Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arese bi yardım

fede

Öne çıkan mesajlar

şimdi forumdaki tüm aresleir emule leri felan arattım okudum hepsini baktım coğunluk ares diyo

ben de ares kullanayım dedim ama daha önce böle bi şey kullanmdığımdna belki de normal olan bişey bana yanlış gözüküyo

internetten normal download ederken 30 kb/sn ile cekiyo
areste is 3 - 5 arası bişey ayarlayamadım mı naptım bi yardım edermisiniz

cok saolun[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam

[Bu mesaj fede tarafından 15 Eylül 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

areste öle diğer insanlardan çektiği için yıldızları düşük kişilerden alırsan bağlantıyı öle az çekiyor :P ama eğer baya yüüksek yıldızlılardan alırsan hızlı hızlıda çekiyor paşalar gibi ^^[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

1 kişiye bağlıyım o yıldızlar felan varya 4 yıldızlı (hiç bilmiyorum abi kusura bakma ) dan cekiyom yani ama yine de 3-4 kb
bunun bi ayarı felan mı var bisürü download upload filan onlarda mı sorun var acaba?[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

Önemli olan çok kullanıcı olması aslında ben yabancı olan tek kullanıcıdandan 25 ile çekiyorum.

Sorun port açmamandan kaynaklanıyor olabilir bende portlar açık belki o yüzden aresten verim alamıyorsundur[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...