rayray Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 25 eylül 2005 walla yaz okulundan beri her sabah ölen olmadan kalm1yorum ama bugün isler öle gelismedi nedenn derseniz annaneye yeni bi koltuk almisler ki benim bundan bu sabah haberim oldu öneml degil severim annaneyi zira benim annane ofsayt kuralini bilir enterasan bir hanimdir neyse gittik ben düsünüyorum ki yerini begenmedi ondan ama eve var1nca anladim ki ufak çapli bi restosanyon isi varmis evin onu aradan çikaracakmisiz iki odayi komple bosaltip tekrar doldurduk eee haliyle biraz yorulduk ama herseyi hallettikten sonra annane pide ismarlad1 hey yavrum be ne tatl1 geldi ki ben severim böle yemek mevzular1n1 sonra bi ara ef arad1 zek bunu evden atm1s aga takilalim dedi olur dedim besiktas maçina gittik ama muhabbetten maçi izleyemedik bizde basaka bi yere gittik(saklibahçe)neyse oturduk muhabbet falan sonra hesabi ödedik insafsiz erifler küçük çaya 1,5 ytl ald1lar gözlerini para bürümüs (ef okuyosan yanlis anlama paras1nda degilim sadece bi kücük çay için 1,5 ytl fazla yani sana afiyet olsun koçum) zek de gelecekti ama biseyler yemis bi ag1rl1k çökmüs üstüne gelmedi olabilir ef üsüdü bizde kaltik eve dönerken dolmusa bindik bindigimiz an ankara 2. golü atti o sira benim 275ytl lik iddanin yattigini ögrendim kuzu kuzu eve geldim ef ne zamandir bu siteyi sölüyordu bende üye oldum simdide oturmus özel hayatimi nette bedava ya yayinliyorum bakalim paparazilere bayilan zihniyet bana ne tepki verecek harbiden merak ediyorum[signature][hline]Life is a big joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hani arkadasım guzel arkadasım bak.. of[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 olmadı rayray olmadı 10 üzerinden 4 veriyoruz..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben de ekşi sözlüğü icat edicem..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Burada böyle bişi var. Başlığıda ::Günlük:: .. o_O[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayray Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 of of simidi sayin kamo oyu ben buraya yazmak istiyorum isteyen gitsin herkesin yazdi yere yazsin ben herkesin yazdigi yere yazmak ISTEMIYORUM[signature][hline]Life is a big joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sevgili yeni patim hepimiz her istediğimiz yere abdestimizi yaparsak ortalık ne hale gelir bir düşünün sevgili patim.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: rayray, 26 Eylül 2005 03:31 tarihinde demiş ki: of of simidi sayin kamo oyu ben buraya yazmak istiyorum isteyen gitsin herkesin yazdi yere yazsin ben herkesin yazdigi yere yazmak ISTEMIYORUM allahım sabır..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ayrıca bu ne hiddet bu celal. biraz efendi olalım, henüz kanqağğğ moduna geçmedik değilmi?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayray Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 o zaman söle düsünelim bu rayrayin günlügü milletin deil tamam bu düsünülmüs vakti zamaninda patiler gitsin baslarinden geçeni günlüge yazsin istenilmis hos ve güzel bi uygulama ama günlük kavrami zaten özel deilmidr neden orta olsun millet benim günlügüme benim günlügüm sadece benim basimdan geçenleri yansitmasi lazim deil mi[signature][hline]Life is a big joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tamam bende bir günlük açayım şöyle postlar atayım : "Sevgili günlük. Bugün 26 eylül saat 12:00 Az önce hede oldu" "Sevgili günlük. Bugün 26 eylül saat 12:30 Az önce hödö oldu" "Sevgili günlük. Bugün 26 eylül saat 13:00 Az önce gede oldu" 1 günde 500 tane post atayım "az önce şu oldu" diye .. Post kasacak başka yöntem bul. [signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım [Bu mesaj Lonely tarafından 26 Eylül 2005 03:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu kadar ısrar etmiş acaba bir alamet-i farikası mı var yazdıklarının diye okuma teşrifinde bulundum. ancak ne göreyim bir çok imla hatasının yanı sıra 'boş' bir günlük. ehh bir farklılık yaratırsın, çoook ilginç bir hayatın olur gelirsin 'Arkadaşlar ben Rayray bu da hayatım.' dersin biz de okuruz ailecek. ama nispeten niteliksiz bir yazının arkasında durma bu kadar bence.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mantar Hıncal Uluç'la aranda kan bağı olmasından şüpeleniyorum.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 26 Eylül 2005 04:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Razien tarafından 26 Eylül 2005 04:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bos oldugunu,yanlis yere acildigini dusunuyorsaniz mesaj atmayin gecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: rayray, 26 Eylül 2005 03:55 tarihinde demiş ki: o zaman söle düsünelim bu rayrayin günlügü milletin deil tamam bu düsünülmüs vakti zamaninda patiler gitsin baslarinden geçeni günlüge yazsin istenilmis hos ve güzel bi uygulama ama günlük kavrami zaten özel deilmidr neden orta olsun millet benim günlügüme benim günlügüm sadece benim basimdan geçenleri yansitmasi lazim deil mi Madem günlük özel ve sana ait o zaman evinde notepad aç orada tut, foruma taşıma o zaman.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Rewendor, 26 Eylül 2005 11:14 tarihinde demiş ki: said: rayray, 26 Eylül 2005 03:55 tarihinde demiş ki: o zaman söle düsünelim bu rayrayin günlügü milletin deil tamam bu düsünülmüs vakti zamaninda patiler gitsin baslarinden geçeni günlüge yazsin istenilmis hos ve güzel bi uygulama ama günlük kavrami zaten özel deilmidr neden orta olsun millet benim günlügüme benim günlügüm sadece benim basimdan geçenleri yansitmasi lazim deil mi Madem günlük özel ve sana ait o zaman evinde notepad aç orada tut, foruma taşıma o zaman. +1(Günlük Defterlerini niye yapıyorlar zannediyorsun?)[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayray Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 güya bugün okula gidip kaydi yenileyecektim olmadi kuzen bize geldi bizden de üniye gidecektik biz evden çiktik duraga gidiyorduk bunun telefon çaldi neymis patron bunu çagiriyormus bu beni 2 dakkada satti gerçi isdir hani gitmesi lazim ama neyse kendimi durakda öle bos bos 48i beklerken buldum ya simdi okula mi gidilir zaten ilk gün kimse yoktur falan derken 48 geldi eee simdi eldeki sigara daha yarisina bile gelmemis napalim binsem sigaraya yazik ki daha günün ilk sigarasi olmasi gibi özelligi var binmezsen birdaha 48 enaz 20'' sonra gelecek ben bunlari düsünürken otobüs basti gitti eve de dönmek istemiyorum napalim bende ebruyu aradim gerci o beni 3 gün önceden uyarmisdi temizlik yapicam temizlik bitmeden gelemezsin diye ama youn israrlarima dayanamayip daha dogrusu evdeki temizlige yardim etçegime ve onu engelemiyecegime söz verdikten sonra kükürtlüye indim eve gelince gördüm ki ebru ve kankasi gaye (ayni zamanda ev arkadasi) temizligi bitirmisler yani en azindan bana öle geldi fakat sonra analdim ki bana kafi gelen temizlik onlar için baslangiç sayiliyormus bir anda kendimi elde vilada salonun ortasinda buldum eee dedim burasi silinmis yok dediler bide bilmemne parfüm esanslisiyla silmek lazim dediler eh dedim yapacak bisey yok bari biricik askimizi kirmayalim bana ölüm gibi gelen temizlik bitince salondaki kanapeye yigildim kaldim sonar bi nescafe kokusuyla uyandim ki aman aman olmaz öle birsey sonra ebruyla balkona çiktik biseylerden bahsetti ama walla dinlemedim ben o sira asagadaki agaçda kalan kediye bakiyordum bacagima atilan aci bir cimcikle kendime geldim ebruda onu dinlemedigimi anlamisti biraz kizdi tabi bende gönlünü alana kadar maymun oldum ki bu maymuluklara cocuk taklidi yaparak konusmakda dahil aslinda nefret ederim ama kizin hosuna gidiyor muhabet muhabbet derken aksam oldu cemal de bize katildi ve hep beraber aile babasini izledik ya simdi far ettim acaba ebru bana biseyler mi anlatmaya çalisdi ki filmden sonra nasil etkilendin mi diye sordu eywah eywah yoksa bu kizin aklinda pembe panjurlu bazi hayellermi var yoktur yaw öle bisey film mi güzeldi yoksa ebru ya sarilmak bilemiyorum ama iyi vakit geçirdim tam gaye ile cemal araka oda ya geçmislerdi bizde bas basa kalmistik ki arka odada kopan bi kavga tüm huzurumuzu bozdu cemal hisimla evden çikti gayenin kendi kabul etmesede sulu gözlü olmasindan ve aglarken hiç çekilememesinden dolayi bende cemalin arkasindan çiktim kaptim çocugu bize getirdim simdi bizdeyiz cemali markette yoladim bira falan alcak takilacaz bakalim su kavga neden çikmis[signature][hline]Life is a big joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bize ne ki senin hayatından Bu forumda düşünceler önemli yani sen önemsizsin[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sana pekiyi yıldızsız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ya yeter harbi sıkıldım senin bu salak salak muhabbetlerinden ya teraziyi tıklaya tıklaya ayarını bozdum hala bi tepki yok...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 lonely dalandı:)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: rayray, 26 Eylül 2005 03:31 tarihinde demiş ki: of of simidi sayin kamo oyu ben buraya yazmak istiyorum isteyen gitsin herkesin yazdi yere yazsin ben herkesin yazdigi yere yazmak ISTEMIYORUM Bu lafı ettiği andan beri dalanmış bi haldeyim zaten o_O bu sırada dalanmak ne demek ? :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayray Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kavganin sebebini ögrendim bu cemal olacak sahsiyet küllügü yere dökmüs gaye de temizle onu demis cemalde sen sonra temizlersin diyince ortalik karisimis büyün olay buymus of bunlarin ikiside manyak nasil anlasiyorlar merak ediyorum neyse kendi sahsiyetimize dönelim bugün okula kay1t için gittim ama yapamadim kismet olmadi diyelim yarin bi daha zorlucam bakalim hocayi yakalarsam afetmem kaydimi olurum aslinda bugünde olurdum ama biri sagolsun geldi ^yaw bu sosyal seçmeli dersler için kayit formuna gerek yokmus ^ dedi iste bu cümle günümü heba etti varmiydi yokmuydu sen aldin mi senin danisman kim hangi dersi seçtin derken 17:30 oldu ve gün boyu oasinda bulamadigim danisman odasindan çikip ^artik yarin halledersin^ dedi ebru yada yazik oldu gün boyu yanimda dolastirdim kizi yoruldu canim 48 de uyuyakaldi (yazik yaw) bi ara uyandirayim mi diye düsündün sonra bos ver dedim bize gelir hem nasil olsa daha cüneyt de gelmedi bas basa bi aksam gecirelim ama ebru pek orali olmuyor atv de aliye mi varmis neymis oturup onu izleyecez birazdan suraya oturdugumda anladim bende yorulmusun ebru nun en sevmedigi seyde tv karsisinda uyuya kalmak dayanmam lazim yoksa yeni ögrenim yilina kötü bi baslangic yaparim benen iyisi kahve yapay1m yada dur ebru ya yapirayim turk kahvesinide beceremiyor ama olsun okadar kusur kadi kizindada olur[signature][hline]Life is a big joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bak haala..[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Lonely, 26 Eylül 2005 03:34 tarihinde demiş ki: sevgili yeni patim hepimiz her istediğimiz yere abdestimizi yaparsak ortalık ne hale gelir bir düşünün sevgili patim. aganin abdesti muhabbeti... plis izin verin yazsin hatta vermeyin aga ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar