BssM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Caverns of time denen yerden bahsediyorum instance olarak düşündüğüm yerin(ki thottada instance olarak geçiyo) girişinde lvl 61 elite dragonkin var ve çoğu büyüye immune sanıyorum bu yer hakkında bi bilgisisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 caverns of time ilerde açılması beklenen bir instance. hillsbradın eski zamanlarına falan goturuyor diyorlar. girişteki dragon onyxia key questi için, instancela alakası oldugunu sanmıyorum :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bence çoğu mekandan daha güzel bir yer orası, öeh diyorsun girince sakat yerlere geldik diosun :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 pardon onyxia preq ile ordaki dragon ne alaka ya :P[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hordelar 4 adet drake öldürüyor quest için. biri de ordaki level 61 drake.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 vaay cok iyiymis[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 şimdi o mağaradan içeriye giriyosun :D ama girilmiyor tabi. neyse girince yol 4 e ayrılır baya bi ilerde sonra Hillsbrad foothillsin undead damlamamış haline geliyosun her taraf yemyeşil human binaları felan çok güzel. Benim Asıl merak ettiğim güneyde bir kapı var dev gibi, girişinde giantlar var elite, lapıda hafif bi çatlak var ama kapının arkası dağ yani bişi yok oraya ne yapılacak acaba. [signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! [Bu mesaj Asphodel tarafından 26 Eylül 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 old ironforge, hillsbrad ve simdi hatırlamadığım başka bi yere gidilecek burda. baya bi hikayesi var uyumam lazım anlatırım[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yaa Asphodel oldumu pff bu onyxia questdi icin horde kasiyodum soledin zevkim kacti yavv pff keseke solemeseydin.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 e dostum sen zaten horde kas :D ben dost onlar demedim ki ben sadece alanı gördüm o kadar wowmap dosyalarında gezinmeni sağlayan ufak bir programcık varmış onun sayesinde baktım :D yani horde ally farkı yoktur herhalde caverns of time olayı nasıl oalcak onu da bilmiyorum yaneyse :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Asphodel, 26 Eylül 2005 23:57 tarihinde demiş ki: şimdi o mağaradan içeriye giriyosun :D ama girilmiyor tabi. neyse girince yol 4 e ayrılır baya bi ilerde sonra Hillsbrad foothillsin undead damlamamış haline geliyosun her taraf yemyeşil human binaları felan çok güzel. Benim Asıl merak ettiğim güneyde bir kapı var dev gibi, girişinde giantlar var elite, lapıda hafif bi çatlak var ama kapının arkası dağ yani bişi yok oraya ne yapılacak acaba. Orası Ulman Uldaman gibi bi şehir oda yanlış hatırlamıyorsam, Alliance uldaman'ın sonunda bulduğu platinium diskleri oraya götürüyo.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Tanariste 2 tane acilcak instance war. 1 incisi caverns of time. Bronze Dragon flightla alakali bi yer oalcak. 2 incisi ise Uldam. O da uldamanın devamı tadında olacak creator denen titanlar hakkında olacak.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bu arada creator denen titanlar harbiden creator. Azeroth'u yaratan amcamlar titanlar, sorna işgale gelen elemantalları dövüp hasede kovalıyan adamlarda titanlar, Earthen'lar ve Sea Giantlar sadece titanlarda azeroth'a şekil vermelerine yardım etmek için yaratılmış. Merakle beklediğim bi yer acıkcası Uldam.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hayir cuce tam tersi dunyayi yaratan old gods denen elemental tanrilar iste heeresuan ragnaros felanda bunnarin generalleri sonra titanlar geliyo dunyaya sekil veriyolar ve elementalleri dunyadan banish ediyolar bu arada iste old gods birbirine giriyo arada ragnaros theesurian (wind tanri generali) canini emiyo felan falan[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Taverns Of Time ve Uldum açılacak Tanaris te.. Caverns in içine bug ile girdim. Uzayda yürüyosun. Boşluk tamamen. Orası Nozdormunun evi. There are some agents of Nozdormu currently in-game. One of them is Chromie in Andorhal Inn, Western Plaguelands -- a bronze dragon disguised in the shape of a female gnome. The quest named Counting Out Time reveals the following: Chromie: I need you to reach into the world beyond this room. Allow me to explain. You see the difference in this room compared to the rest of Andorhal. My dragonflight works in many different ways and in many different timelines. To mend Andorhal's damage, I now act from a different timeline as not to overly contaminate it. To continue this though I need time trinkets, ones trapped from when the plague hit. Find them in lockboxes found in the ruined buildings that make up this once proud city." Şu anda yaşadığımız yer Nozdormunun bizi yolladığı bir zaman dilimi olabilir. Orada eski savaşları oynayabileceğiz gibi bir rivayette var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben free serverda girmiştim içine cok garip dedigin gbi uzay gibi bi yer boşlukta yürüyon alakasız şeyler var içinde dün aksamda o cavern in önündeki dragonları gadgezana pull ayan bi adam vardı gadgezana pulluodu goblinlerde keisodu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 [spo1=Timeless1][/spo] [spo2=timeless2][/spo][signature][hline]Samaella- Priestess--------Frostwishper Samaella-Hunter--Stormrage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Cuce, 27 Eylül 2005 11:12 tarihinde demiş ki: Bu arada creator denen titanlar harbiden creator. Azeroth'u yaratan amcamlar titanlar, sorna işgale gelen elemantalları dövüp hasede kovalıyan adamlarda titanlar, Earthen'lar ve Sea Giantlar sadece titanlarda azeroth'a şekil vermelerine yardım etmek için yaratılmış. said: BoneP demiş ki : sonra titanlar geliyo dunyaya sekil veriyolar ve elementalleri dunyadan banish ediyolar sergereas ? edit : sergereas sapıtan titandı doğru, pardon :)[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am [Bu mesaj Zeppelin tarafından 27 Eylül 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 5 tane tanrı var old gods denen. earth, fire, water, air, (diğeri ne?). bunların da komutanları var işte biri ragnaros mesela. titanlarla yaptıkları savaşta yeniliyolar ve dunyadan suruluyolar. titanlar cüceleri ve troggları yaratıyolar kendilerine hizmet için. bu savaş sırasında eski kalimdor 3 kıtaya ayrılıyo. birinde uldamanı, birinde uldumu, birinde uldarı kuruyolar kendilerine.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 5 incisi yanilmiyorsam life yane aspectlere bakarsak ole gozukluyor undead de 6 inci guc ama sonucta yaratilan bisi deil yane elementallerin yaratiigi bisi deil[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar