nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yapmayın böyle gitmeyin ya. Önce en sevdiğim tatil beldesi değişti, anlamsızlaştı. Sonra Kadıköy Anadolu, daha sonra yazlık ve şimdi de Paticik. Çok mutsuzuuuuuuum :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mutlulugunu paticige baglarsan daha cok aglarsin... Cok disari sen benim icin bir simit ayran ye ic, benim gonlumu yaparsin. 1 bucuk yil oluyor taze citir gevrek simit yemedigim..[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mutluluğu paticiğe bağlamıyorum. Dünya değişiyor. Ben de değişiyorum ve bundan hiç hoşlanmıyorum. Bazen keşke her şey çocukluğumdaki gibi kalsa diyorum. Annem beni bebek arabasıyla gezdirse, güzel bir sabaha aklımda dertler olmadan uyansam...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 onurrrrrrr iyi bak kendine[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben 21 imi dolduracagim, anladim ki her gecen gun hayat daha zor. Yasayacaksin iste degisime ayak uydurup. Bu arada saatin 10 a geldigini unutmusum Turkiye'de unut sen simit ayrani[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güle güle :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gelene hos gel gidene yol ver[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Rencide oldum , oldum , oldum . Son nokta gelme üzere .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Kalanların da sana bir çift lafı olacak sayın OnurTotem : A.K[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Xaenin, 26 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki: Kalanların da sana bir çift lafı olacak sayın OnurTotem : A.K HAHAHAHAHAH. Harbi kalanların sana tek lafı budur adam özetlemiş:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 leetranos elvedası olmuş bu=) kendine iyi bak, hayatta başarılar.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bye earth shock totemim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bye totem[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: CrayTotem, 26 Eylül 2005 21:01 tarihinde demiş ki: Burayi birakmak bizim icin o kadar kolay degil cunkü biz burda arkadasin tekinin dedigi gibi ''X'' e basip turuncu bi sayfayi kapamiyoruz...(ismi hatirlayamadim) Ben dedim de, gidip cümlenin burasını alman komik olmuş. 6k küsür mesajımın olduğu bir yerde "X'e bas git anam" demek komik olur.. Sen anlamamışsın yazıyı, ya da burasını alıp koymak işine gelmiş.. neyse, kendine iyi bak. gider ayak tartışmayalım :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bidaha okurum simdi dedigin gibi isime gelmis onu hatirlamisim sadece sanirim..Kusura bakma.. Zaten böle sacma bisey icin tartismayiz... Ben anlatmak istedigimi anlatmak icin kullandim o cümleyi ve istedigimide anlattim... Eger rahatsiz ettiyse hakettigin özürü seve seve veririm.. Özür dilerim. Tesekkürler.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 neden gidiyorsun. ne yani sana küfretsem ağlayacakmısın. öyle kişileri bende sevmem . onları muhatap alma yeter seninki pire ye kızıp yorgan yakmak gibi olmuş. bir daha dene isterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Görüşmek uzere..[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Antimodes52, 26 Eylül 2005 22:01 tarihinde demiş ki: HAHAHAHAHAH. Harbi kalanların sana tek lafı budur adam özetlemiş:) Hangi kalanlar?O kalanlar adina konusan davulda gitti.. Al iste yanimda fastreload ve xaenin ide götürüyorum.. Sonraki hedeflerim sen dela ve elaidi... Nukem bomba hazirliyo el altindan bizde ona destek vericez artik... Yaprak dökümü devam edicek ama 1 noktada durucak elbet... Sonrasinda ise ya hep ya hic bundan sonra ya hep beraber döneriz yada beraber barbie oynariz.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 dela ve elaidi zaten gittiler ama?[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 @craytotem: Rahatsız etti de önemli değil, iyi niyetliymişsin en azından :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 26 Eylül 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Pazartesi görürüm o zaman seni artık;)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 YA OHA BE OHOOOOOOOOOOOO NEREYE YAW !?!??!?!?!??!?!??[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: sir, 26 Eylül 2005 23:03 tarihinde demiş ki: dela ve elaidi zaten gittiler ama? Lanet olsun demek benden önce gittiler... Sevmiyorum zaten o adamlari ben hep... Cumartesi gelmiycem dedim diye msnden bana tehtidler savuran insanimsi cisimler örgütü...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 @Antimodes : Acik konus ne görücen pazartesi jnms? @Quivalen-soth : Gidiyoruz gündüz gece , yatiyoruz gündüz gece..Acimiyoruz..Toptan bi sekilde yok olmiyalim dedik tek tek topic acarak kaciyoruz.. Hatta topic acmadan sadece yok oluyor bazilarimiz bizde topic acip oyalayip onlari unutturuyoruz.. 20-30 kisi örgütlenip www.beygirgucu.com u alicaz ve orda örgütlenmeye devam edicez?...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 edicez abi böle olmaz... yannız örgütlendiğimizi kedi görürse banlar bizi[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar