Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantastik bir oyun.. Öneriler lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eskiden okullarda falan yapardık hani birisi bir hikayeye başlardı diğerleri devam ederdi.. bazen hiç bişey çıkmazdı ama bazen de gerçektan destan yazılar ortaya çıkardı... bu tarzda bir oyun devam etmeli iç içe geçmiş bir Fantastik eğlence yapabilir miyiz acaba burada..
Ben kendi karakterimi anlatmaya başlayıp hikayeyi bir yere getirsem ve diğerleri de bunu devam ettirse ve birleşince belki de süper bişey olsa diytordum kendi kendime...
Sizin daha değişik bu fikri geliştirecek herhangi bir öneriniz varmı acaba?

Buradan Frp oynatmayı da düşündüm (dm olarak) ama herhalde grubun birbiri ile tanışması bi yıl sürerdi.. ama özel mesajlaşmalar vs ile oyun masaüstünden bile daha zevkli hale gelebilirdi..

sadece düşündüklerimi yazdım birkaç düşünce..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
ah aklıma fikirler doluşmaya başladı harekete yansıtabilirsem bunları süper olacak... şöyle düşünün..
Bir frp oyunu olacak bu oyun.. karakterlerinizi ve diğer herşeyi özelden yapacağız bana mesaj atacaksınız ve burada ana forumlardan sadece karakterinizin ne yaptığını sadece ben anlatacağım..
Normal bir frp oyununda herkes birbirini duyabilir o yüzden bir rogue 'ben bizim oyuncunun arkasına geçiyorum' gibi bir cümle kullandığında her zaman rp olayından uzaklaşışır.. ama bu özelden mesaj atma ve hikayeyi benim anlatmam bu sorunu tamamen kökünden çözebilir..
Örn:
Barbar: Ben handaki siyahlı adama bakıyorum inceliyorum
Ben (Özelden) Rogue a: Sana bakınca ne görüyor kendini tarif et
Rogue Özelden: sadece gözlerimi kapşonum çekili hafif yan oturuyorum mavi uzun saçlarım hafif kapşıonsan sarkıyor. Ama bu gördüğü benim ilüzyonum ben aslında arkasından onu izliyorum (eğer böyle bir özellik vermişsem önceden)
Ben forumlara: sadece gözlerini görebildiğin kapşonu kafasında atletik yapılı mavi saçları kapşonunun yanından sarkan bir kişi gördün
Barbar özele: baltamı çaktırmadan çıkarıp kafasını yarıyorum
Ben Forumlara: Barbarın baltası büyük bir güçle orada duran kişiye savruluyor.. birden o kişinin oturduğu masa ikiye bölünüp barbarın dengesi kayboluyor ve görüntü hafifçe dağılıyor.. barbarın yüzünde şaşkınlık ifadesi okunuyor
Barbar Özelden: Ne oldu abi
Ben özelden: Sadece forumda yazdıklarım oldu o kadar..
Rogue Özelden: gölgelerden yavaşça çıkıp gülüyorum
Ben Forumlara:Barbar arkasından gelen hafif bi gülümseme duyuyor.. ve gölgelerden daha önce orda olduğunu fark etmediğin demin baltanı savurduğun adama benzeyen bir tip çıkıyor[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 21 Eylül 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
saçma mesajlar atılmayacak ve biraz daha fikir ve öneriler olursa.. yada denemeye istekli kişiler olursa 3 kişilik bi deneme ekibi kuracağım sanırım..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
bu konudaki daha önceki tecrübelerini hangi tip oyunlar oynadığını oyuncu mu dm mi olduğunu bütün herşeyi yazarsan aklına gelen bana yardımcı olmuş olursun.. şimdiden teşekkürler ilgine[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
Fr dmliği yapıyorum...Genel olarak oerth ve fr oynadım ...diğer dünyalar hakkında detaylı bilgim yok ...

Daha fazlası için sen sor ben söyliyim :)

[Bu mesaj Hamatula tarafından 21 Eylül 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]

+ 3rd ve 3.5 oynatıp oynattım..gerçi burda yani forumda yapacağımız şeyde sistemin bir önemi olacağını sanmıyorum

[Bu mesaj Hamatula tarafından 21 Eylül 2005 12:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
D&D dünyası veya Vampire oynanan dünya hakkında bilgin varmı peki? kaç yıldır oynuyorsun?[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
eh yeterli gibi birde role play ağırlıklı oyun seviyorsan (ki forumlardan olduğu için muhtemelen öyle olacak) 3 kişiyi tamamlayınca bir deneme olayına girebiliriz..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
deney yapacağımız üyelere bağlı tabi ama muhtemelen çoğunluğun yaygın olarak bildiği D&D dünyası .. ya da tamamen atmasyon bir dünya olabilir.. atmasyon olursa ayrıntılı bir tarif vereceğim burdan.. ama kafa patlatmak gerek ona biraz[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 21 Eylül 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
araya girecek "zuha" vs. içerikli saçma mesajlar yüzünden başlığı modere etmeden imkansız gibi görünüyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
tabi canım yaratıcılıktan yoksun ve arak bi oyun zevksiz olur tabiki de.. bişeyler düşüneceğim ama düşüneceğğim şeyler daha çok oyunculara bağlı dediğim gibi önce oynayacak kişileri belirleyip tanımak gerekecek bu yüzden[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
eh sizin okuyacaklarınız zaten Maxen kullanıcı isimli mesajlar oalcağı için zuhaaa tarzı mesajlar 10 tane atılıp sayfa karışıklığına neden olmadıkça kasmaz.. ayrıca bu bölüme Masaüstünden anlamayan adamlar çok nadir geliyor... ayrıca ve ayrıca öyle birşey yapıldığında şikayet edilir ve o kişiye gerekli ceza verilir kanımca.. görevliler bu konuda yardımcı oluyorlar zaten..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
eh o da doğru ama en azından bu konu ile ilgili olanlar bunun sabote edilmesinin oynayanları ne kadar sinir ettiğinin bilincinde olurlar[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
Ya kendini tamamen sunea adamış bir insan ozan istiyordum...
güzel olan şeyler için şiirler yazan bir şair..iyi biri ..ama bir süreden sonra kendini güzellik ve iyilik arasında ikilemde bulacak biri olarak düşündüm..yani güzel olan her şey iyi midir? sorusuyla kendini aramaya başlamış bir karakter...
  • Yeni Oluştur...