Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Mum_Chamber, 22 Eylül 2005 15:03 tarihinde demiş ki: bitti ne abso? ninjalık = 5 level diye bir kural mı var? Bitti yani daha fazla tartışacağım detay yok. Yani yanlışlılkla rollasa veya rollayıp devam etse ve derdini açıklasa tartışılır belki ama bilinçli rollayıp sonra log out oldumu olay ninjadır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Lvl düşürme olayı tam mahkemelik adam para veriyo ne bu parasız uo server ı gibi !! Ayrıca; 1 Oyuncu onun warrior class olduğunu bilmek zorunda değil üstünde yazsa hadi neyse 2 Madem bütün tank itemleri warrior lar lootluycak neden paladinde protection talent tree si var ? 3 Bu olay emsal gösterilerek herkes birbirini bi şekilde şikayet edebilir. Tam bi kargaşa hüküm sürer ondan sonra. Eğlenmek için oyunmu oynuyoz birisi bişe diycek diye kendimizi germece mi ? Eğer gerçekten lvl düşürme olayı olduysa wowun .ok u çıkmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 erchivist ben paladan warriordan anlama aslında anlasam yani o valor chestin harbiden paladin için gerekli olup oılmadığını yani gerekli olabileceğini bilmiyorum neyse zaten gerekli olsa da bu saatten sonra konuşulmaz hatamızı kabul ettik biz yani zaten guner haklı olsa bile direkt offline olmak ile haklılığını kaybetti. neyse şimdi burda paladin warrior item tartışması başlatmıyım ama gerçekten senin dediğin gibi bi durum olursa yani aman roıll atmayım belki şunu dha çok ihtiyacı var demeyip roll atarsan ve ninjalık hükmü yersen çok kötü bişi yani bunun var olduğunu bilmek bile dungeona girmemene sebep olacak kadar büyük bişi :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Gireken sölersinm birde ss çekersin sonra iteme rolladığında ninja ... çıkarsa blizz forumunda dağıtırısın ve sana ninja diyenlere ceza verdirtirsin[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 İsveçlilere laf söyletmem :) Mount parası lazım olduğunda 30 tane Türk'den 1 tanesi bile 30 gold vermemişti. Sonra bi isveçli adam durumu öğrenince kendiliğinden verdi bana istemediğim halde.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kendi ç... kes ye kasap minnet etme :P [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 22 Eylül 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 darktr annamdım ne dedin? :P[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 fw'de herhangi bi instance'a türklerle girecegime hiç girmem daha iyi..(no offense)[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeroverian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yazıyı Muzcuya gösteren benim, ama fikrimi soracak olursaniz, Ne FW'nin kötü bir realm olduğunu söyleyebilirm ne de Ninjalık yapan kişinin bir Valor setine göz koymasını anlayabilirim. Oyun mu oyun?Ama ciddiyet özellikle bu konularda kendinden başka kişileri de düşünmekten geçer.Grupta Valor'u olmayan bir Warrior ona altın değerinde gibi bakarken gidip de bir Paladin'e kaptırırısa, olacaklar kesindir yani.Bende söz konusu bir paladin'in valor'a roll attığını görsem bende bunu taşırdım.Olay insanlara saygılı olmaktan geçiyor. Karaliste konusunda öyle bir liste yok zaten biliyorsunuz.Bu sadece bir korkutma olsa da bazıları tarafından ciddiyetle karşılanabiliyor. Her ne olursa olsun, bu tip olayları göreceksin Muzcu.Realm'le alakası yok bu işin, olay yabancı türk kavgasına dönüştürmeye çalışmak da bence açıkçası paranoya haline gelen bazı düşüncelerimizden kaynaklanmakta.Frostwhisper'de gerçekten çok pırlanta gibi insanlar var ama gerçekten saçmalayanlarda vardır.Ama bunu Realm'e mal etmek bence anlamsız. Eéroverian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Verilen ceza konusunda birşey diyemem ama yapılan hareket alenen ninja'lıktır. Bununda "etmeyin eylemeyin zümeyin beni, anlayın" denecek bir tarafı olamaz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeroverian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Olayda beni bağlayan nokta şu ki, FW'de Türk Guild'i diyebileceğimiz iki guild'den birisinde olan olaylar dolayısı ile GM'i olduğum guild'e karşı da bir cephe oluşabilir. Ha bu iş bizde olsaydı olaylarına girmek istemem ama, bu ninjalık olaylarında özellikle Guild'in Forumlarda kendini savunmaya çalışması daha çok olayın içine batmalarını sağladı açıkçası. Gereği yapılıcaktır diyip konu kapatmak yerine, savunup laf yetiştirmenin mantığı yoktur bence. not:ceza veremiyorum da ne demek onu çok merak ettim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 mmo da beraber guildde olacaginiz adam ariyorsaniz ingiltere,fransa ve almanya(bazen de hollandalilar,gerci hepsi ayni degil) gibi devletlerden olan insanlari secin.danimarkalilar :DDDD yapmaktan,isvecliler de cete gibi milleti ezmekten cok hoslanirlar. ama en saglami almanlar,saygi duyuyorum kendilerine :p[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eeroverian hiç beklemezdim, kırdın üzdün beni. ne demek ya saçma maçma, arkadaşını koruyorlar felan. 1. ben arkadaşımı korumadım, gm istediler ben de konuştum, zaten sölediklerime bakarsanız da uzlaşmacı tavır sergilediğimi görürsünüz. 2. hataları kabul ettim özür diledim, mağdur olan, itemi ninjalanan arkadaşa da her türl geri ödemeyi telafiyi yapıcaz, hatta oyunda kendisiyle konuşcaktık mc ye girdi ama öle bi düşmanca hava yok aramızda aksine barışçıl ama beni gerçekten çok üzdün, orda görmedin sanki bana ne biçim konuştuklarını, ya kime göstersen derki tamam yaptığın yanlış ama bunlar da aşırı abanmış. ÖNYARGI ile okumuşun forumu. eeroverian, verelim sen yönet bizim guildi de, zaten benimle özel değil de direkt buradan mesaj yollaman ile ne kadar hoş olmayan bişi yaptığının farkında olmanı isterim. ben zaten kendim fwdeki türklerin ninja damgası yemesini istemem zaten öle damga vuramazlar yani orda yazılanlara takılma orda yazanların çoğunu gördün aşırı agresifler. ve kafalarına göre düşünmeden bodoslamadan, önyargı ile yazılmış yazılar. kaldı ki biz de herhalde bir "ÇETE" değiliz. guner ninjalık yapsın ben koruyayım sonra "sen gene yap bişi olmaz" dicek veya gunere hiç bişi demicek bi insan değilim. ben gerekli uyarımı yaptım. birde bana diosun gerekeni yapacaz deyip geçseydin LOL zaten o yönde konuştum ki, yani guneri savunduğumu hayır kardeşim guner ninja değildir işte şöle şöle şöle dediğimi mi sanıyorsun. Ki istesem orda derdim çaarın gmden teyit alalım veya, orda küfür eten bir iki adam vardı onları şikayet edip gayet de saldırgan davranabilirdim ama bu bana uymaz zaten öyle bir yapım yok ki gördün uzlaşmacıydım. yanlış algılamışın bizi eeroveian sanırım ben de seni. edit: ya şunu bilin ya uff, ben diyorum "guner hatalıdır, tamam, gelin anlaşalım ve her türlü telafisine açığız" olayım bu ve benim orda herkese laf yetiştirmem yargıları ortadan kaldırmaktı asıl işte benim yapmak istediğim herkesin takıldığı noktaya açıklık getirip karaliste olayını ortadan kaldırmak. zaten mağdur olan waterfall ile de konuşuyoruz onunla aramız iyi. yani bunun daha konuşulcak bi tarafı yok, ninjalık yok demedik ki alla alla, herkes böyle yaptıysa ninjadır dio lütfen nese daha fazla konuşmiyim zaten eeroveriana çok üzüldüm yani o yüzden alfı dolandırdım hep, offff eeroverian abi şu guild hırsından arın abi ya, artık arın ya şu hırsından. [signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage [Bu mesaj muzcu tarafından 24 Eylül 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj muzcu tarafından 24 Eylül 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 walla cok kolpa geldi 5 level dusurme meselesi ninja tamamen ingame bi olaydır isteyen istedigine rollar kimsede karısamaz ne demek 5 level dusurdu ya[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bonepart sinirlendi :) allah bu blizzi nabsın neyse ab geldi biraz rahat ettim aram iyi bu aralar blizzle :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yunanlılar iyi oluo azlar ama özler. ekseriyetle instance ta gurubumdaki bi adam salak bi hareket yapıyorsa. ve onun ilk instance deneyimide deilse çok güzel baarırım laf sokarım. kimsenin benim zamanımı çalmaya hakkı yok. kölem deildir ama efendim hiç deildir...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: muzcu, 24 Eylül 2005 01:26 tarihinde demiş ki: bonepart sinirlendi :) allah bu blizzi nabsın neyse ab geldi biraz rahat ettim aram iyi bu aralar blizzle :) abi direk kolpa kusura bakma ama yok öyle ninjalayanın lvl ını 5 lvl düşürme onu bırak level düşürme diye bir ceza wow tarihinde yok ya halüsinasyondasınız ya da milleti yiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya bu 5 lvl olayının bu kadar rahatsızlık vericek bişi olduğunu bilseydim sölemezdim, yalan söyleyip ne yapıcam :) yani kolpa attım diyelim ne çıkarım var ki, aklımın ucundan geçmedi ortaya kolpa sıkayım da post kasmış olurum :P keşke ss alaydık :) bana çok normal gelmişti olduğu zaman yani ne bileyim wowun böle bir ceza vermesi normal gelmişti bana, belki de uoda alıştım böle şeylere :) ama kesinlikle öle kolpa yalan söylemem lütfen.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeroverian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Muzcu, olay sadece guild'le alakalı, direkt olarak senle değil.Genel olarak Sizin yaptığınız şeyler dolaylı olarak bize de gelebiliyor bazen.Yani bu dolaylı şeylerden gördüğüm çok şey oldu, ve olay çıktığında dayanamıyorum işte. Dediğim gibi derdim olayın senle alakası yok.O Konuyu gösterirken benim aklımdan sadece yardım etmek geldi.O yazı belki günlerce cevapsız kalacaktı.Yanlış anlaşılmak istemiyorum.İyi niyetim ve beni bir noktaya kadar bağlayan şeylerde yanlış yapıldığını düşündüm olay bundan ibaret. İleri gittiysem özür dilerim Muzcu.Amacım sadece bir endişemi dile getirmekti.Seni kırmak veya üzmek değil. not:Bir guild kurdum, arkamda bulunan insanların desteği ile iyi birşeyler yapmak için uğraşıyorum.Hırs da diyebilirsin, başka birşeyde buna.Kendim için değil bunlar, beni biraz tanıyan herkes niyetimin adam gibi bir guild yürütmek olduğunu biliyor.Bununla çalışıp daha Karaterimi geliştirememek beni bozmuyor ya da rank kasmak...Olay sadece benim için guild.Başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 eeroverian öncelikle teşekkür ederim, ılımlı tavrın nedeniyle. hepsi etkileşimli yani sizde olan olayların da bizi etkilediği oluyor, sonuçta iki "bağımsız" guild değiliz ki arkadaşlarımız var birbirimizde. ama mesela ben guild masterken o havayı hissettim yani masterlık kendini içine çeken birşey :) yani o bağlamda söledim masterlığı pek kafana takma, muhim olan oyunda eğlencedir. evet o başlığı göstermeseydin belki de hiç haberim olmayacaktı teşekkür ederim. lütfen bir daha polemiklere girmeyelim :) bi düşüncen varsa ilk önce benimle paylaş, ki ben öyle yaparım.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Diyeceğim şudur ki ben o raiddeydim ve açıkcası yerin dibine geçtim. Kusura bakmayın ama ninjalıktan başka hiç bi şey deildi. Yapılan büyük bir ayıptı pişmanlık felam da saçma... Ağır konuşucam şimdiden özür..... Utanıyorum ya. Pişmanlıkla bi alakası yok bu olayın. Bende bir milyon kez raidlere giriyorum ama böle yapmak gelmior içimden. Nerden esti diye sordum. Cevap bile vermedi. Yapılan yanlışlık felam deildi. Kaç kez ihtiyacım olan bi item düştüğü halde N demeyim pass ettiğim oldu. Sonuçta berbar oynuyoruz. Ne farkeder ben 2 milyon kez scholoya girdiysem. hemde hiç bi ihtiyaç itemı düşmüyosa bile.. Bence müstahak bi olay. Blizz forumlarına da kara listeyede iyi gözle bakıorum. Sağolun bi oyun zevkimiz vardı içine ettiniz. Kırıldım. Üzüldüm. Yani madem kendini düşünmüyorsun raiddeki arkadaşlarını ve guildinide mi düşünmüyorsun. Pes... Hatta ötesine geçip benden savunma yapmamı bile istiyorsunuz. Ertesi gün girdiğimde guild chatte waterfall hakkında şerefsiz olarak nitelendirilen bir konuşmada geçior. Peki bu yaptığınız ninjalık normal mi ki size o kişi hakkında böyle bir eleştiri yetkisi veriyor. Sonra gelip blizz forumları ve server ı kötüleyici konuşmalar yapıorsunuz.. Daha başka ne diyebilirim? +1 Odinn +1 Eeroverian Rre [Bu mesaj observer tarafından 24 Eylül 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj observer tarafından 24 Eylül 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj observer tarafından 24 Eylül 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guner Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bu olayda baş roll oynayan kişi benim valor chesti alan kişi... Neden bunu yaptın diyosunuz yaklasık 40 kere falan ubrs yaptım istediğim şeyler düşmedi en sonunda bi gün karton arkadasım gel ubrs yapıcaz dedi, bende dungeonlardan umudu kesmişim honor kasıyom ama yinede karton için gittim ubrs ye 2 kere ubrs yaptık 2 sindede valor chest düştü. Bende en sonunda valor chesti rolledim oyundan cıktım. bunu niye yaptın diyceksiniz çünki ben retri palayım bana critic +str + stam lazım int lazım olmuyo bana ne yapsaydım istemediğim bi parçayımı gezdirseydim üstümde ? Bu olayın muzcuyla veya guildle hiç lakası yok sadece benle alaksı var... Bide son bi şey söyliycem giydiğin itemi rollemek ninjalıkmı ? Neyse bu olaylar benim için bitti wow u bıraktım... Sebebi wowdan sıkılmam bu olayla hiç lakası yok. Herkeze iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ben de 50 küsür defa UBRS run yaptım mage charımla, 5 defa dreadmist robe düştü, warlock var diye need çekmedim. Devout çıktı need çekmedim. Halen level 39 robe ile dolaşıyorum. Siz de gelmiş burada ninjalayan kişiyi savunuyorsunuz. Bence de utanın. Niffer'a da laf söyletmem, adam bizden kopmamak için bizimle birlikte char transferi yapıcak başka servera :) Guilde alsak mı diye bile düşünüyoruz lol.[signature][hline]Burning Legion: Lith - Level 8 Undead Priest [GrimSoul Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Wayne, 22 Eylül 2005 14:17 tarihinde demiş ki: valla ben tüylü diye biri var biizm server da cok kıl oluorum bana mob keserken arkadan dalıodu lvl 40 lar da iken falan sora gittim buldum bi pala 60 bunu rootladım palada bi stun seri vuruslar bu yerde tükürdüm gittim :D dayyttt..bidakka bidakka, pardon beyler konuyu bölüyorum.. abi ben seni tanıyamadım açıkaçsı ama ister inanın ister inanmayın ben her ally gördüğümde eğer moblaysa beklerim, yemeğini suyunu yedirir içirtirim sonra ./charge yapar PvP'ye başlarım..eğerki kuyruk acım yoksa; varsa ne acıcım az önce dalmış 10kişilik grup bana ben sanamı acıcam, heheh :) sen bi ver adını ben IF'a gelim, görüşelim heheh :) çok seviyom oyunda kesiştiklerimi butür ortamlarda yakalamayı :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: obaaa, 24 Eylül 2005 22:29 tarihinde demiş ki: said: Wayne, 22 Eylül 2005 14:17 tarihinde demiş ki: valla ben tüylü diye biri var biizm server da cok kıl oluorum bana mob keserken arkadan dalıodu lvl 40 lar da iken falan sora gittim buldum bi pala 60 bunu rootladım palada bi stun seri vuruslar bu yerde tükürdüm gittim :D dayyttt..bidakka bidakka, pardon beyler konuyu bölüyorum.. abi ben seni tanıyamadım açıkaçsı ama ister inanın ister inanmayın ben her ally gördüğümde eğer moblaysa beklerim, yemeğini suyunu yedirir içirtirim sonra ./charge yapar PvP'ye başlarım..eğerki kuyruk acım yoksa; varsa ne acıcım az önce dalmış 10kişilik grup bana ben sanamı acıcam, heheh :) sen bi ver adını ben IF'a gelim, görüşelim heheh :) çok seviyom oyunda kesiştiklerimi butür ortamlarda yakalamayı :) benide yakala o zaman nick lianna :D az kesmemişimdir ve sen az kesmemişsindir beni:D bole hainpanda tuylu inek okuz felan gibi turkce adlı tauren gorunce dayanamıyom cok sevimli oluyosunuz be tuylucan:D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar