Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birakin Lütfen Su Sacmaligi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Fake Acc olayına çözüm diye bir topic var paticik.com alanında.
Bu konuyla ilgili ilk topic 27 Eylül 2004'de açılmış mesela.
Bundan 1 sene önceye sarın işte.
Demekki sorunlar o zamandan başlıyor.

O yüzden 2003 üyesinden(okuyanlar dahil) önceleri bu anlamda benim için eskidir..

edit:ilginç bir şekilde fake ile ilgili olayların tartışılmasının yarın yıldönümü olacak galiba. eğer bu ilk topicse. öyle gözüküyor.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 26 Eylül 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim için eski 2003 ve 2004 dü . Dersenizki 2003 te sende kötüydün diye kabul ederim ancak o zaman benim yaptıklarım şu anki yapılanların yanında ufak tı[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir forumda ''gitmek'' diye bir kavram olabilir mi?Bir hafta hergün bakarsın , canın sıkılır bir ay bakmazsın sonra bir gün yine bakarsın,ilgini çeken bir konu olur yorum yaparsın ama ''gitmek'' şu anki durumda yanlış kullanılmış bir kavram.Gittim diyenlerin yarısından fazlası da elbet www.paticik.com yazıp forumlarda son durum ne diye merak edip bakacaktır.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Razien tarafından 27 Eylül 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dynanın dedigi gibi bırah allasen..
cünkü;
adı üzerinde forum.Öyle pc basında 10 saat forum index.php'ye refresh cekip aman suna bi laf koyayım millet +1 versin.aman doğru seyler yazayım iyi cocuk olayım,2.topic acanlara hemen linkleri vererek azına sokayım gibi takılan cok insan var ve bu huzur kacırıyor ister istemez.Doğru yanlıs farketmez her topicte kavga oluyor ve huzur kacıyor dolaylı yoldan patinin huzuru kacıyor
2.paticik kültürü kavramı:
bu nasıl bir kültür ben yanlıs yere mi geldim siz mozambikte yaşayan bir yerlilermisiniz,kültürünüz farklımı ne yer ne icersiniz:)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

bişey diyim mi neyi tartıştığınızı bile anlamıorm..anlayamazsın yenisin demeyin..eski günleri yadediyosunuz o kadar..ahh ne güzeldi filan..evt adamlar iyi söylemiş beğenmeyen gider..ya da msn de konuşursun artık "ah nerde esi patiii..." diye..illa birilerine "senin yüzünden" diceksiniz gibi bişi sezilio..[signature][hline]:utaniem: Please tell me my name..I havent checked it today... :utaniem:
Sosyal ağlarda paylaş

ehhehe beygirgücü.com :) bencede :tup:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öfff zaten böyle zama zingo puserin sıkılığından oldu.Serbest olun bi ne sıklık.Bi topic açılıyor aman allahım adam pişman ediliyor.Tamam önceden açılmış olabilir ama valla ne diyeyim yakında ana avrat sovceksiniz.Hele bu yeni yeni gelenler her konuya hödölüyorlar.Hedelicem onları bi gün zatende yörüngeyi saptırmak istemiyorum.Tyrande gibi kişiler var mesela gel beni çiğne kafamı kopar ye diyen cinsler.ıhhh olmuyor.Puserli dönem bile daha iyidi bence[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

Ultimatr olarak kalsaydı paticik(yada pepelek madem eskilerden konuşuyoruz) heralde bu kadar büyüyüyemezdi.Bence bu eskisi gibi zevk alamıyoruz vs. diyip sonrada hep yeni gelenlere yaklaşımlarda bulunanlar hiç düşünüyormu acaba bu yeni gelenler için ne yaptık diye?Eskiden yardım edilirdi yenig elenler forumunda artık genelde post kasılıyor zannediyorum.Sonra UO(yada herhangi birşey) ya yeni girmiş birisini hemen sahiplenmek yardımcı olmak gibi kavramlarda ortamdan kalktı.Ki SNN de oynamış olan çoğu eski pati bilir horselords olsun Dark azazel vs. olsun light guildi olsun yardim ederlerdi yine yani.Sanki bir aman sende ne uğraşacağım yenilerle başkaları uğraşsın onlar eziktir,pati kültürleri yoktur vs. vs.

madem Paticik(yada pepelek-ultimatr eski günler topiği olduğuna göre) artık public forum,böyle şeyleri hoş görmeniz laızm,sadece MMORPG ci,Roleplay yapmasını bilen adamları üye alma sistemi malsefki yok doğrusuda böyle.Ayrılalım tadı kalmadı vs,eski patilerin yeni patilere kucak açmayışının bir sonucu bence.Hataları görüp düzeltmekten bahsediyorum sadece.
Ne olurdu saçma topicler kilitlenirdi,seviyesiz mesajlar silinirdi kullanıcı uyarı alırdı,forum dilini daha güzelleştirmesi istenirdi olmazsa banlanırdı vs. Ha belki daha güzel olurdu o ayrı.ama bence hala güzel konular açılması mümkün niye mümkün olmasın ki,her konu ayrı bir güzeldir sadece konuşma üslubunuz fikirlerinizi doğru bir şekilde karşıyı rencide etmeden savunmanız konun tadı tuzu olur.Sonuç oalrak sadece eskiler değil herkes sorumlu böyle topicler açılmasından.

Long Live UltimaTR-Pepelek-Paticik
*!Eskilerden kalma terlik shieldını tozlu raflarının arasında bulur,sırtına asar ve hızlıca üstüne atılan terliklerden kaçarak karanlığın ülkesine doğru yola çıkar*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darestan, 27 Eylül 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
Ki SNN de oynamış olan çoğu eski pati bilir horselords olsun Dark azazel vs. olsun light guildi olsun yardim ederlerdi yine yani.Sanki bir aman sende ne uğraşacağım yenilerle başkaları uğraşsın onlar eziktir,pati kültürleri yoktur vs. vs.

Long Live UltimaTR-Pepelek-Paticik

HorseLords :) unutmusum bizim mavi koruyucu sövalyelerımızı... zamanında az yardım istemedim newbielik zamanlarımı onların pklarla savasını izleyerek gecirirdim brit mezarda vay be amma zaman olmus

*imdak pklar AzaZeL horsları cagırın*[signature][hline]Bla bla bla...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 26 Eylül 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
vanille beyaz patiye katılmak istermisin patiyi eski günlerine geri getirmeyi hedefleyen bir grup. katılıcaksan ayrıntılı bilgi hede msn adersine gel.
edik: kullaniciyi rencide etmiyim bari. ismini editledim.

Bu çok komik ama :-)[signature][hline]
Aşk Oyunu

Sosyal ağlarda paylaş

yasam boyunca ayradılıs ın kuralı olarak her sey baslar gelısır duraklar ve biter
ama bıtıse kadar gıden safha ıcınde cok dalgalanma olur yukselısler ve dususler
patıcık omrunu tamamlamaya yaklastı lafı patıcıgın tanımına bakar
eger patıyı bır forum olrak goruyorsanız patıcık ılk gunkı gıbı dımdık ve ayakta su anda ve hsot oldugu surece bırılerı servera baktıgı surece userlar mesaj atmaya devam ettıgı sureced eoyle olucak

eger patıyı benım gıbı olmassa olmaz bır kac ınsanın bırlıgı olarak goruyorsanız patı su anda bıtmsıtır zaten
kaydoldugum tarıhten berı yazıalrını okudugum yorumalrını zevkle ızledıgım bulusma resımelrının bıle saatlerce geyıgını yaptgım uyelerden hıcbırı kalmadı burda

UltımaTR ve Patıcıktekı ortam cok ıyıydı hep oyun geyıgı yapardık vs vs ama zaman gectıkce patı buyudu gelıste ve amator ruhunu kaybettı bence

ona hayat veren uyelerı de olmadıkca su anda patıcıgın ınternettekı herhangı bır forumdan farkı yok benım ıcın 3-4 kısı kaldı gerıye onalrda bırakırsa bende durmam buralarda cunkı dıger forumlara oranla daha sert daha adaletsız bır forum burası ama arkadaslarınız varken bazı cırkın seyler guzel ve komık gelıyor goze

ben patıcıgı sıcak ortamı yuzunden sevdım ama gerek ınsanalr buyudu gereksede kımılerı kendını cok buyuttu
eskıden genel yonetıcıler bıle geyıge aktılrıken sımdı araya bı mesaj atıp kayboluyorlar eskdıen esprıelrını cok sevdıgımız takılmayı cok sevdıgımız kedı bıle degıstı

hal bu olunca patıcık bılgısayardan kısısel bır foruma kayınca ADSL nın ucuzlamasıyla ıpını koparanın nete gırmesıyle patıcıgınde cıvısı cıktı

eskdıen konus dısı cok zevklı olurdu sımdı ıse camdan asagı ısedım bomba yaptım bakın cok komık bısey buldum lolanzı bakın bır fıkra hede hodo ye dondu

usenmeyı nacın su ankı konu dısındakı konular sevıye olrak garbage ın ılk acıldıgı zamankı sevıyesınden daha dusuk ve ınsanalrın degerı yazdıkalrına gore degıl hıt sayısına gore belırlenıyor

sırf hıt versın dıye belırlı sevıyesız adamalr ortalıkta dolasıyor hatat uyelere sıktırın gıdın A.K. dıyen bır TW bıel gordum bugun

kısme sıkayet et demesın sıkayetlerde ole aman aman degerlendırılmıyor

adamın tekı Ataturk e karga kovalıyan mustafa ve yalancı dıyor ama dokunulmuyor
neden
cunkı hıt uretıcek google dan para gelıcek

neyse daha fazla gırmek ıstemıyorum ama eskıler ıcın patıcık oldu artık bıttı sımdıye akdarkı veda mesajalrı ne ılk nede son devamıda gelıcek sanırım[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...