CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Burasi bri internet sitesinden cok öte biyerdi bazilarimiz icin... Bura eskiden dostluk vardi..Cekisme yoktu kardeslik vardi eglence vardi , samata vardi... Simdi ne olup bittigi gözüküyor zaten yorum yapmak düsmez bana... Biz burda bi sayfayi sanal olaylari asip iyi arkadasliklar ve dostluklar kurduk..Kac kez büyük bulusmalar yapildi..Güzel tartisma ortamlari , eglenceli aktiviteler yapildi... Ben burda 7-8 tane insanla tanistim ve devamli gorusuyorum... Eskiden paticik denildigi zaman akla büyük bir arkadas grubu gelirdi..Simdi ise ''agzi olan konusuyo forumlari''.. Burayi birakmak bizim icin o kadar kolay degil cunkü biz burda arkadasin tekinin dedigi gibi ''X'' e basip turuncu bi sayfayi kapamiyoruz...(ismi hatirlayamadim) Biz burda cok büyük bir arkadasligi malesef yikilma yolunda olan bir arkadasligi birakiyoruz.. Ben burda 10 larca mükemmel insan tanidim ve onlarla ayni masada bulunmaktan cok büyük onur duydum her zaman..Iste simdi onlari birakiyorum..Dusundugunuz kadar kolay degil bu..Lütfen bu yüzden saygi göstermeye calisin... Arkadaslar söylediklerimden kimse kendine pay cikarmasin ayrica herkez kendine pay cikarsin lütfen umarim anlarsiniz demek istedigimi... Neyse eski günler arkada kaldi artik konusmanin manasi yok... Alexi_Septimus , Xaenin , Elaidi , Penth , Dela , Karakedi , Dyna , arcane , Babacum , Fedaykin , Bone , Estel , Prawler , Antimodes , Dogmeat , Chemical , Azmodai , RazorJimmy , Chro , griz , Voys... Bu isim yazma isi gercekten zormus...Yarida kesicem malesef ama kisaca herkeze cok tesekkür ederim zamaninda yasanan onca güzel sey icin... Hoscakalin... [signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 26 Eylül 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Tabii bagzilarimiz burada bu kadar yazi yazsa da hala imla hatalarini yappmaya devam ediyor. Neyse sen takma beni ben hep kil olmausumdur imla hatalarina. Iyi eglenceler[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 uzatmaları oynuyorum bende,soylenecek herşey bi kaç gundur açılan elveda topiklerinde soylendi zaten.yolun açık olsun[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 haydiyn başbaş[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 baş baş [Bu mesaj jacabo tarafından 26 Eylül 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Dorsia, 26 Eylül 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Tabii bagzilarimiz burada bu kadar yazi yazsa da hala imla hatalarini yappmaya devam ediyor. Neyse sen takma beni ben hep kil olmausumdur imla hatalarina. Iyi eglenceler Hata bendeymis =) Neyse tesekkur [signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 26 Eylül 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben çok eski sayılmam ama bence burası o kadar da bozuk değil daha ne forumlar var 'bak kız annesinin kuran okumasını engelledi çarpıldı' şeklinde konuların açıldığı... eski paticik nasıldı neler yapardınız herkes birbirini ne kadar tanıdırdı bilemem ama neden o zaman eskiden olanlar toplaşıp bi forum kurmuyor?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 eee neydik nee olduk,normaldir,nerde cokluk orda kötülük. bende eski tadı bulamıorum bu doğru ne bilşim,nerdeee. giderken çay koy gelen kaşık getirsin.(ne alaka? ) güle güle[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: twistedemo, 26 Eylül 2005 21:07 tarihinde demiş ki: ben çok eski sayılmam ama bence burası o kadar da bozuk değil daha ne forumlar var 'bak kız annesinin kuran okumasını engelledi çarpıldı' şeklinde konuların açıldığı... eski paticik nasıldı neler yapardınız herkes birbirini ne kadar tanıdırdı bilemem ama neden o zaman eskiden olanlar toplaşıp bi forum kurmuyor? Boyle bir dusunce var zaten...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 zaten ''eskiler'' olarak tabir edilenlerin bir grubu olarak sureklı goruşuyoruz. forum bizim buluşma yerımız degıldı, msn den irc den yada sokakta sürekli görüşüyoruz birbirimizle. ayrı bir foruma gerek yok. ayrıca onurum bende gelıyorum az kaldı.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 eh varsa yapsınlar ... bu offspring forumunda denenmişti sonu çok komik oldu gerçi umarım size olmaz : p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güle güle.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Güle güle.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Güle güle. bende gidicem topik açmama gerek yok sanısam.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 cray ayrılığı çok uzatma.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güle güle sanada[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben gideli 2-3 hatfa oluyo zaten..Acmadim topic acmiycaktim ama msnden gelen veda linklerinde bagzi seyleri görünce yazmak istedim bi kac seyi.. Gitmeden dökiyim dedim icimi.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 yine başladın bagzi bagzi... =)[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ya ben derdimi anlatiyorum sonucta yamuk yumuk ama olsun =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu arada craycim paticik bizim için bir forum sitesi olmaktan çok öteydi buna katıldığıma +lar yetmez yani bi gün gelir ayrılırsam mutlaka üzerinden geçeceğim bir konuydu fakat sen geçtin mutlu oldum kendine yii bak[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ulan bi gidende şu nicklerin forgiver yazsın be, feci kıskanıyom; gerçi kimseyi tanıdığımız ettiğimiz yok :) neyse bye[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Öperim seni:) dayanamazsın ki geri gelicen:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Biz gizli hayranlariz...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 craycim iyi bak kendine[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya acaba birisi böyle dönse, geri kalanlar da gaza gelip dönüyorum ulan der mi?uf ya..güle güle sana da..[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar