldu iste lol kapiyi acacam elimde kan varmis otelin kapisi silme kan oldu lol[hline]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela

Kuruyordur ve çatlıyordur burun damarlarınız. yumuşatıcı nemlendirici krem kullanın.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Mesaj tarihi:
Kapalı mekan bilmiyorum ama sıcaktan olması olası.. Benimde, birçok defa, yazın sabah uyandığımda burnumun kanadığı oluyordu, yani odamda pencereleri açınca iyi eser ama kanıyor işte.. Geçen hafta yine kanadı mesela, gitti yastık yine :)
  • Yeni Oluştur...