che91 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bazıları sac dokulme ilacı falan ilacı diyolar bi fikri olan buyursun olmayan milleti gaza getirmesin pls[signature][hline]bende BAL'lıyım (sadece BAL'lılar anlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Diger topicde konusulmuştu yeni bir topice gerek yoktu. Sac dokulmesi icin kullandıgı ilac icinde bir maddeden kaynaklanıyormus kendisi acıkladı.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Topic gereksiz. Ayrıca bariz aldığını dü$ünüyorum. Saç ilacı falan hikaye.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 2 yıl men aldı işte ya çok yetenekli bi oyuncu ama kendi kendini harcadı.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Onu açıkladı ve bence adam doğru konuşuyor; Arnuvutluk'tan vazgeçip Türkiye'de oynamayı şeçtiğimde ülkemde vatan haini ilan edildim.Bu durumdayken niye böyle bir şeye kalkışayım " dedi.Bence Ermal bariz almış birisi değil[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Adam hayatında ii oynamadığı kadar iyi oynuyordu bu turnuva bu adam ya kendini aştı yada birşeyler var diyordum dopingli çıktı . Adamın evet bile bile yaptım dicek hali yok bahenesi de hazır saç dökülmesi falan der ama bence %100 dopingliydi yani dikkatli izleyen anlar zaten maçlarda tek adam gibi oynayan oyuncumuzdu. Bence bi tek o değil bütün takım doping alsaydı böyle rezil olmasaydık orda şu ankinden büyük rezalet yaşayamazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: DarKRideR, 24 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki: Onu açıkladı ve bence adam doğru konuşuyor; Arnuvutluk'tan vazgeçip Türkiye'de oynamayı şeçtiğimde ülkemde vatan haini ilan edildim.Bu durumdayken niye böyle bir şeye kalkışayım " dedi.Bence Ermal bariz almış birisi değil çokta güzel bahaneler bulmuş.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 valla bilemiyorum :D cezasını almış sonuçta :) Artık aldı mı ? almadı mı bilmem :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 2 yıl men aldı daha ne alsın :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 euhuhe yok yanı doping aldı mı almadı mı bilemem :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ßana gore doping almadı saç dokulmesinden kaynaklanan bi ilaç surdugu için doping kntrolunde cıkmı$.Daha cok gençti yazık olmu$.ßence artık basketbol hayatı bitti.[signature][hline]Yalnızlık Allah'a mahsustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 o ilacı da ilaç listesine yazmamış gereksiz diye. peki bizde yedik.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar