fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 şimdi forumdaki tüm aresleir emule leri felan arattım okudum hepsini baktım coğunluk ares diyo ben de ares kullanayım dedim ama daha önce böle bi şey kullanmdığımdna belki de normal olan bişey bana yanlış gözüküyo internetten normal download ederken 30 kb/sn ile cekiyo areste is 3 - 5 arası bişey ayarlayamadım mı naptım bi yardım edermisiniz cok saolun[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam [Bu mesaj fede tarafından 15 Eylül 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bağlandıgın kişilerin internet baglantısı yavaştır... 3-4 kişiye falan baglanırsan yine 30 la çekersin.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 areste öle diğer insanlardan çektiği için yıldızları düşük kişilerden alırsan bağlantıyı öle az çekiyor :P ama eğer baya yüüksek yıldızlılardan alırsan hızlı hızlıda çekiyor paşalar gibi ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 1 kişiye bağlıyım o yıldızlar felan varya 4 yıldızlı (hiç bilmiyorum abi kusura bakma ) dan cekiyom yani ama yine de 3-4 kb bunun bi ayarı felan mı var bisürü download upload filan onlarda mı sorun var acaba?[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Önemli olan çok kullanıcı olması aslında ben yabancı olan tek kullanıcıdandan 25 ile çekiyorum. Sorun port açmamandan kaynaklanıyor olabilir bende portlar açık belki o yüzden aresten verim alamıyorsundur[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 işte ben de onu soruyorum port dur cart dır curt tur bunların ayarlarları nelerdir[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 modem ne ? port açma diye forumlarda aratırsan bi çok şey bulabilirsin[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 conexant d480 mdc v.9x diyo noluyo yani port acmalara da baktım bişi anlamadım[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 firefoxu nası kapatıyom firefox değil de mozilla diye bişey[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 LimeWire diyorum size ah ulan ah bi dinletemedik. Sakalımız da var halbuki.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 LimeWire için en az 512 ram gerek.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ama süper hızlı kesinlikle tavsiye ederim.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar