LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Dünya hiçlik değildir ki, her insanın bir görevi ve amacı vardır. Allah inanları dünyada boş boş salınsın diye yaratmamıştır.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 uğurla rolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 lol... sivri sinek isirsa , ahay yasasin ölecem diye sevincek bi durumdasin sanirim... bi psikologa gitsen iyi olur senin icin... yarin öbürgün camdan atlarsin bunalipta ama ölmezsin, kötürüm kalirsin ve hayatinín kalan kismini , sakat bi sekilde gecirirsin eziyet cekerek... yani anliyacagin, istedigin zaman ölemiyosun maalesef. o yüzden bunalim bunalim topicler acacagina gitde yararli bisiler yap , sevgili pati dostum fede. =)[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 o zaman sessiz bekle lutfen.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 işte ölmek istemem de buna bağlı zaten.. Dünyadaki görevimi anlayamıyorum.. Yaptığım herşey bana çok gereksiz geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bak kardeşim, Galiba deprosyondasın. Bu dönem herkesin başına gelebilir. Depresyondan çıkıncaya kadar ise aldığın kararlar sağlıklı olamaz. Bir Psikiyatriste gitmende fayda var. Amacın ise çok belli, seni yaradana olan kulluk vazifeni icra etmek.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 herkesın hayatının bı anlamı we amacı wardır öbur dunyaya gıtmeyı dusunmek yerıne amacların hakkında dusun işin kolayına kaçıyorsun yaw ölmekten kolay ne war zor olan yaşamak!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 2 sene once benide kalbimde bi problem oldugunu hissediyodum ama ablama soledigimde (hemsire) yok neymis ben piskolojik olarak ole hissediyomusum bisi yokmus kendi kendimi hasta ediymusum falan. sonra carpinti yuzunden gece yatamaz oldum , en sonunda gittik bi ekg yaptilar ehehhe makina delirdi doktor geldi falan nasi bise bu bole bakıolar :) doktora falan tahliller yapıldı normal hersey artı carpintinin ilaci da yok doktor bisiyin yok dedi eve yolladi evet bole bi anı , yasamaya devam ediyorum bak hahah[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 depresyonda değilim bilincim çok açık. Sağlıklı düşünebiliyorum Görevim derken de tabii ki Allah'a karşı görevim dışındaki görevlerimden bahsediyordum.[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 "İlgi gösterin bana. Bakın ilgi çekmek için böyle konular bile açıyorum, ölüm kavramını suistimal edip göz boyuyorum. Hadi artık benimle ilgilenin, bana da tavsiyeler verin, aman yapma diyip beni önemsediğinizi hissettirin. Sevgi yumağı oluşturun çevremde."[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hmm. birak da saglikli dusunebildigine biz karar verelim. Iyi gozukmuyo gercekten.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 dualist abi Şöyle bişey var. Günde 5 - 6 kere kalbim duraklıyo öksürerek kendime geliyorum. Bi kere öksürmiyim dedim.. Maalesef reflexif olarak öksürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hayy durdurun dünyayi iniceeem!!!1 ne zaman nolcagi belli olmaz . karsina birileri cikar , seni hayata baglicak.... sonra tüm fikrin degisir hayat ile ilgili... ya da ondan önce , simdiye kadar yapmak isteyipte yapamadigin seylere yönel.... tadini cikarmaya bak... vardir elbet bi kac istegin... ? dene bakalim bi .. sacmalamayin abi... fede=hede[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Rewendor, 28 Eylül 2005 12:19 tarihinde demiş ki: "İlgi gösterin bana. Bakın ilgi çekmek için böyle konular bile açıyorum, ölüm kavramını suistimal edip göz boyuyorum. Hadi artık benimle ilgilenin, bana da tavsiyeler verin, aman yapma diyip beni önemsediğinizi hissettirin. Sevgi yumağı oluşturun çevremde." belki oyle belki degil. oyleyse bile bazen hepimizin ihtiyaci vardir buna. ama sanmiyorum.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Rewendor, 28 Eylül 2005 12:19 tarihinde demiş ki: "İlgi gösterin bana. Bakın ilgi çekmek için böyle konular bile açıyorum, ölüm kavramını suistimal edip göz boyuyorum. Hadi artık benimle ilgilenin, bana da tavsiyeler verin, aman yapma diyip beni önemsediğinizi hissettirin. Sevgi yumağı oluşturun çevremde." Ölümü dünyadaki en önemli olay olarak gördüğümden böyle bişeyle ne dalga geçerim ne de bunu suistimal ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 hocam kısa surede doktora git , eger gercekten dedigin gibiyse ole bi hastalık var , kendi kalbimle ilgilenirken biraz arastirmistim, ihmal etmemeni tavsiye ederim , piskolojik biseysede rahatlarsin doktor bisey yok diyince , kendine gelir yasamına devam edersin[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 dediğim şey "Aman yarabbi kalbimde bişey var kurtulamıcam" değil. Tek amacım buralardan gitmek.. Canım varya 1 senedir ki öss ye çalışmaya başlamama denk geliyo.. Hiç bişey yapmak istemiyo. Ben ki gnde 10 saar Cm oynayan insanın herhangi bi oyunu 5 dk dan fazla oynayamıyorum. Çünkü yaptığım herşey bana gereksiz va anlamsız geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 burdakıler de sana ellerınden geldığı kadar yardımcı olmaya calışıo ama profesyonel yardım almalısın bence dusuncelerın ınthara surukleyebılır senı! hayatın anlamını bulamıyorsan yardım alcaksın eminim yararı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ölüm hiç bi zaman son olammıstır dostum. oysaki hak ettiysen diğer tarafı gözün acık gitmez.. insanlar bi gün göçüp gidecek zaten önemli olan unutulmamak.. hiç birinizi tanımasamda herkes birbirine saygılı olsun kimsenin ahını almasın byby.[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 evet ben hakkınızı helal edin demeyi unuttum..Varsa kalbini kırdığım gelsin lütfen... Nolur nolmaz...Benden herkese helal olsun[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 fede şeyh şamil e selam söyle ve neden ruslara yakalandığını sor...onun yüzünden buralarda sürünüoz...bi de vahdettin e sor vataan hayinimiymiş[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 oldu sorarım ama cevabı hemen istiyosan söle hatırlı dostlarım var. ben gelemiyom ama seni aldırırız oraya[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: fede, 28 Eylül 2005 21:42 tarihinde demiş ki: oldu sorarım ama cevabı hemen istiyosan söle hatırlı dostlarım var. ben gelemiyom ama seni aldırırız oraya ellerin dert görmesin sağ ol ama benim burda daha işlerim var[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Allah rahmet eylesin[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: LordOfBlood, 28 Eylül 2005 12:01 tarihinde demiş ki: Ya kardeşim bu sitedede önüne gelen Platonik olmuş. Allah Yardım etsin diyorum... Neden Bone Pati Saplar birliğini Kurdu Sanıyosun ? :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar