Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ermal kurtoğlu'nun doping konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazıları sac dokulme ilacı falan ilacı diyolar bi fikri olan buyursun olmayan milleti gaza getirmesin pls[signature][hline]bende BAL'lıyım (sadece BAL'lılar anlar)
Mesaj tarihi:
Diger topicde konusulmuştu yeni bir topice gerek yoktu.
Sac dokulmesi icin kullandıgı ilac icinde bir maddeden kaynaklanıyormus kendisi acıkladı.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
Onu açıkladı ve bence adam doğru konuşuyor;

Arnuvutluk'tan vazgeçip Türkiye'de oynamayı şeçtiğimde ülkemde vatan haini ilan edildim.Bu durumdayken niye böyle bir şeye kalkışayım " dedi.Bence Ermal bariz almış birisi değil[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
Adam hayatında ii oynamadığı kadar iyi oynuyordu bu turnuva bu adam ya kendini aştı yada birşeyler var diyordum dopingli çıktı . Adamın evet bile bile yaptım dicek hali yok bahenesi de hazır saç dökülmesi falan der ama bence %100 dopingliydi yani dikkatli izleyen anlar zaten maçlarda tek adam gibi oynayan oyuncumuzdu. Bence bi tek o değil bütün takım doping alsaydı böyle rezil olmasaydık orda şu ankinden büyük rezalet yaşayamazdık.
Mesaj tarihi:
said:
DarKRideR, 24 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
Onu açıkladı ve bence adam doğru konuşuyor;

Arnuvutluk'tan vazgeçip Türkiye'de oynamayı şeçtiğimde ülkemde vatan haini ilan edildim.Bu durumdayken niye böyle bir şeye kalkışayım " dedi.Bence Ermal bariz almış birisi değil

çokta güzel bahaneler bulmuş.[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
valla bilemiyorum :D cezasını almış sonuçta :)

Artık aldı mı ? almadı mı bilmem :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
ßana gore doping almadı saç dokulmesinden kaynaklanan bi ilaç surdugu için doping kntrolunde cıkmı$.Daha cok gençti yazık olmu$.ßence artık basketbol hayatı bitti.[signature][hline]Yalnızlık Allah'a mahsustur.
  • Yeni Oluştur...