Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 şikayet olayını duymuştumda yasaklandıgını bilmiyodum oha yani inek memesini erotik bulan bu kadar kişi varsa demekki baya bi sapık var memleketimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 güleriz ağlanacak halimize[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yasaklanmadı. çatır çatır yayınlamaya devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ben cok tahrik oluyordum zaten o reklamı izlerken :P ne ülkede yasıyoruz ama bu tür şikayetler bile gelebiliyor, kesin rakip firmalardandır ama, ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Reklamla ilgili o kadar çok söylenecek söz var ki aslında... BUyüzden burada oturup reklamları da tartışıyoruz. Gelişmesini engellemek için sektörün önünde yüzlerce engel var. Bir yandan ülkemizdeki uluslararası firmaların bağlı oldukları ajansların yurtdışında çektikleri filmleri oynatmayı istemeleri, bir yandan da yurdum insanının yukardaki örnekte görüldüğü gibi tutumları sayesinde bi türlü adım atılamıyor. Serdar Erener - Sinan Çetin gibi ne yaptığını bilmeyen insanların (çektikleri filmlerdeki devamlılık hatalarına biraz dikkat edersiniz anlarsınız), Rafineri gibi oradan buradan alıntılar (çalmak) yaparak yaptıkları reklamlarla zaten sektör iyice geriye gidiyor. Umarım bir gün düzelecek... Biz de adam gibi reklamlar seyredeceğiz. Not: Atlayanlar olur diye devamlılık hatasına bir örnek vereyim: Özgür Kız Reklamı: Paltoluların, özgür çocuğu kaçırdıkları sahnede, çocuk kafasına bir şapka takar ve onu daha sonra askılığa asar, ardından da bilgisayar masasının başına geçer. Paltolular onu tutup koltuğa doğru götürürken ne askılık ne de koca bilgisayar masası ve bilgisayar ortada yoktur. Çekimler sırasında 40 defa set kurup kaldırdıkları için atlamışlardır muhtemelen. Tabi bunlar birçok insanın gözüne takılmaz ama yapılan işe saygıyı gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 EEE adamlar bişileri yasaklasınki maaşlarını hak etsinler. Hiçbirşey yasaklanmasa neden para versinki millet onlara.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 imdaat yani!.. tek kelime ile imdat..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 dis: sütaş'ın reklam ajansında çalışıyorum ve ayraniç benim de yer aldığım bir projeydi. yasaklansa haberim olmaz mı sence? yayın durmuş olabilir, ya da seyrekleşmiş olabilir, medya bütçeleri tükenmiştir filan, ama yasaklanmadı. müşteri (sütaş) para çıktığı an tekrar gümbür gümbür yayına girer... rök her şikayet edilen reklamı durdursaydı reklam kuşağı kalmazdı tvde, seni bu konuda temin ederim :P [Bu mesaj Emaleth tarafından 23 July 2003 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Tek bir şey diyeceğim DOH![hline]less talk,more glock! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 23 July 2003 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 erotik içerikliymiş, çocuklara zarar veriomuş peh, o çocukların bunlardan daha çok cinsel bilgisi vardır lan en azından doğumkontrolunu biliolardır sdadada[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Ya zaten sizin tv de seyrettiginiz cogu reklam size sansürlü geliyor, ben almanya da (mesela FA deodorant reklamini ele alayim) FA reklamini seyrediyorum hani bi kadin adamin park etmesine yardim ederken bi and t-shörtünün cikariyo ve adam gaza basip itfaiye musluguna giriyo ya, o reklamda aslinda kadinin südyeni yok t-shörtünün altinda ama türk kanallarinda südyenli o reklam, sampuan veya vüct losyonlariyla ilgili tüm reklamlar avrupada türkiyede gösterilenden cok farkli ve sansürsüz bizimkiler apayri sansürler koyuyor reklamlara ki inegin memelerinden etkilenen cehalet kesme ne demek gerektigini düsünemiyorum, cehaletin bu kadari yaw...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Kapı gıcırtısına boşalan tipler yüzünden bilmem kaç bin dolarlık reklamlar mundar oluyo. Yazık yani.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 iğrenç bi reklam gördüğüm zaman ineklerin üzerine kusasım geliyo yasaklarlarsa süper olur[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 :lol: lol[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Kişisel zevkim açısından behrana katılıyorum, o reklamı gördüğümden beri sütaş ürünlerinden şiddetle kaçınıyorum. *!Terlik shieldını kuşanır* Öte yandan reklamın başarısının inkar edilebileceğini sanmıyorum; satışlara ne şekilde yansıyor bilemem ama sütaşın memleketteki en popüler süt ürünleri firması haline geldiği kanısındayım. Ha anket mi yaptım, hayır, ama çevremden aldığım izlenim bu. Ayrıca kesinlikle akılda kaldığı da bir gerçek, iyi veya kötü ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ay yok ayol, kuşanma. benim de hayatta en sevdiğim projem diildi zaten, fikir iyi ama çok daha iyi kotarılabilirdi, hatta hemen sonrasında sütaş çalışmayı bıraktım filan. ama eşşek gibi başarılı oldu proje onu söyliim. mahalle arasında maç yapan çocuklar kendilerine okocha ya da hojdoiiynnkhgg (öf nası yazılıyo bu be :P) demiyo da ayraniç diyo :) ayran isteyen çocuklara anneleri koşup sütaş ayran alıyo, gençler pek güldü, gidip alıp içiyolar filan. bizim ajans olarak keyfimiz yerinde çok konuşuldu diye. müşteri de satışlardan memnun. eh beğenmeyenlere de şey yapmak düşer... öööeeee... fazla konuşmamak :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bilmiyorum ancak sütaş dan asla saşmam tadı ve kalitesindenmi yani ne bileyim şimdi gidip alıp bakıyor sek süte sütaşı tutmuyor bence..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 eşeklerden sıkılan birine inek bal kaymak geliyor tabi. e haliyle yakınları da bu durumdan rahatsız oluyorlar. haklılar yani bir bakıma :) lafım reklamı erotik bulanlara yanlış anlaşılmasın.[hline]Cüneyt Arkın, 23 July 1978 16:16 tarihinde demiş ki: BIRAK O KIZI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 yahu siz de ne böyle acayip acayip fikirlerle çıkıyorsunuz ki? bakın şampuan ya da ped reklamlarına adamlar yıllardır aynı reklamı başka açılardan başka kişilerle başka testlerle tekrar tekrar çekip yayınlıyorlar kimse de şikayetçi olmuyor. ailece millet genç kızın kanama günlerinde nasıl tenis oynadığını seyrediyor. gelecek sene de yüzmeye gittiğini seyredeceğiz mesela. siz de ünlü birine içirin sütaşı çok güzel falan desin. gelecek yıl başka ünlü hit olacaktır muhakkak sonra ona içirin yine yayınlayın falan.[hline]Cüneyt Arkın, 23 July 1978 16:16 tarihinde demiş ki: BIRAK O KIZI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Hepsi bir yana, "ayraniçmekk istiyorum sayın seyirciler" sözünü bulan ve yayına sürülmesinde yardımcı olanları önce öpüp, sonra tekme/tokat girermisin benim için ? Hayır, arada kaldım. Mükemmel gülerken, bazen çok sinirimi bozuyor. Eğlenceli ;) said: Emaleth, 24 July 2003 15:50 tarihinde demiş ki: ayraniç blabla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 hiç valla... ne o öyle 3d animasyon inek falan... biraz yaratıcı olun. bakın bir sürü yeni manken falan var. onlarla yapın filmi bakın şikayet oluyor mu?[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 sütaş zaten hep bu tür değişik reklamlar yapıyor ve sanırım tutuluyor..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ayıptır söylemesi yoğurt, ayran ve pastörize sütte pazar lideriyiz :) *!tebrikleri kabul eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ehuheh :) bizimde sayılır hemide gelen sutler ankde dogal yani :) ben dalge geciyor hatta valla hazır yiyorum pek ev yogurdu falan yemiyorum annem yutturmaya calısıyor ama ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar