Eno Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Evet sonunda... Sanırım dualarım gerçek oluyor. Forumlarda, bilimum ortamda yaptıgım "izmirin en güzel semtlerinden birinde oturuyorum ama kablo yada adsl yok" serzenişlerimi birileri duymuş... 1 ay içinde İzmir Balçova'da ADSL portları hazır oluyor. ADSL bekleyen arkadaşlar bağlı bulundukları telekom müdürlüklerini bir arayıp sorsunlar. Belki mutlu bir haber alırlar... Demiştim: Umutluyum, gelecek.. Geliyor. Mutluyum, gururluyum... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ihale yapıldımıkine? 2kere ertelenmişti.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 konyayada gelirmi acaba telekomun sayfa açılmıyor[hline] "yukarı bak ve "neeexxt!" de" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Son ihale tekrar iptal olmuş sen o haberi 1 ay kadar önce aldın sanırım =( Eylülde hazır olucaktı portlar ama ihale iptali yüzünden şimdilik belirsiz 2. bi ihale daha wardı ama onu bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 200.000 port ihalesine girdik ama yabancı ortağın eksik bilgi yollaması sonucu sıkıntıdayız yarın belli olacak. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 heheheh hayatta getirmem. gelecegi varsada o ihaleyi iptal ettiririm. du bakalım bize yeterlilik vermezlerse zaten ilginç şeyler yapıcam :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Duyduğuma göre sene sonunda falan büyük deişiklikler olcak sanırım. Kablo modemlerin ucuzlama sebebi bu ayrıca etrafa da reklam koymaya başladılar. Adamlar kendilerine baalamak istiyo milleti...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 2004başı herşey değişecek.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Heheheh ihale için uzatma almayı başardım :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Yok, bugün konuştum daha yetkililerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Kadiköy - Göztepeyede gelir mi ADSL ? :) Sanırım yaklaşık 1-1.5 yıldır bekliyorum. Bide 2004 başlarında ne olucak ne değişicek?[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ne mutlu sizlere arkadaslar..[hline]* Your skill in Paticik Lore has increased by 0.1%. It is now -0.1% * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Eno özel mesajına bakarmısın bi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Abi adsl demeyin istteydim adsl isteten ilk 500 kişimi ne içindeydim 2 ay sonra gelir dediler 1.5 yıl geçti iptal olmuş meğersem bende vaz geçtim adsl sevdasından[hline]Olymposdan[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Bende cable dan Adsl gecmek istiyorum bıktım cıkan sorunlardan![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Kablo TV şirketleri kampanyalar düzenlkemeye başladılar. Rekabet geliyor ve Tekel dönemi bitiyor korkusundalar. O yüzden 1 dolara modemler verip 1,5 - 2 senelik anlaşmalar yapıyorlar. Ozellikle ADSL portlari tekrar açıldığında (yeterli sayıda açılırsa) göreceğim durumu. Kablo 64k bağlantıyı ADSL 128k dan daha yüksek bir fiyata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 beceriksiz herifler 1,5 sene önce 200.000 lik adsl port ihalesinide iptal ettiler geçen ayda 60.000 porttu sanırım onuda alelacele çıkarılan AB uyum paketleri yüzünden iptal olmuş sanırım kaybeden firmalar itiraz etmişler bi eksikmi ne bulmuşlar kazanan firmanın teklif anlaşmasında saçma sapan hikayeler biz bu zihniyetle adsleyi 10 sene sonra görürüz.O zamana kadar dünyada ADSL kalırmı yoksa başka ne gibi teklonojilerle internete girerler meçhul[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 internet 2[hline] "yukarı bak ve "neeexxt!" de" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: MacLeod, 21 July 2003 22:32 tarihinde demiş ki: beceriksiz herifler 1,5 sene önce 200.000 lik adsl port ihalesinide iptal ettiler geçen ayda 60.000 porttu sanırım onuda alelacele çıkarılan AB uyum paketleri yüzünden iptal olmuş sanırım kaybeden firmalar itiraz etmişler bi eksikmi ne bulmuşlar kazanan firmanın teklif anlaşmasında saçma sapan hikayeler biz bu zihniyetle adsleyi 10 sene sonra görürüz.O zamana kadar dünyada ADSL kalırmı yoksa başka ne gibi teklonojilerle internete girerler meçhul[hline] 60000lik iptal edildi 200000liğin sadece daha yeterlilik kontrolü yapılıyor. Pazartesi son gğn yeterlilik için. Dua edinbakalım ihale bizde kalsın :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ADSL im var rahatım ataköydeyim[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Yabancı ortak gerekenleri yollasa alıcaz da malmıdır nedirler bi türlü kaldıramıyorlar kabaetlerini.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 sizin şirket olursa her problemde senin kapındayız abso unutma ;p *!altındaki 128k lik kablolu surf tahtasıyla rahatına devam eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 şindi nası olcak? eskiden port olan yerlere bu yeni portları takıp eskileri de port olmayan yere mi göndericekler? bu durumda pendiğe gelicek mi port?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Projede birçok bölgeye yeni adsl port takılacak ondan sonra bölgenize göre gidip başvuracaksınız ve kapasitesi dahilinde yer varsa adsl alacaksınız.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 absolut bölgeleri biliyorsan yazabilirmisin?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar