Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super bi foto!!!

Phrexian

Öne çıkan mesajlar

said:
Razien, 26 Eylül 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
Gereksiz agresiflik var.Ergenlikte misiniz?

Bazılarımız öyle
Bazılarımız değil

Ya sen ?

Sen neredesin ?[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nvda, 26 Eylül 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
kur-an ayrımı yazılıyor? kuran-ı kerim değil mi?

nvda olayı cozmus ama bunu super bi foto gibi bir baslıkla acılması cok sacma...
ayrıca heryerde bos insanlar vardır olacaktırda...
cok sacma seyler yazılmıs millet birbirine b.k atmaktan baska bisi yazmıyo...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşta zamanında akp ilçe teşkilatı tabelasıyla , erotic shop tabelası yan yana duruyordu :) renk ayrımı olmasa , "akp beşiktaş erotic shop" olarak okunabilirdi...

kamera yoktu siz hard diske link vermiş gibi düşünün :P[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 26 Eylül 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
E tamam yanlış yazılabilir, yolda yürürken gördüğümüz her yanlış yazının resmini buraya koysak neler olur?!
O yanlışlık bu fotoyu "süper" mi yapar?!

hoşuna gitmiş koymuş tamam süper yazmamalıydı sonuçta kişisel bi karar
ben dikkat edince yazıya en azından biraz güldüm
sen gülmemiş olabilirsin
de ne bu şiddet bu celal
biraz sakin olun arkadaşlar[signature][hline]In flames we trust.
Sosyal ağlarda paylaş

@Revangelis, yav yok sinirlendiğimiz falan, esas resmin sahibi sinirlendi en başta, beklediği tepkiyi göremeyince, biz de ona biraz ayak uydurmuş olabiliriz.
Sonuçta, gülmedim, ama gülene de ne diyebilirim ki![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

Tıklayın

Herkese iyi gunler

Dun aksam bazılarıyla tatsız bı tartısma yasadım.O yüzden bu msg ı atma gereği hissettim.

Topik in isminin biraz abartılı kaçtığını farkettim o konuda haklısınız.İlk başta linki de hdd me vermiş olmamı mazur görürsünüz umarın çünkü ilk defa resim koyuyordum foruma...

Resme gelecek olursak bana komik gelen şey yanlış yazılışından ziyade aynı yazıda Kuran-ı Kerim'in yanında ticari bir terimin olması idi.

Bazılarınız güler bazılarınız gülmez herkesin görüşüne saygım var.Fakat resmi beğenmeyen arkadaşlardan daha seviyeli tepkiler beklerdim.

Bu aralar forumun seviyesi düşmesi ile ilgili tartışmalar var.

İnsanlar sürekli bir şeyleri değiştirmeye calışırlar ama hiçbirzaman kendilerini değiştirmeyi düşünmezler.[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Sosyal ağlarda paylaş

Hobaareeyyy, haklıyızDA kIralızDA.
En başta en büyük tepkiyi "beğenmedik" deyince kendisi gösterdi. Neyin komik olduğunu anlamayanlara açıklama falan da yapmadı. Bazılarımıza laf sokmaya çalıştı, beceremeyince de "iyi akşamlar" deyip gitti. Yani bunları anlamanız için benim anlatmam gerekmez, ahan da eski sayfalar bir tık ötenizde.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Revangelis, 26 Eylül 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
said:
nvda, 26 Eylül 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
kur-an ayrımı yazılıyor? kuran-ı kerim değil mi?

benim de dikkatimi bu çekti ama millet nedense çok sert çıkışmış...
kınıyorum
kın.

Girin ve Bakın...
Hee ayrı yazılır veya yazılmaz (ki ayrı yazılıyor.), konu onunla alakalı değil di.
Zaten topiği açan arkadaş da birşeyler demiş "başlık fazla abartılı" gibi...

[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 27 Eylül 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 27 Eylül 2005 11:00 tarihinde demiş ki:
DA kIralızDA. Bazılarımıza laf sokmaya çalıştı, beceremeyince de "iyi akşamlar" deyip gitti.

Sadece cıkmam gerekıyordu hepsı bu.[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Sosyal ağlarda paylaş

Adam baktı baş edemiyor bu kadar kişiyle gitti tabi. Halbuki ilk sayfalarda nasıl aslanlar gibi kapışıyordu tek başına. Ama düşman kuvvetlerinde yedek kuvvet bol. Geri çekildi tabi. Her patinin başına gelir.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...